Bremen Classic Motorshow

Årets första bilmässa! Obs! inkl 2-dgr biljett

3-dagarsresa
Avresa 2/2

För alla bilentusiaster börjar året med Bremen Classic Motorshow i februari! Här samlas 650 utställare från 12 nationer, bilar, motorcyklar, reservdelar, renoveringstips och ca 45 000 besökare! Allt samsa på 47 000 kvm fördelat på 8 stora hallar! Här finns något för alla som är intresserade av bilar och motorcyklar!

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi över Öresundsbron och stannar för förmiddagskaffe innan vi fortsätter vår färd över de danska öarna till Rödby. Här rullar vi ombord på färjan till Puttgarden. Lunchuppehåll utanför Hamburg. Vi anländer till Hansastaden Bremen på sena eftermiddagen och checkar in på vårt 4-stjärniga, centrala Hotel Zur Post. Middag arrangeras, beställes vid bokning av resa.

Dag 2
Frukostbuffé. Vi tillbringar hela dagen på Bremen Classic Motorshow bland bilar, motorcyklar, tillbehör och reservdelar. Mässan har öppet mellan kl 9-18. Hotellet ligger på gångavstånd till mässan så man bestämmer själv hur länge man vill vara där.

Dag 3
Frukostbuffé och utcheckning. Även idag finns möjlighet att besöka mässan eftersom vi lämnar Bremen kl 13. Vi stannar för shopping på Bordershop i Puttgarden innan färjan till Rödby avgår. Via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen, fyllda med upplevelser och inspirationer!

Pris 2995:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatt, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé, 2-dagars inträde till Bremen Classic Motorshow samt bussvärd.

Enkelrumstillägg: 600:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

 

 

 

 

 

 

Webproduction 2009 Jonas Lindqvist, IT-Syd