Florida & Karibienkryssning

Fort Lauderdale, Miami, Key West, Mexico och Grand Cayman

12-dagarsresa
Avresa 21/2 - 2018

Fly kylan, vintern och mörkret tillsammans med oss till underbara Florida och Karibien! Vi inleder resan med 3 nätter i Fort Lauderdale och gör bl.a. en härlig båttur på kanalerna samt en utflykt till Everglades.

Därefter väntar en fantastisk 8-dagarskryssning på lyxiga 5-stjärniga fartyget Celebrity Equinox. Under dessa dagar kopplar vi av och njuter av god, mat, shower och underhållning i världsklass samt sol o bad. Självklart ingår utsides balkonghytter och dryckespaket Classic!

Vi gör olika strandhugg på Key West i Florida, Costa Maya och Cozumel i Mexico samt Georgetown på Grand Cayman.

Program

Dag 1, 21 feb
Bussen hämtar upp på respektive påstigningsplatser och kör oss via Öresundsbron till Kastrup. Efter en mellanlandning i Europa blir det vidare färd över Atlanten. Vår egen reseledare är med under hela resan och i Miami väntar vår svensktalande guide på oss med en buss som tar oss till Best Western Hotel Oceanside Inn i Fort Lauderdale. Välkomstdrink och baguettbuffé vid poolen.

Dag 2, 22 feb
Vi börjar dagen med en båttur på Fort Lauderdales kanaler. Dessa kallas för Amerikas Venedig. På turen får vi se många flotta villor och lyxiga båtar. Eftermiddagen är fri för egna upptäckter. Kanske lite sol o bad? På kvällen arrangerar vi en tur till den polynesiska restaurangen Mai Kai för middag och show (beställes vid bokning av resa, pris ca 700:-)

Dag 3, 23 feb
Efter frukosten väntar ännu en spännande och innehållsrik dag! Vi börjar med att åka till Everglades. I naturreservatet gör vi en tur med en så kallad "airboat", en båt som svävar fram. Här finns goda chanser att se alligatorer! Vi avslutar besöket med en god BBQ-lunch. Eftermiddagen är fri för sol och bad eller egna upptäcktsfärder.

Dag 4, 24 feb
Sovmorgon och frukost. Därefter beger vi oss till världens största kryssningshamn i Miami. Här checkar vi in på det 5-stjärniga fartyget Celebrity Equinox , www.celebritycruises.com. Vi bor i bekväma utsides dubbelhytter med balkong och varje dag ingår helpension, dvs frukost, lunch och middag. Även hamnavgifter och dricks är inkluderat i priset. Vi lämnar Miami kl 16.00. Varje kväll njuter vi av 3-rätters middagar tillsammans

Dag 5-10, 25 feb - 2 mars
Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar. Ombord kan man köpa utflykter till de olika öarna och på dagarna erbjuds en mängd olika aktiviteter, såsom tävlingar och underhållning i salongerna och på soldäck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och för den som vill hålla sig i form finns ett fint gym och olika gymnastikpass. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i den fina spa-avdelningen (behandlingar betalar man extra för). På kvällarna visas varierande och imponerande shower med professionella artister i fartygets teater. Eller varför inte koppla av i någon av de många barerna eller i det stora kasinot?

 

 

24/2 Miami, Florida avresa 16.00

25/2 Key West, Florida 07.00 - 17.00

26/2 Till havs

27/2 Costa Maya, Mexico 08.00 - 17.00

28/2 Cozumel, Mexico 07.00 - 16.00

1/3 Georgetown, Grand Cayman 10.00 - 18.00

2/3 Till havs

3/3 Miami, Florida ankomst 07.00

Dag 11, 3 mars
På morgonen kommer vi åter till hamnen i Miami. Här väntar vår buss på oss och vi gör en stadsrundtur i Miami tillsammans med vår svensktalande lokalguide. I Miami Beach gör vi ett stopp på berömda Oceandrive för shopping och lunch på egen hand., innan vi samlas igen för att åka till Miami flygplats. Mat och dryck ingår på flyget tillbaka till Europa.

Dag 12, 4 mars
Efter en mellanlandning är vi tillbaka i Köpenhamn. Här väntar vår buss och via Öresundsbron är vi åter i Sverige, efter en fantastisk och oförglömlig resa till Florida och Karibien!

Pris 26 450:-

I resans pris ingår: Bussresor, broavgifter, flygresa t/r Köpenhamn-Miami i ekonomiklass, välkomstdrink o baguettbuffé dag 1, 3 nätter i dubbelrum i Fort Lauderdale inkl frukost, transfer i Florida, besök i Everglades inkl båttur och lunch, båttur på kanalerna, lokalguide i Miami, kryssning 9 nätter i utsides dubbelhytt med balkong inkl helpension, hamnskatter och dricks, flygskatter och lokala skatter samt reseledare från Hagestad Touring under hela resan.

Enkelrumstillägg: 11000:-

OBS! Anmälningsavgiften är 2000 kr/person (del av priset) och betalas 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 60 dagar före avresa.

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här! 

 

 

 

Webproduction 2009 Jonas Lindqvist, IT-Syd