"....har du sett världen"

Med Mikael Wiehe på Malmö Live

1-dagsresa
Avresa 14, 15/3

I vårens stora satsning på Malmö Live Konserthus kastas vi rakt in i efterkrigstidens Malmö och tas med på en svindlande musikalisk resa och en berättelse om Malmö och Mikael Wiehes historia och liv.

"...har du sett världen" är en musikföreställning och en resa i tid. Tillsammans med Mikael Wiehe, Nour el Refai, Edda Magnason och Malmö Symfoniorkester följer vi Mikael Wiehes liv från 1952 och samtidigt Malmö stads förvandling fram till idag.

Musiken i föreställningen framförs av Malmö Symfoniorkester och vi får uppleva Wiehes låtskatt som aldrig förr...

Mikael Wiehe är en av Sveriges största artister med en skivproduktion och låtskatt som saknar motstycke, liksom hans engagemang för rättvisa.

Lundabördiga Nour el Refai är en av våra största komiker och skådespelare och har medverkat i otaliga sammanhang. På scen i "....har du sett världen" blir hon Mikaels berättande röst.

Den fantastiska sångerskan och skådespelerskan Edda Magnason har släppt tre skivor och är även guldbaggebelönad för sin tolkning av Monica Zetterlund i filmen "Monica Z".

Föreställningen varar ca 2 tim och 30 min inkl paus.

Program

Vi kör från Hagestad kl 14.30 - Borrby, kiosken - Skillinge, torget kl 14.35 - Simrishamn, godsmagasinet kl 15.00 - Gärsnäs, jvgstn kl 15.15 - Tomelilla, jvgstn kl 15.35 - Ystad, Hälsobacken kl 15.55 - Skurup, E65-rasten kl 16.15 - Svedala, Circle K kl 16.30 och vidare till Malmö. Vi äter en god middag på en trevlig restaurang innan föreställningen börjar på Malmö Live kl 19.00.

Pris 1095:-

I resans pris ingår: Bussresa, middag samt biljett på mittparkett.

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

 

 

 

 

 

 

Webproduction 2009 Jonas Lindqvist, IT-Syd