Jill Johnson "That´s Life"

"Lyxweekend" med Vegas-show och Lisebergs julmarknad!

2-dagarsresa
Avresa 25/11

Jill Johnson behöver ingen närmre presentation efter sucéer i både Melodifestivalen och sitt tv-program "Jills veranda". En av våra mest mångfacetterade artister som gjort allt från pop och rock till schlager och country.

Nu visar hon upp ännu en sida av sig själv tillsammans med storband, stråkar, dansare och vokalister. I en sprakande Las Vegas-inspirerad show som går från finstämt och intimt till fullt blås med storslagna crescendon! Här tolkar hon sina favoriter ur den amerikanska låtskatten på en arena som är som klippt och skuren för en Vegas-show!

Dessutom kombinerar vi resan med julmarknad på Liseberg!

Program

Dag 1
Uppsamling på respektive påstigningsorter. Efter ett stopp på Hallandsåsen är vi framme i Göteborg lagom till Liseberg öppnar sin julmarknad vid lunchtid.
Alla ljusslingor och doften av glögg gör att det blir riktig julstämning! I marknadsstånden kan man handla allt som hör julen till, från dekorationer till god mat! Inträde till Liseberg ingår i resans pris.

Incheckning på Gothia Towers och mot kvällen samlas vi i hotellets stora arena där vi får njuta av en god 3-rättersmiddag och Jill Johnsons show!

För exakt 50 år sedan släppte Frank Sinatra ett av sina klassiska spår "That´s life". Texten uppskattades för sin positiva och komiska blinkning - om att aldrig ge upp och att livet ofta är en berg- och dalbana. Samma namn har Jill Johnson valt till sin supershow!

 

Dag 2
Efter en god natts sömn i sköna sängar, njuter vi av en härlig frukostbuffé, innan vi lämnar hotellet. Vi gör ett stopp på Hallandsåsen, innan vi åter är i Skåne på eftermiddagen efter en oförglömlig lyxweekend med show och julmarknad!

Pris 3495:-

I resans pris: Bussresa, 1 övernattning i dubbelrum inkl frukostbuffé, biljettpaket till Jill Johnsons show på Gothia Towers inkl 3-rättersmiddag, inträde till Liseberg samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 800:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

 

 

 

 

 

Webproduction 2009 Jonas Lindqvist, IT-Syd