Kroatien - Brac

Sol och bad på ön Brac!

8-dagarsresa
Avresa 12/5

Sol och badresa till ön Brac! Ön är Kroatiens tredje största och ligger ca 50 min båtfärd utanför Split. Vi bor på fyrstjärniga Velaris Resort Villa Vela Luka i utkanten av staden Supetar. Rummen ligger alldeles vid stranden och vi vaggas till sömns av vågornas skvalp. Alla rum har egen terrass/balkong, minibar, hårfön, safetybox, internet och luftkonditionering.

På hotellet finns en utomhuspool, en strandbar med enklare rätter, bar vid receptionen på kvällstid, spabehandlingar m m. I priset ingår en fantastisk frukost- och kvällsbuffé och mycket av maten odlar hotellet själva!

Längs med strandpromenaden in mot Supetar ligger flera restauranger och barer. Centrum med flera trevliga affärer och butiker ligger endast 10 min gångväg från hotellet. www.velaris.hr

Program

Dag 1
Efter uppsamling kör bussen oss till Kastrup där SAS flyg avgår kl 09.00. Kl 11.15 landar vi i Split och där väntar en buss som tar oss till hamnen och färjan över till Brac (ca 50 min båtfärd). Bussen kör oss sedan till hotellet (ca 3 km) för incheckning. Middagsbuffé.

Dag 2-7
Sol och bad! Dagarna är fria att spendera hur man vill! Hotellet ligger väldigt lugnt och är omgärdat med egenodlade kryddor och växter. Stranden är belägen precis utanför dörren och det klara, turkosa vattnet lockar till många dopp! Varje dag ingår stor frukost- och middagsbuffé på hotellet.

 

Dag 8
Vi får tyvärr lämna Kroatien och Brac för denna gången. Efter frukost checkar vi ut och bussen tar oss via färjan till flygplatsen i Split. SAS flyg avgår kl 12.00 och kl 14.15 landar vi på Kastrup. Vår buss väntar på oss där och på eftermiddagen är vi åter i Sverige efter en härlig sol- och badresa till Kroatien!

Pris 9450:-

I resans pris ingår: Bussresa Kastrup t/r, broavgift, flyg Kastrup-Split t/r, flygskatter, transfer flygplats-hotell t/r inkl färja, 7 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé och middagsbuffé samt representant från Hagestad Touring under hela resan.

Enkelrumstillägg: 1700:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning - boka senast 1 mars

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

 

 

 

 

 

 

Webproduction 2009 Jonas Lindqvist, IT-Syd