Nyårsresa till Berlin

Succé varje år!

För sjätte året i rad arrangerar vi Nyårsresa till Berlin. Fullbokad varje år! Tveka inte! Anmäl dig idag!

Fira nyår tillsammans med oss i världsmetropolen Berlin, denna pulserande storstad, är något utöver det vanliga. Museer, parker, zoo, shopping, sevärdheter med mera. Vi bor på 4-stjärniga ABBA-Hotel, endast ca 200 m från fashionabla Kurfürstendam. På nyårsafton finns det möjlighet att boka en härlig nyårsbuffé med underhållning och dans på Hofbräuhaus Berlin. Vid tolvslaget kan vi beskåda ett fantastiskt fyrverkeri över hela staden. Vid Brandenburger Tor samlas ca 2 milj. människor för att skjuta in det nya året.

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar i Danmark för förmiddagskaffe, innan vi fortsätter till Gedser. Här väntar färjan som på ca 2 timmar tar oss till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god lunchbuffet. ( pris 200 sv.kr. Beställes vid bokning av resan) Efter ankomst åker vi direkt till Bordershop i Rostock för en timmes shopping. Framme i Berlin checkar vi in på utmärkta ABBA-Hotel. Kvällen är fri för egna aktiviteter. Middag på hotellet ingår.

Dag 2
Hela dagen är fri för egna upptäcktsfärder i den intressanta staden. Något museumbesök eller kanske lite shopping? Vi rekommenderar ett besök vid Brandenburger Tor. Här är det stor fest med ölstånd och uppträden med världsartister!

På kvällen finns det möjlighet att boka en härlig nyårsbuffé (exkl dryck)  med underhållning på Hofbräuhaus Berlin. Pris 600 kr (beställes vid bokning av resa). När klockan slår tolv hälsar vi 2018 välkommet och festen fortsätter. Hur länge firandet ska pågå bestämmer man själv! I Berlin finns möjligheterna!

Happy New Year!

 

Dag 3
Sovmorgon och frukostbuffé. Vi lämnar hotellet vid kl.12.00 och tar oss åter mot Rostock. Färjan tillbaka till Gedser avgår kl 15.30 och via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en oförglömlig nyårsafton i världsmetropolen Berlin!

Pris 3395:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé, middag på hotellet dag 1 samt bussvärdinna.

Tillkommer: Nyårsbuffé med underhållning 600 kr

Enkelrumstillägg: 1250:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här! 

 

 

 

 

 

Webproduction 2009 Jonas Lindqvist, IT-Syd