Reseträff / Dansweekend

Reseträff med god mat, dans och unika erbjudanden!

3-dagarsresa
Avresa 9/3

Reseträffen i Binz 2017 blev en stor succé med 4 fullastade bussar! Vi väljer därför att även 2018 lägga vår reseträff i Binz men utökar med en dag!

Förutom unika erbjudanden på reseträffen ombord på färjan, blir det nostalgidans till 50- och 60-talsmusik första kvällen och till svensk dansbandsmusik andra kvällen!

I resans pris ingår både frukost- och kvällsbuffé ombord på färjan! OBS! Vi har endast plats för 2 bussar - max 100 personer. Tveka inte, boka idag!

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi med Stena Lines färja från Trelleborg till Sassnitz. Ombord äter vi en god frukostbuffé (ingår i priset). Under överfarten kommer vi att visa vårt reseutbud för 2018 och olika "specialerbjudanden" utlovas! Framme i Sassnitz börjar vi med lite shopping på Aldi. Därefter fortsätter vi till Bergen för shopping på välsorterade Real och kör sedan vidare till fyrstjärniga Arkona Strandhotel för incheckning. Innan middagen finns det möjlighet att njuta av ett härligt bad i deras wellness-avdelning. På kvällen spelar vi upp till dans till medryckande 50- och 60-talsmusik!

Dag 2
Frukostbuffé. Vi gör en utflykt till Stralsund där vi gör en liten stadsrundvandring och har tid för lite shopping i butikerna. Lunch arrangeras på fina Hansekeller (beställes vid bokning av resa). På eftermiddagen besöker vi ett trevligt bryggeri där vi får en rundvisning och provsmakning. Tillbaka på hotellet har vi tid för lite siesta innan vi åter tar plats i den stora salen för middag och dans till musik av de bästa svenska dansbanden! Vikingarna, Lasse Stefanz, Wizex, Perikles, Sten & Stanley, Thorleifs m fl. Garanterat fullt på dansgolvet!

Dag 3
Sovmorgon. Frukostbuffé. Vi lämnar hotellet på förmiddagen och gör en liten rundtur på Rügen innan vi återvänder till färjeläget i Sassnitz. Lite sista shopping på Bordershop hinner vi med, innan färjan avgår. Ombord äter vi en god middagsbuffé (ingår i priset). På kvällen är vi åter i Sverige efter en inspirerande och härlig reseträff och dansweekend i Tyskland!

Pris 2895:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, vägskatt, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl halvpension, frukostbuffé dag 1, middagsbuffé dag 3, rundvisning och provsmakning på bryggeri dag 2, dans 2 kvällar samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 900:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

 

 

 

 

 

 

Webproduction 2009 Jonas Lindqvist, IT-Syd