Trestäder Polen

Gdynia, Sopot & Gdansk

3-dagarsresa
Avresa 17/6

 En härlig kortresa då vi får uppleva både Gdynia, Gdansk och Sopot! Vi åker med Stena Lines fina färja Karlskrona-Gdynia t/r och under en heldag tar vår lokalguide med oss på en intressant rundtur till den mysiga gamla stan i Gdansk, den fina sommarstaden Sopot och prisvärd shopping i Gdynia!

Program

Dag 1
Efter uppsamling på eftermiddagen åker vi till Blekinge och Karlskrona. Här åker vi ombord på Stena Lines fina färja till Gdynia. Incheckning i komfortabla 2-bäddshytter i den högre kategorin (Premium Class), sedan samlas vi för en stor, härlig middagsbuffé. Därefter kanske ett besök i nattklubben eller lite shopping i taxfree-butiken?

Dag 2
Frukostbuffé ombord. På morgonen är vi framme i Gdynia och vår lokalguide möter oss för att ta oss med på en intressant heldag! Vi börjar med en liten rundtur i Gdynia då vi bland annat besöker Saluhallen med fantastiska priser på både kläder, läder, smycken, väskor och mycket mer. Därefter fortsätter vi till det stora shoppingcentret Riviera. Här hittar vi ca 300 butiker varav många märkesbutiker, som har mycket bra priser!

Vi åker sedan vidare till den vackra sommarstaden Sopot där vi går en promenad längs den fina stranden. Vi avslutar rundturen i Gdansk där vi har lite egen tid i den mysiga Gamla Stan. Middag arrangeras på en trevlig restaurang (beställes vid bokning av resa). Mätta och belåtna återvänder vi till Gdynia och Stena Lines färja. Incheckning i 2-bäddshytter, även denna gång i den högre kategorin.

Dag 3
På morgonen är vi åter i Karlskrona och efter frukost ombord, sätter vi oss bekvämt i bussen igen. Strax efter lunch är vi åter på våra hemorter efter en härlig kortresa med många nya intryck!

Pris 2195:-

I resans pris ingår: Bussresa, båtresa Karlskrona-Gdynia t/r, 2 nätter i 2-bäddshytt i högre priskategori inkl frukostbuffé, middagsbuffé dag 1, lokalguide samt bussvärdinna.

Enkelhyttstillägg: 400:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

 

 

 

 

 

 

Webproduction 2009 Jonas Lindqvist, IT-Syd