Vårresa till Berlin

Möt våren i metropolen Berlin!

4-dagarsresa
Avresa 3/5

Vi välkomnar våren i världsmetropolen Berlin! Denna fantastiska storstad har mycket att erbjuda! Museer, parker, zoo, shopping m m. Berlin är kontrasternas stad - man ser det gamla möta det nya överallt vilket ger ett storslaget intryck! Vi bor på fina Crowne Plaza Berlin på Potzdamer Platz!

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar i Danmark för förmiddagskaffe (kaffe och snittar finns att köpa), innan vi fortsätter till Gedser. Här väntar färjan som på ca 2 timmar tar oss till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god lunch. På vår väg mot Berlin gör vi ett stopp för eftermiddagskaffe och efter en kort orienterande rundtur i Berlin checkar vi in på fina Crowne Plaza Berlin som ligger centralt på Potzdamer Platz. Middagsbuffé på hotellet ingår.

Dag 2
Vi börjar dagen med en intressant stadsrundtur till det pampiga Brandenburger Tor, Potzdamer Platz och paradgatorna Unter den Linden och Kurfürstendamm. Eftermiddagen är fri för egna upptäcktsfärder i den intressanta staden. På kvällen arrangeras middag för de som önskar på en trevlig restaurang (pris ca 25€, beställes vid bokning av resa.

Dag 3
Hela dagen är fri för egna upptäckter! För de som önskar, arrangeras en halvdagsutflykt till flyktmuseet Checkpoint Charlie. Vi får även se East Side Gallery, en del av muren som finns kvar och som har smyckats av olika konstnärer. Utflykten avslutas med ett besök i Treptowparken med de mäktiga krigsmonumenten och därefter lunch på en trevlig restaurang. Pris för utflykten: 50 € inkl inträde och lunch (beställes vid bokning av resa).

Dag 4
Efter ännu en stor frukostbuffé checkar vi ut från hotellet och lämnar Berlin bakom oss för denna gång. Givetvis hinner vi med lite gränshandel, innan vi tar färjan från Rostock tillbaka till Gedser. Via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en härlig och givande minisemester i Berlin!

Pris 4495:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatt, EU-moms, 3 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé, middagsbuffé dag 1, stadsrundtur samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 1700:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

 

 

 

 

 

 

Webproduction 2009 Jonas Lindqvist, IT-Syd