Musikalen 

De e det här vi kallar kärlek

En härlig nostalgimusikal på Nöjesteatern i Malmö
1-dagsresa
Avresa 5/11   2023

Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 26 schlagerhits som tillsammans bygger denna feel good musikal!

Lasse Holm, Ingela "Pling" Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits.
Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just denna låtskatten är grunden i den nyskrivna Musikalen De e det här vi kallar kärlek.
I Musikalen förvaltas låtarna kärleksfullt av regissören Hans Marklund och tillsammans med ett kreativt team och en oslagbar ensemble så skrivs ny musikhistoria. Detta 40 år efter Carolas vinst i Melodifestivalen och låtarnas frammarsch i de svenska TV-apparaterna, radiokanalerna och i hörlurarna till din Walkman.
Handling:
Året är 1985. Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel...

Leta fram fjäderboan, glitterblåsan och schlagerslipsen och gör er redo för schlagermusikalen som kommer sätta nya spår i våra hjärtan!

Program

Vi kör från Hagestad kl 10.10 - Borrby kiosken kl 10.20 - Skillinge torget kl 10.30 - Simrishamn godsmagasinet kl 10.45 - Gärsnäs järnvägsstation kl 11.05 - Tomelilla järnvägsstation kl 11.35 - Ystad OBS ny påst.plats, Industrigatan vid f d militärparkeringen  kl 11.55 - Skurup E65-rasten kl 12.15 - Svedala Circle K kl 12.30 vidare till Malmö. Vi äter en god middag på en trevlig restaurang innan föreställningen börjar kl 15.00 på Nöjesteatern.

Pris 1595:-

I resans pris ingår: Bussresa, middag inkl lättöl el vatten samt kaffe m liten kaka och bra biljett på rad 7-8

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor