Bohuslän m Kosteröarna o Marstrand

Med Tjörn, Orust, Hunnebostrand, Smögen Kosteröarna, Marstrand med Carlstens fästning samt boende med spa och bad på fina Hotell Bohusgården i Uddevalla
4-dagarsresa
Avresa 22/8

Häng med på denna härliga 4-dagarsresa till Sveriges framsida! Vi bor 3 nätter på 4-stjärniga Spahotell Bohusgården i Uddevalla. Här njuter vi av god mat, vacker miljö och inte minst av spa-, pool- och relaxområdet på förmiddagen dag 2! Vi gör trevliga utflykter till Hunnebostrand, Smögen, Kosteröarna och Marstrand med Carlstens fästning.

Program

Dag 1
Efter uppsamling beger vi oss norrut och stannar på Glumslövs backar för kaffe o toalettstopp. Därefter följer vi E6:an och gör ett stopp för lunch utmed vägen. Mätta och belåtna fortsätter vi sedan förbi Göteborg, följer Göta älv och åker över den imponerande Tjörnbron, för att njuta av vacker natur på såväl Tjörn som Orust. På eftermiddagen besöker vi en trevlig butik och passar på att dricka eftermiddagskaffe innan vi åker vidare till Bohusläns största stad, Uddevalla, och checkar in på fina Hotel Bohusgården, www.bohusgarden.se. Kanske lockar en härlig promenad på den av Vägverket prisade Strandpromenaden. Det spektakulära trä-däcket smyger sig runt branta bergsväggarna längs havslinjen in till centrum. Middag.

Dag 2
Vi avnjuter en god frukostbuffé och hela förmiddagen är fri till att njuta av spa och bad, promenad på trädäcket eller bara koppla av på vårt fina hotell. På eftermiddagen tar vi plats i bussen för att åka till fina Hunnebostrand och mysiga Smögen. Här kan vi beundra alla tjusiga båtar och sätta oss ner för att ta en lokal öl från Smögenbryggarn. En vandring på Bryggan är nästan ett måste. Kl 19.00 stiger vi ombord på M/S Soten som tar oss med till Sotenkanalen. Ombord njuter vi av en god Västkustbuffé som ingår i resans pris. 
Dag 3
Frukost och avresa med bussen till Strömstad. Vi stiger ombord på nästa båt som tar oss ut till välkända Kosteröarna. Vi åker en guidad rundtur med Kostertåget och stannar för lunch på Kostergården (ingår). På eftermiddagen åker vi båt från Ekenäs tillbaka till Strömstad och vidare med bussen tillbaka till hotellet. Middag
Dag 4
Vi säger på återseende till vårt hotell och styr bussen och åker ut på Marstrand. Efter den korta färjeöverfarten ingår en guidad rundvisning av Carlstens fästning. Därefter sätter vi oss på ett café och njuter av en god räkmacka med kaffe. På eftermiddagen återvänder vi till fastlandet och åker vidare till en mycket trevlig restaurang, för att avsluta med en god middag. Mätta och belåtna åker vi vidare mot Skåne och är tillbaka på respektive hemorter mot kvällen, efter en skön, avkopplande resa till ett av Sveriges vackraste landskap!

Pris 6695:-

I resans pris ingår: bussresa, 3 nätter i dubbelrum inkl frukost o 2 middagar på hotellet, tillgång till spa-, bad- och relaxavdelningen dag 2, utflykt dag 2 inkl båtresa o buffé, utflykt dag 3, båtturer o lunch, båtresa t o r  till Marstrand, räkmacka m kaffe, inträde o guidad visning Carlstens fästning, middag dag 4 samt reseledare.

Enkelrumstillägg: 1200:-


Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor