Teaterweekend i Stockholm

med möjlighet till Arvingarna på Hamburger Börs, Hair på Göta Lejon och After Dark på Vasateatern
3-dagarsresa
Avresa: 24/3

"Hair" är en av de mest älskade och spelade musikalerna genom tiderna. Berättelsen om ett gäng ungdomar som med musik, poesi, sång och dans går sin egen väg när krigshets och undergångsstämning breder ut sig, är aktuellare än på mycket länge. Genom att bejaka kärlek, gemenskap och kreativitet står de upp mot de onda krafter som hotar att ödelägga planeten.
Med odödliga låtar som Aquarius, I got Life och Let the Sunshine In, för att nämna några, skapas en modern, intensiv och och färgsprakande föreställning som träffar både hjärta och hjärna.
Göta lejons anrika scen intas av The Tribe, en ung talangspäckad samling artister och musiker som brinner för sitt uppdrag.
I rollerna som Berger och Sheila ser vi artisterna Viktor Norén och Moonica Mac. Medverkar gör också Emil Henrohn, Roshi Hoss, Charlie Grönvall och Prince Mpedzisi med flera.

After Dark på Vasateatern fortsätter att leverera! Alltid lika uppskattat!
Arvingarna på Hamburger Börs bjuder på sin stora musikalitet i I love Arvingarna, en krogshow full med nostalgi, sång, glädje och fest. Vi får följa med på deras musikaliska resa tillsammans med fansen, från tonårsrummet med idolposters och signerade vinylskivor till dansbanor, konserter, allsång och minnen för livet.
Dag 1
Uppsamling: Hagestad, g.la Mälarhusvägen kl 04.55-Borrby, kiosken kl 05.00-Skillinge torget kl 05.10-Simrishamn, godsmagasinet kl 05.25-Gärsnäs jvgstn kl 05.45-Tomelilla jvgstn kl 06.05-Ystad, Industrigatan vid f d militärpark kl 06.30-Skurup, E-65rasten kl 06.55-Svedala Circel K kl 07.10, Malmö Jägersro travbana kl.07.30 och Lund Statoil södra kl 07.50
Efter uppsamling i Skåne följer vi E4-an norrut och stannar för förmiddagskaffe och lunchrast. På sena eftermiddagen är vi framme i Stockholm och checkar in på centrala Scandic Hotell Malmen på Götgatan. På kvällen åker de som bokat Arvingarna till Hamburger Börs!

 

Dag 2

Sovmorgon, stor frukostbuffé och ledig tid för shopping samt sightseeing på egen hand.
Musikalen "Hair" börjar kl.15.30, Göta Lejon ligger bara på några minuters gångavstånd från hotellet. Efter föreställningen bestämmer man själv vad man vill hitta på härnäst.

Dag 3
Sovmorgon, stor frukostbuffé och därefter inlastning och avresa hemåt. Stopp för lunch och eftermiddagskaffe, innan vi är åter i Skåne efter en härlig helg i Stockholm.

Pris och avgång

24/3                                                                    Pris: 3000:-

I resans pris ingår: Bussresa, 2 nätter i dubbelrum inkl stor frukostbuffé, bussvärdinna.

Tillkommer:
Biljett till HAIR    995:-
Biljett till Arvingarna på Hamburger Börs inkl 3-rätters middag kött
1395:-
Biljett till After Dark på Vasateatern inkl. 3-rättersmiddag 1650:-

Bokning

0411-524175
Boka här

 


Fler resor