Hemlig Resa Tyskland

med bl ölprovning & slottsbesök!

En spännande vårresa till Tyskland
4-dagarsresa
Avresa 25/4   

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar för förmiddagskaffe (kaffe och ost- och skinksnittar finns att köpa ombord), innan vi tar färjan från Rödby till Puttgarden. Överfarten tar ca 45 min och ombord finns möjlighet att handla till bra priser. Vi fortsätter i Tyskland och stannar för lunch på en trevlig restaurang (pris inkl dryck 15 €). På kvällen ingår middag på vårt fina hotell som vi ska bo på i 3 nätter.

Dag 2
Frukost. Dagen börjar med en stadsrundtur med lokalguide. Lunch på egen hand och på eftermiddagen besöker vi ett trevligt bryggeri. Rundvisning och ölprovning ingår. Middag på hotellet. 

Bra att veta
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Dag 3
Frukost. Idag njuter vi av vacker natur, sightseeing med lokalguide och slottsbesök. 
På eftermiddagen återvänder vi till vårt hotell. Middag.

Dag 4
Frukost och utcheckning. Vi gör stopp för kaffe- och lunchpaus utmed resvägen. Lite gränshandel hinner vi med innan vi tar färjan från Puttgarden till Rödby. På kvällen är vi åter i Sverige efter en härlig och spännande resa i hemliga spår!

Pris 5695:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, 3 nätter i dubbelrum inkl halvpension, utflykter, inträden, lokalguide 2 dagar samt reseledare.

Enkelrumstillägg: 700:-


Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.


Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!