Hemlig Resa Polen

En väldigt innehållsrik och prisvärd resa till Polen med bland annat spa, ölprovning, båttur och temakvällar!

4-dagarsresa
Avresa 13/6

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar för förmiddagskaffe (kaffe och ost- och skinksnittar finns att köpa ombord), innan vi tar färjan från Gedser till Rostock. Överfarten tar ca 1 tim och 45 min och ombord finns möjlighet att handla till bra priser och äta en god lunchbuffé (250 kr, beställes vid bokning av resa). Vi fortsätter genom Tyskland och vidare till Polen och vårt hotell. På kvällen ingår middagsbuffé med fri dryck (vatten, juice, mousserande, öl, vin, vodka).

Dag 2
Frukost. Idag gör vi bland annat ett besök på en vingård, provar 4 goda viner med tilltugg och gör en vacker båttur. Lunch under dagen ingår. Tid ges även för till att utnyttja hotellets fina spa-avdelning.
Ikväll blir det grillkväll med livemusik och fria drycker.

Dag 3
Frukost. Idag blir det bryggerivisning med ölprovning och lunch, därefter besök i en närliggande stad. Dagen avslutas med mexikansk buffé på hotellet med tequila, saxofonshow och fria drycker!
Dag 4
Frukost och utcheckning. Vi gör stopp för kaffe och lunch samt gränshandel i Rostock, innan färjan till Gedser avgår. På kvällen är vi åter i Sverige efter en härlig och spännande resa i hemliga spår!

Pris 4995:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgifter, vägskatter, 3 nätter i dubbelrum inkl halvpension (fria drycker till middagen), utflykter, inträden och 2 luncher enligt program samt reseledare.

Enkelrumstillägg: 400:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Bra att veta
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
Valuta: Zloty (mestadels kontant betalning i Polen)
Fin spa-avdelning på hotellet så glöm ej badkläder.
 

Fler resor