Minneskonsert för Thorleifs

I Stenbrohults kyrka

1-dagsresa
Avgång: 7/2 Det är nu 2 år sedan dansbandslegenden Thorleif Torstensson tragiskt lämnade oss. Vi är många som sörjer och saknar honom och hans kära Thorleifs orkester. 
Hagestad Touring hade nöjet att ha dem med på en av våra populära dansweekendsresor till Tyskland. Mycket uppskattat! Det var fullt på dansgolvet hela kvällen. Vi vill nu samlas för att hylla Thorleif och hans härliga dansmusik för en dag. Tillsammans med Mari och Grabbarna, Tommy Karlsson (från Wisex)saxofon, Gunnar Davidsson bas och Lina Petersson rytm får vi njuta av några av Thorleifs mest kända låtar. Givetvis kommer vi även att spela hans musik i bussen till och från konserten i Stenbrohults vackra kyrka.
På vägen till konserten ingår 1 god baguett med källarrökt skinka, god ost och Dallassallad från välkända Klockareboden i Borrby. Dryck finns att köpa ombord på bussen.
Kontant betalning


Program

Uppsamling: Vi kör från Hagestad G:la Mälarhusvägen 164 kl 14.00-Ystad, Industrigatan vid f d militärparkeringen kl 14.30-Skurup E-65rasten kl 14.55-Svedala, Circle K kl 15.10-Malmö, Jägersro kl.15.30-Lund Circle K kl.15.45.
Vi gör ett stopp vid rastplatsen Lars Dufva i Osby innan vi fortsätter till Stenbrohults kyrka.
Konserten börjar kl 19.00Pris 595:-

I resans pris ingår: Bussresa, reserverad sittplats i kyrkan samt ost-skinkbaguett före konserten (dryck tillkommer)

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor