Öresund Runt

En härlig vårresa! Med stadsrundtur i Köpenhamn, Strandvejen och shopping i Helsingör
1-dagsresa                     
Avresa 31/5

Välkomna att boka er till denna klassiker! En härlig dagsresa till Dronningens By, Köpenhamn, den vackra Strandvejen och inte minst lite nostalgi i mysiga Helsingör. I priset ingår bl a stadsrundtur i Köpenhamn, fm-kaffe med ost-och skinksnitt och Krolunch. 3 st smörrebröd och eftermiddagskaffe med wienerbröd. 
Skynda att boka!

Program

Uppsamling: Hagestad Gamla Mälarhusvägen 164, kl.06.00-Borrby kiosken kl 06.05-Skillinge torget kl 06.15-Simrishamn, Godsmagasinet kl.06.30-Gärsnäs, jvgstn kl 06.50-Smedstorp, korset kl.07.00-Tomelilla jvgstn kl.07.15-Ystad, Industrigatan vid fd militärparkeringen kl 07.40-Skurup, E65rasten kl.08.00-Svedala Circle K kl.08.15-Malmö Bussparkering, Malmö Arena kl.08.30

 Resan går vidare över Öresundsbron och vi gör en intressant stadsrundtur då vi bl a får se Christiania, Holmens Kirke, Christianborg, Rådhusplatsen, Nyhavn, Amalienborg och den lilla Havefrun. Vi gör vi ett stopp för kaffe med ost-och skinksnitt innan vi fortsätter norrut på den fina Strandvejen med sina tjusioga villor och vackra trädgårdar.


I Humlebäck stannar vi på Den Gamle Kro, för att njuta av en läcker dansk lunch bestående av 3 olika smörrebröd. OBS! Dryck tillkommer och betalas i danska kronor.
Mätta och belåtna åker vi sen till Helsingörs centrum för den klassiska inhandeln av öl, vin och ost med mera.
Innan vi lämnar Helsingör ges det möjlighet att njuta av Hagestadkaffe från busscafét med ett danskt wienerbröd därtill.
(ingår)
Hemresan med färjan Helsinör-Helsingborg och vi är åter på respektive påstigningsplatser på kvällen efter en härlig vårdag i Det dejlige Danmark!

Pris 1395:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatt, stadsrundtur, förmiddagskaffe med ost o skinksnitt, Kro-lunch exkl dryck, eftermiddagskaffe m wienerbröd samt bussvärdinnaMed reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller  boka här!Bra att veta
Danska kontanter
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
 

Fler resor