Öresund Runt

En härlig vårresa! Med stadsrundtur i Köpenhamn, Strandvejen och shopping i Helsingör
1-dagsresa                     
Avresa 30/5

Häng med på denna fina vårresa till "Det dejlige Danmark"! Vi åker över Öresundsbron, gör en stadsrundtur i Köpenhamn och följer sedan den vackra Strandvejen norrut för att stanna på fina Gamla Humlebäcks Kro för lunch. På eftermiddagen gör vi ett kaffestopp i Helsingör med shopping som "förr i tiden", innan vi tar färjan tillbaka till Sverige.
I priset ingår bl a stadsrundtur, fm-kaffe med ost-skinksnittar samt Kro-lunch. ( 3 st smörrebröd) Skynda att boka!

Program

Uppsamling: Hagestad Gamla Mälarhusvägen 164, kl.06.00-Borrby kiosken kl 06.05-Skillinge torget kl 06.15-Simrishamn, Godsmagasinet kl.06.30-Gärsnäs, jvgstn kl 06.50-Smedstorp, korset kl.07.00-Tomelilla jvgstn kl.07.15-Ystad, Industrigatan vid fd militärparkeringen kl 07.40-Skurup, E65rasten kl.08.00-Svedala Circle K kl.08.15-Malmö Bussparkering, Malmö Arena kl.08.30

 Resan går vidare över Öresundbron och vi gör en intressant stadsrundtur då vi bl a får se Christiania, Holmens Kirke, Nyhavn och vid Amalienborg gör vi ett stopp för kaffe med ost-och skinksnitt samt möjlighet att uppsöka toalett.
Därefter fortsätter vår rundtur till Geifon-statyn och Den lille Havefrun.

Resan går sedan vidare norrut på den vackra Strandvejen, med sina tjusiga villor och vackra trädgårdar. I Humlebäck stannar vi på Den Gamle Kro, för att njuta av en läcker dansk lunch bestående av 3 olika smörrebröd. OBS! Dryck tillkommer och betalas i danska kronor.
Mätta och belåtna åker vi sen till Helsingörs centrum för den klassiska inhandeln av öl, vin och ost med mera.
Innan vi lämnar Helsingör ges det möjlighet att njuta av Hagestadkaffe från busscafét med ett danskt wienerbröd därtill.
(ingår ej)
Hemresan med färjan Helsinör-Helsingborg och vi är åter på respektive påstigningsplatser på kvällen efter en härlig vårdag i Det dejlige Danmark!

Pris 1095:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatt, stadsrundtur, förmiddagskaffe med ost o skinksnitt, Kro-lunch exkl dryck, samt bussvärdinnaMed reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller  boka här!Bra att veta
Vaccinpass medtages
Danska kontanter
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
 

Fler resor