Heiligenhafen 
lördagsavgångar

Shoppingresa till Tyskland
1-dagsresa
Avgångar:

augusti: 29
oktober: 10
november: 21

Program

Vi kör från Hagestad kl 04.55 - Borrby kiosken kl 05.00 - Skillinge torget kl 05.10 - Simrishamn godsmagasinet kl 05.25 - Gärsnäs järnvägsstation kl 05.45 - Tomelilla järnvägsstation kl 06.05 - Ystad Hälsobacken kl 06.30 - Skurup E65-rasten kl 06.55 - Svedala Circle K kl 06.55 - Svedala Circle K kl 07.10 - Malmö bussparkering Malmö Arena kl 07.25.

Resan går vidare över Öresundsbron och vi stannar i Danmark för förmiddagsrast. Här finns möjlighet att köpa kaffe och snittar från busscaféet. I Rödby tar vi färjan över till Tyskland och efter överfarten åker vi direkt till Heiligenhafen för 3 timmars shopping. Här finns Calles, Aldi, Fleggaard, Penny m fl affärer att välja mellan. Nöjda och belåtna åker vi tillbaka till Puttgarden och tar färjan till Rödby och är åter i Sverige på kvällen efter en givande lördag i Heiligehafen!Bra att veta:
Giltigt pass samt personbevis med folkbokförd adress måste medtas.Munskydd och handsprit ska också medtagas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
Bagagevikt 70 kg/person
Betalningsmedel på Calles, Aldi, Fleggaard m fl: kreditkort eller euro


Rederiet har gjort säkerhetsåtgärder och tar inte ombord mer än 35% av sin fulla kapacitet. Det finns handsprit tillgängligt runt hela färjan och allt desinficeras kontinuerligt. Vi kan rekommendera att kanske ha med något gott att äta och sitta ute på däck (vid fint väder).
Butikerna i Heiligenhafen har också satt begränsningar på hur många som släpps in samt att man måste ha munskydd eller näsa/mun förtäckt för att komma  in.

Ombord på bussen har vi satt begränsningen till 48 personer och rekommenderar alla att ha eget munskydd och handsprit med sig. Vi städar och desinficerar allting kontinuerligt.

Observera att i nuläget måste man vara folkbokförd i Skåne för att komma in i Danmark och ni måste ha ett personbevis där er folkbokförda adress står (går att hämta på Skatteverkets hemsida). 

Pris 600:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatt, EU-moms samt bussvärd/värdinna.

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!