Florida & Karibienkryssning

Miami, Fort Lauderdale, Key West, Costa Maya, Cozumel och Grand Cayman
12-dagarsresa
Avresa 21/1 - 2021

Vi fortsätter med våra succéresor till Florida och Karibien! Fly kylan, vintern och mörkret tillsammans med oss! Vi inleder resan med tre nätter i Fort Lauderdale där vi har tid för egna upptäcktsfärder. Vi arrangerar en utflykt till Everglades för de som önskar.
Därefter väntar en fantastisk 8-dagarskryssning på lyxiga 5-stjärniga fartyget Celebrity Edge, Celebrity Cruises nyaste fartyg - som är i en klass för sig själv! En innovativ design med ett modernt poolområde, en Edens lustgård och en vacker matsal med fantastiska middagar! Den kanske mest spektakulära nyheten är "den flygande mattan" - som går på utsidan av fartyget och blir en förlängning till både pooldäcket och restaurangen, beroende på vilken våning den stannar på! 
Under dessa dagar kopplar vi av och njuter av god mat, shower och underhållning i världsklass samt sol och bad. Självklart ingår utsides balkonghytt och dryckespaket Classic!
Vi gör olika strandhugg på Key West i Florida, Costa Maya och Cozumel i Mexico samt Georgetown på Grand Cayman!

Program

Dag 1, 21 jan
Bussen hämtar upp på respektive påstigningsplatser och kör oss via Öresundsbron till Kastrup. Efter direktflyg till Miami väntar vår svensktalande guide på oss med en buss som tar oss till Fort Lauderdale och vårt hotell Best Western Oceanside Inn. Efter incheckning ingår en lättare måltid. Vår egen reseledare är med under hela resan.

Dag 2, 22 jan
Vi arrangerar en spännande och innehållsrik utflykt till Everglades för de som önskar. I naturreservatet gör vi en tur med en så kallad "airboat", en båt som svävar fram. Här finns goda chanser att se alligatorer! Vi avslutar besöket med en god BBQ-lunch. Pris för utflykten: 900:-, bokas vid beställning av resan-  Eftermiddagen är fri för sol och bad eller egna upptäcktsfärder.

Dag 3, 23 jan
Hela dagen är fri för egna strövtåg i Fort Lauderdale! Sola, bada, shoppa, sightseeing - valet är ditt! Vi arrangerar en härlig båttur på Fort Lauderdales kanaler då vi får se alla de flotta villorna och yachterna.

Dag 4, 24 jan
Frukost och utcheckning. Bussen tar oss till kryssningshamnen i Fort Lauderdale. Här checkar vi in på det 5-stjärniga fartyget Celebrity Edge, www.celebritycruises.com. Vi bor i bekväma utsides dubbelhytter med balkong och varje dag ingår helpension, dvs frukost, lunch och middag. Även hamnavgifter och dricks är inkluderat (även om dricks i slutet av resan är väldigt uppskattat). Vi lämnar Fort Lauderdale kl 15.30. 
Varje kväll njuter vi av 3-rättersmiddagar tillsammans i den vackra matsalen.Bra att veta
Pass måste vara giltigt minst 6 mån efter hemkomst.
Kopia på pass skickas in till oss efter bokning.
Bagage: 20 kg incheckat bagage + 8 kg handbagage per person.
Valuta: US Dollar
Adapter till eluttag behövs.
Dag 5-10, 25-30 jan
Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar. Ombord kan man köpa utflykter till de olika öarna och på dagarna erbjuds en mängd olika aktiviteter, såsom tävlingar och underhållning i salongerna och på soldäck. Kring det fina poolområdet finns det gott om solstolar och för den som vill hålla sig i form finns ett fint gym och olika gymnastikpass. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i den fina spa-avdelningen (behandlingar betalar man extra för). På kvällarna visas varierande och imponerande shower med professionella artister i fartygets teater. Eller varför inte koppla av i någon av de många barerna eller i det stora kasinot? 
24/1   Fort Lauderdale, Florida            avresa 15.30
25/1   Key West, Florida                       07.00 - 17.00
26/1   Till havs
27/1   Costa Maya, Mexico                   08.00 - 17.00
28/1   Cozumel, Mexico                        07.00 - 16.00
29/1   Georgetown, Grand Cayman      10.00 - 18.00
30/1   Till havs
31/1   Fort Lauderdale, Florida               ankomst 07.00

Dag 11, 31 jan
På morgonen kommer vi åter till hamnen i Fort Lauderdale. Här väntar vår buss och guide på oss och vi gör en stadsrundtur till bland annat Miami Beach och Wynwood Art District i Miami. Vi får också ett par timmar på egen hand för lite shopping och lunch, innan vi samlas igen för att åka till Miami flygplats. Vi sätter oss bekvämt på flyget för hemresa.

Dag 12, 1 feb
Efter en mellanlandning är vi tillbaka i Köpenhamn. Här väntar vår buss och via Öresundsbron är vi åter i Sverige, efter en fantastisk och oförglömlig resa till Florida och Karibien!

Pris 34 750:-

I resans pris ingår: Bussresor, broavgifter, flygresa Köpenhamn-Miami t/r i ekonomiklass, 3 nätter i dubbelrum i Fort Lauderdale inkl frukost, lättare måltid dag 2, transfer i Florida, rundtur med lokalguide i Miami, kryssning 7 nätter i utsides balkonghytt inkl helpension, hamnskatter och dricks, flygskatter och lokala skatter samt reseledare från Hagestad Touring under hela resan.
Tillkommer: utflykt till Everglades: 900:-

Enkelrumstillägg: 16900:-


OBS! Anmälningsavgiften är 2000:-/person (del av priset) och betalas 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 60 dagar före avresa.

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

OBS! Priset är preliminärt då flyget ej är bokningsbart än!