SPAresa till Polen

4-dagarsresa Sparesa till Stettin
Avresa 17/3

Unna dig en härlig sparesa i vår! Polen är känt för sina fina spa-hotell och behandlingar. Vår resa går till Radisson Blu**** Stettin.
Hotellet har Fitness World med bl a pool, sauna, jacuzzi och gym, nattklubb, frisör och fri wi-fi i allmänna utrymmen. Dessutom har vi fri tillgång till intilliggande Baltica Spa Wellness Zone med diverse olika bad. Här sker spa och hälsobehandlingarna som bokas antingen före avresa eller på plats. www.spabaltica.plProgram

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och gör ett stopp för förmiddagskaffe i Danmark innan vi fortsätter till Gedser. Här väntar färjan som på 2 timmar tar oss till Rostock. 
Ombord finns möjlighet att äta en god lunchbuffé inkl öl, vin och kaffe ( pris 250kr, beställes vid bokning av resa). Vi fortsätter resan österut och stannar för eftermiddagsrast, innan vi passerar polska gränsen och checkar in på fina Radisson Blu Hotel Szczecin.

Dag 2-3
Vi njuter av spa och bad, behandlingar och kopplar av på vårt fina hotell. Intill hotellet ligger den stora butiksgallerian Galaxy, värt ett besök för dem som vill shoppa till bra priser.
Varje dag ingår stor frukostbuffé och kvällsmiddag.

Dag 4
Som nya mänskor checkar vi ut från hotellet och sätter oss bekvämt i bussen för att ta oss tillbaka över gränsen till Tyskland.
Framme i Rostock hinner vi med lite gränshandel innan färjan tar oss tillbaka till Gedser, ( möjligt att beställa lunchbuffé inkl öl, vin och kaffe pris 250:-, beställes vid bokning av resa).
Via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en härlig och avkopplande spa-resa!Bra att veta

På bussen finns busscafé som erbjuder kaffe, te, ost-skinksnittar och övriga förfriskningar.
Kontant betalning för köp ombord på bussen.
Vaccinpass erfordras samt giltigt pass
Bagage: 40 kg
Valuta: Polska ZlotyPris 4295:-

I resans pris ingår: Buss och båtresor, broavgifter, vägskatter, 3 nätter i dubbelrum inkl halvpension, fri tillgång till spa och bad på både hotellet och Baltica Spa samt reseledare

Enkelrumstillägg: 950:-
Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!