Teaterweekend i Stockholm

Med möjlighet att välja mellan musikalen The Bodyguard, musikalkomedin Tootsie med Robert Gustafsson och/eller humorföreställningen 50/50 med Petra Mede. Dessutom har vi 20 st biljetter till Björn Skifs show på Hamburger Börs!
3-dagarsresa
Avresa 11/11

En härlig teaterweekend i Stockholm!
Vi bor 2 nätter på centrala Scandic Malmen inkl stor frukostbuffé.
På fredagskvällen erbjuder vi biljett med mat och show till Björn Skifs show "En värld av Skifs" på Hamburger Börs!
Övriga föreställningar är på lördagen, vilket innebär att det även finns utrymme för att på egen hand boka in något annat på fredagskvällen, eller bara njuta av att vara i huvudstaden.

"Tootsie"
Den Oscarsbelönade 80-talskomedin Tootsie har stöpts om till musikalkomedi med Robert Gustafsson i huvudrollen.
Precis som i filmen får vi följa talangfulle, tillika omöjlige skådespelaren Michael Dorsey som aldrig lyckas behålla ett jobb då han konstant sätter sig på tvären och gör sig ovän med alla i sin omgivning, I samband med Michaels 40-årsdag meddelar hans agent att hans framtid som skådespelare är körd, han kommer aldrig att få det stora genombrottet som han drömt om. I ett sista desperat försök att få jobb ikläder sig Michael rollen som kvinna, Dorothy Michaels, söker en roll i en musikal som han får och gör stor succé! Och det är då det börjar hända saker! Drygt 2 timmars skrattfest utlovas!
Till skillnad från Dustin Hoffman som skiftade mellan Dorothy och Michael på film, så ska Robert Gustafsson lyckas med samma prestation inför levande publik. Så inga timslånga förvandlingar i8 sminket.-Kunde Christer Lindarw så kan väl jag, säger Robert. Men visst är det en utmaning eftersom jag plötsligt är över 50, lite långsammare och med hårväxt i öronen!
Rollistan med demonregissören Ron (Ola Forssmed), det neurotiska exet Sandy (Sussie Eriksson), den oemotståndliga skådespelerskan Julie (Linda Olsson), den misslyckade manusförfattaren Jeff(Andreas Nilsson) samt den hårdföre Broadway-producenten Rita spelad av Norges främsta komedienne Hege Schöyen ackompanjeras av en stor orkester under ledning av Johan Siberg.Björn Skifs show "En värld av Skifs" är efter 33 år äntligen tillbaka på Hamburger Börs. Tillsammans med ett tiomannaband bjuds vi på en musikalisk kavalkad tagen direkt ur Skifs värld fylld med hits, humor och minnen från en otrolig karriär!

"The Bodyguard"
Musikalen är baserad på filmen The Bodyguard med Whitney Houston och Kevin Costner. Denna internationella publikfavorit är en spektakulär hyllning till Whitney Houstons fantastiska låtar och innehåller inte bara filmens megahits "I will always love you, Queen of the Night utan också fler än 20 av hennes allra största hits.
Musikalen återberättar filmens historia där den före detta Secret Service-agenten Frank Farmer anlitas av den världsberömda stjärnan Rachel Marron som privat livvakt.
Supertalangen och tillika Idolvinnaren Nadja Kasanesh Holm spelar Whitney Houstons rill och Kevin Costners roll spelas av Anastasios Soulis. Medverkar gör också Marsha Songcome, Karl Dyall, Rikard Ulvshammar och Anton Lundqvist tillsammans med stor ensemble och orkester.Bra att veta
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt 40 kg/person


"Petra Mede 50/50"

Den folkkära komikern, författaren och programledaren Petra Mede ska roa oss på sitt skarpa och humoristiska sätt i föreställningen 50/50.
Föreställningen har premiär den 3 november på Scalateatern och beskrivs som en skämt-tät och drastisk soloföreställning om livet som 50-plussare.


Program

Dag 1
Efter uppsamling i Skåne följer vi E4:an norrut och stannar för förmiddagskaffe och lunchrast. På eftermiddagen är vi framme i Stockholm och checkar in på centrala Scandic hotell Malmen på Götgatan. Därefter går bussen till Hamburger Börs för dem som bokat detta.

Dag 2
Sovmorgon, stor frukostbuffé och ledig tid för shopping och sightseeing.
kl.14.00 Avgår bussen från hotellet till Chinateatern-musikalen The Bodyguard och vidare till Oscarsteatern-musikalkomedin Tootsie. Båda föreställningarna börjar kl 15.00 och givetvis hämtar vår buss upp för återresa till hotellet efter föreställningarna. Vi har även biljetter till Petra Medes stå upp komedi 50/50 på Scalateatern kl 19.00  (600 m från Oscarsteatern)

Dag 3
Sovmorgon och frukostbuffé och därefter inlastning och avresa hemåt. Stopp för lunch och eftermiddagskaffe, innan vi är åter i Skåne på kvällen efter en härlig teaterweekend!

Pris 2995:-

I resans pris ingår: Bussresa, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé samt bussvärdinna.

Biljett på parkett "Tootsie": 900:-
Biljett på parkett till "Bodyguard": 900:-
Biljett  till Petra Mede 50/50": 600:-
Biljett till Björn Skifs på Hamburger Börs inkl 3-rätters middag 1500:-
Enkelrumstillägg: 1200:-


Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 52 41 75 eller boka här!