Julshoppingresa till Rostock

Julmarknad i Rostock
3-dagarsresa
Avresa 27/11

Vi kör från Hagestad kl 04.55 - Borrby kiosken kl 05.05 - Skillinge torget kl 05.15 - Simrishamn godsmagasinet kl 05.30 - Gärsnäs järnvägsstation kl 05.45 - Tomelilla järnvägsstation kl 06.05 - Ystad Hälsobacken kl 06.25 - Skurup E65-rasten kl 06.45 - Svedala Circle K kl 07.05 - Malmö bussparkering Malmö Arena kl 07.25.

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar i Danmark för förmiddagskaffe (Hagestadkaffe och ost- och skinksnittar finns att köpa ombord), innan vi fortsätter till Gedser. Här väntar färjan som på ca 2 timmar tar oss till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god lunchbuffé (pris 250 kr, beställes vid bokning av resa) och handla till bra priser. Efter ankomst fortsätter vi till Rostock för incheckning på centrala och lyxiga Radisson Blu Hotel. Eftermiddagen är fri att spendera på den mysiga gågatan och julmarknaden. Middag arrangeras för de som önskar (pris ca 25 €, beställes vid bokning av resa).

Dag 2
Dagen tillbringas på den mysiga julmarknaden som är en av Nordtysklands största. Här hittar man allt som hör julen till. Det finns även en mindre medeltida julmarknad vid klostret som är väl värt ett besök.
Bra att veta
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt 40 kg/person
Lunchbuffé på färjan beställes vid bokning av resa.
Middag dag 1 beställes vid bokning och betalas på plats.
Dag 3
Sovmorgon, frukostbuffé och utcheckning. Vi hinner med lite shopping på Bordershop i Rostock innan vi tar färjan kl 13.00 tillbaka till Gedser. Även idag kan man förboka den fina buffén ombord (250 kr, beställes vid bokning av resa). På sena eftermiddagen är vi åter i Sverige efter en härlig helg i Rostock och dess fina julmarknad!

Pris 3695:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatt, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé på lyxiga och centrala Radisson Blu samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 700:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!