Julshoppingresa till Hannover

Julmarknad i Hannover
3-dagarsresa
Avresa 4/12

Vi kör från Hagestad kl 04.55 - Borrby kiosken kl 05.05 - Skillinge torget kl 05.15 - Simrishamn godsmagasinet kl 05.30 - Gärsnäs järnvägsstation kl 05.45 - Tomelilla järnvägsstation kl 06.05 - Ystad Hälsobacken kl 06.25 - Skurup E65-rasten kl 06.45 - Svedala Circle K kl 07.05 - Malmö bussparkering Malmö Arena kl 07.25.

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar i Danmark för förmiddagskaffe (Hagestadkaffe och ost- och skinksnittar finns att köpa ombord), innan vi fortsätter till Rödby. Här väntar färjan som på ca 45 min tar oss till Puttgarden. Ombord finns möjlighet att äta en god lunch och handla till bra priser. Efter ankomst åker vi direkt till Bordershop för shopping och fortsätter sedan söderut till Hannover. Incheckning på centrala Star Inn Hotel Premium. Middag arrangeras för de som önskar (pris ca 25 €, beställes vid bokning av resa). 

Dag 2
Frukostbuffé. Hela dagen tillbringar vi på julmarknaden i gamla stan som ligger på gångavstånd från hotellet. Här hittar vi allt som hör julen till och kommer i riktig julstämning!Bra att veta
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt 40 kg/person
Middag dag 1 beställes vid bokning av resa och betalas på plats i Euro.
Dag 3
Frukostbuffé och utcheckning. Vi beger oss norrut igen till färjeläget i Puttgarden och ombord på färjan finns möjlighet att äta något gott och göra de sista inköpen till bra priser. Mot kvällen är vi åter i Sverige efter en härlig och avkopplande helg i Hannover!

Pris 2995:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 500:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor