Julshoppingresa till Hildesheim

Julmarknad i Hildesheim
3-dagarsresa
Avresa 2/12

Vi kör från Hagestad kl 04.25  - Ystad Industrigatan vid fd militärparkering kl 004.55 - Skurup E65-rasten kl 05.20 - Svedala Circle K kl 005.40 - Malmö bussparkering Malmö Arena kl 06.00.

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och gör ett kort stopp i  Danmark innan vi fortsätter till Rödby. Här väntar färjan som på ca 45 min tar oss till Puttgarden. OBS! Ombord finns möjlighet att äta en god frukostbuffé, beställes vid bokning, pris 200 SEK.  Efter ankomst åker vi till Scandlines Bordershop för shopping. Vi stannar utmed resvägen för lunch  och fortsätter sedan söderut till Hildesheim. Incheckning på tjusiga och mycket centrala Van der Valk Hotel. OBS! Glöm inte badkläder! På hotellet finns pool, finsk bastu och fitnessavdelning. Middag på hotellet ingår. 

Dag 2
Frukostbuffé. Hela dagen tillbringar vi på den fina julmarknaden alldeles utanför hotellet! På förmiddagen går vi en liten stadsrundvandring med de som önskar.
Dag 3
Frukostbuffé och utcheckning. Vi beger oss norrut igen och gör ett stopp för lunch utmed resvägen. Framme i Puttgarden väntar färjan och ombord finns möjlighet att göra de sista inköpen till bra priser. Mot kvällen är vi åter i Sverige efter en härlig och avkopplande helg i vackra Hildesheim!

Pris 3595:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé, middag på hotellet dag 1 samt reseledare.

Enkelrumstillägg: 700:-


Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!Bra att veta
Giltigt pass samt Vaccinpass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt 40 kg/person