Julshoppingresa till Magdeburg

Mycket uppskattad resa 2021!
3-dagarsresa
Avresa 25/11

Vi kör från Hagestad kl 04.25 - Ystad OBS ny påstigningplats. Industrigatan vi f d militärparkeringen kl 04.55 - Skurup E65-rasten kl 05.20 - Svedala Circle K kl 05.40 - Malmö bussparkering Malmö Arena kl 06.00.

Program

Dag 1, fredag
Efter tidig uppsamling åker vi över Öresundsbron och gör ett kort toastopp i Danmark innan vi fortsätter till färjeläget i Gedser. Färjan till Rostock avgår kl 09.00 och ombord finns möjlighet att äta en god frukostbuffé (pris 200 kr, beställes vid bokning). Överfarten till Rostock tar knappt 2 timmar. Vi gör ett shoppingstopp på Scandlines Bordershop, innan vå åker vidare på autobahn. Efter en paus utmed resvägen är vi framme i Magdeburg. Incheckning på mycket centrala Hotel Ratswaage****. På hotellet finns wellnessavdelning med pool, bastu och saltgrotta. Middag på hotellet ingår första kvällen och därefter kanske ett besök på den närbelägna julmarknaden lockar?

Dag 2, lördag
Stor frukostbuffé. Hela dagen fri för shopping och avkoppling på julmarknaden. Ett besök i den storslagna Domkyrkan, den vackert upplysta Domkyrkoplanen samt Hundertwassers speciella kvartér "Grüne Zitadelle" är ett måste!
Dag 3 Söndag
Frukost och utcheckning., därefter lämnar vi Magdeburg och beger oss norrut. Återresan går via Hannover och Hamburg. Vi gör ett stopp för lunch på en trevlig restaurang innan vi tar färjan från Puttgarden till danska Rödby. Milen genom Danmark går snabbt och via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en härlig julresa till Berlin!

Pris 3595:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé, middag dag 1 samt bussvärdinna

Enkelrumstillägg: 600:-


Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!Bra att veta
Giltigt pass måste medtas samt vaccinpass ( hämtas på covidbevis.se)
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt 60 kg/person