Julshoppingresa till Kiel

Julmarknad i Kiel
3-dagarsresa
Avresa 9/12

Vi kör från Hagestad kl 04.55 - Borrby kiosken kl 05.05 - Skillinge torget kl 05.15 - Simrishamn godsmagasinet kl 05.30 - Gärsnäs järnvägsstation kl 05.45 - Tomelilla järnvägsstation kl 06.06 - Ystad, OBS ny påstigningsplats, Industrigatan vid f d militärparkeringen kl.06.25 - Skurup E65-rasten kl 06.45 -Svedala Circle K kl 07.05 - Malmö bussparkering Malmö Arena kl 07.25.

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar i Danmark för förmiddagskaffe (Hagestadkaffe och ost- och skinksnittar finns att köpa ombord), innan vi fortsätter till Rödby. Färjeöverfarten till Puttgarden tar ca 45 min och ombord finns möjlighet att äta något gott. Vi gör ett shoppingstopp på Scandlines Bordershop, innan vi åker vidare till Kiel för ett besök på det stora inköpscentret Citti Markt. Därefter checkar vi in på vårt centralt belägna InterCity Hotel. Hela kvällen är fri för att besöka den trevliga julmarknaden.

Dag 2
Hela dagen tillbringas på julmarknaden eller i de eleganta butikerna i Hansastaden. Hotellet ligger ca 5 min gångväg från julmarknaden.
och gallerian Sofienhof. På kvällen samlas vi för en mycket god 2-rätters julmiddag på Rådhuskällaren ( ingår i resans pris)
Dag 3
Sovmorgon. Frukostbuffé och utcheckning. Vi lämnar Kiel och åker  tillbaka till Puttgarden för att ta färjan till Rödby. Via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en trevlig julresa till Kiel!

Pris 3395:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé, 2-rättersmiddag på Rådhuskällaren samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 450:-


Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!Bra att veta
Giltigt pass samt vaccinpass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt 60 kg/person