Les Miserables-konsertversion På Malmö Opera
Avgång 9/2 2023

Musikalen Les Miserables baseras på Victor Hugos roman Samhällets olycksbarn ( fransk orginaltitel Les Miserables) som gavs ut 1862.
Nu är mästerverket av Boubil/Schönberg på Europaturné med Cinema Festival Symphonics, solister, sångare och musiker från West End i London. Det är den musikal som spelats och framförts längst i hela världen. Stycken som "I Dreamed a Dream" "One Day more", "Do you Hear the People Sing" och "On my Own" är kanske de mest kända, men även "Suddenly" som komponerades speciellt för Hugo Jackman för den världsomspännande succéfilmen från 2012 finns med på denna extraordinära konsert. Denna blev Oscarsnominerad till årets bästa filmlåt.
Romanen handlar om den fattige skogsarbetaren Jean Valjean som döms till fem års straffarbete för stöld av bröd. Efter upprepade rymningsförsök ökas hans straff till 19 år. När Valjean till slut blir frigiven är han hård och bitter p g a all förnedring han fått uthärda men lyckas åter bli en god människa. Han kommer upp sig i samhället och blir en framgångsrik industriman och borgmästare.
Men från hans förflutna kommer Javert, en före detta fångvaktare som avancerat till polis och som drivs av en fanatisk övertygelse att en brottsling är och förblir en brottsling som aldrig kan sona sina felsteg.Javert ser det som sin plikt att föra Valjean tillbaka till tukthuset. Valjean tvingas fly till Paris med sin skyddsling Cosette.
I rollen som Jean Valjean ser vi musikalstjärnan Daniel Koek, som intog samma roll på den stora 25-årsjubileumskonserten för Les Miserables på Royal Albert Hall i London.
Bland solisterna ser vi bl a Greg Miller Burns, Richard Munday och Chloe Taylor.
Konstnärlig ledarte är Stephen Ellery.Pris 1595:-

avgång: 9/2 2023Program


9/2
Uppsamling: Hagestad, Gamla Mälarhusvägen 164 kl 14:05-Borrby kiosken kl14.15, Skillinge torget kl 14.25-Simrishamn godsmagasin kl 14.40-Gärsnäs jvgst kl 15.00-Tomelilla jvgstn kl 15.20-Ystad, Industrig.vid f d militärparkeringen kl 15.45-Skurup, E65 Rasten kl 16.05-Svedala Circle K kl 16.20 och vidare till Malmö. Vi äter en god middag på trevlig restaurang innan musikalen börjar kl 19.00 på Malmö Opera. 


I resans pris ingår: Bussresa, middag inkl vatten el lättöl samt kaffe med liten kaka och biljett av högsta klass, mittparkett rad 10-11 till Les Miserables på Malmö Opera.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!