Florida & Karibienkryssning 2023

Miami, Fort Lauderdale, St.Maarten, Barbados, St Lucia,  Antigua
och St. Kitts
14-dagarsresa
Avresa 11/1 - 2023

Fly kylan, vintern och mörkret tillsammans med oss till underbara Florida och Karibien! Vi inleder resan med 2 nätter i Fort Lauderdale på fina hotel Oceanside Inn, några kvartér från den fina strandpromenaden som följer Atlantens finaste sandstrand i flera kilometer. 
Därefter väntar en fantastisk kryssning på lyxiga 5-stjärniga fartyget Celebrity Cruises The Edge. Under dessa dagar kopplar vi av och njuter av god mat, shower och underhållning i världsklass samt sol och bad.Självklart ingår utsides balkonghytter och Classic dryckespaket. Vi gör olika strandhugg på Antigua, Barbados, St Lucia, St Marten och St. Kitts.

Program

Dag 1, 11 jan
Bussen hämtar upp på respektive påstigningsplatser och kör oss via Öresundsbron till Kastrup. Vårt SAS plan lyfter kl 07.15 mot Stockholm och här byter vi till nästa plan som lämnar Arlanda kl.09.20.  Vår egen reseledare är med under hela resan och i Miami väntar vår svensktalande guide på oss med en buss som tar oss till Fort Lauderdale och vårt hotell Best Western Oceanside Inn. Efter incheckning serveras kvällsmat "the American way"

Dag 2, 12 jan
Dagen är fri för egna upplevelser. Hotellets pool och solstolar kanske lockar eller varför inte en härlig långpromenad längs den fina strandpromenaden bort till Bubba Gumps räkrestaurang? En tur med hjulångare på Fort Lauderdales kanaler är också en trevlig upplevelse. För den som vill åka till Everglades arrangeras utflykt inkl BBQ-lunch. Pris 850:- Beställes vid bokning av resan.

Dag 3, 13 jan
Sovmorgon, frukost och utcheckning. Därefter beger vi oss till världens största kryssningshamn "Port Everglades" i Fort Lauderdale. Här checkar vi in på det 5-stjärniga fartyget Celebrity The Edge  (www.celebritycruises.com). Ombord spelas härlig musik och champagneglasen klirrar muntert när vi skålar! Vi bor i bekväma utsides dubbelhytter med balkong och varje dag ingår helpension, dvs STOR frukostbuffé, lunchbuffé och middag, Classic dryckespaket samt wifi. Även hamnavgifter och dricks är inkluderat (även om dricks i slutet av resan är väldigt uppskattat). Vi kastar loss kl 16.00 till tonerna av Live-musik.


Dag 4-13
Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar. Ombord kan man köpa utflykter till de olika öarna och på dagarna erbjuds en mängd aktiviteter, såsom tävlingar och underhållning i salongerna och på soldäck. Kring det fina poolområdet finns det gott om solstolar och för den som vill hålls sig i form finns ett fint gym och olika gymnastikpass. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i den fina spa-avdelningen (behandlingar betalar man extra för). På kvällarna visas varierande och imponerande shower med professionella artister i fartygets teater. Eller varför inte koppla av i någon av de många barerna eller i det stora kasinot?
13/1    Fort Lauderdale,                           avresa 16.00
14/1    Till havs
15/1    Till havs
16/1    Philipsburg, St Maarten                   
17/1     Castries, St Lucia                           
18/1     Bridgetown, Barbados                    
19/1     St Johns, Antigua                            
20/1     Basseterre, St.Kitts                         
21/1     Castries, St Lucia                            
22/1     St John´s, Antigua                           
20/1     Basseterre, St.Kitts                          
21/1     Till havs
22/1     Till havs
23/1      Fort Lauderdale                           ankomst 07.00

Dag 13, 23 jan
På morgonen kommer vi åter till hamnen i Fort Lauderdale. Här väntar vår buss på oss och vi gör en stadsrundtur till bland annat Miami Beach och Wynwood Art District i Miami. Vi får också ett par timmar på egen hand för lite shopping och lunch, innan vi samlas igen för att åka till Miami flygplats. Vi sätter oss bekvämt i flyget för hemresa direkt till Kastrup.

Dag 14, 24 jan
Tillbaka i Köpenhamn väntar vår buss och via Öresundsbron är vi åter i Sverige, efter en fantastisk och oförglömlig resa till Florida och Karibien!

Pris 40 150:-

I resans pris ingår: Bussresor, broavgifter, flygresa Köpenhamn-Miami t/r i ekonomiklass, 2  nätter i dubbelrum i Fort Lauderdale inkl frukost, lättare måltid dag 2, transfer i Florida, rundtur med lokalguide i Miami, kryssning 10 nätter i utsides dubbelhytt med balkong inkl halvpension,wifi, hamnskatter och dricks, flygskatter och lokala skatter samt reseledare från Hagestad Touring under hela resan.
Tillkommer: utflykt till Everglades: 850:-

Enkelrumstillägg: 25900:-


OBS! Anmälningsavgiften är 2000:-/person (del av priset) och betalas 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 60 dagar före avresa.

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
Bra att veta
Pass måste vara giltigt minst 6 mån efter hemkomst.
Kopia på pass skickas in till oss efter bokning.
Bagage: 1 incheckat bagage á 20 kg samt handbagage á 8 kg per person.
Valuta: US Dollar
Adapter till eluttag behövs.