Florida & Karibienkryssning 2022

Miami, Fort Lauderdale, Virgin Islands, St Kitts, Dominica, Grenada, Barbados, St Lucia & Antigua
16-dagarsresa
Avresa 7/1 - 2022

Vi fortsätter med våra succéresor till Florida & Karibien! Fly kylan, vintern och mörkret tillsammans med oss! Vi inleder resan med 2 nätter i Fort Lauderdale där vi har tid för egna upptäcktsfärder. Vi arrangerar en utflykt till Everglades för de som önskar och det finns även möjlighet att göra en härlig båttur på Fort Lauderdales kanaler! 
Därefter väntar en fantastisk 13-dagarskryssning på lyxiga 5-stjärniga fartyget Celebrity Equinox! Under dessa dagar kopplar vi av och njuter av god mat, shower och underhållning i världsklass samt sol och bad. Självklart ingår utsides balkonghytter och dryckespaket Classic!
Vi gör olika strandhugg på St Croix - U.S Virgin Islands, Basseterre - St Kitts, Roseau - Dominica - St George´s - Grenada, Bridgetown - Barbados, Castries - St Lucia och St Johns - Antigua!

Program

Dag 1, 7 jan
Bussen hämtar upp på respektive påstigningsplatser och kör oss via Öresundsbron till Kastrup. Efter direktflyg till Miami väntar vår svensktalande guide på oss med en buss som tar oss till Fort Lauderdale och vårt hotell Best Western Oceanside Inn. Efter incheckning ingår en lättare måltid. Vår egen reseledare är med under hela resan.

Dag 2, 8 jan
Hela dagen är fri för sol och bad eller egna upptäckter! Vi arrangerar en spännande och innehållsrik utflykt till Everglades, för de som önskar. I naturreservatet gör vi en tur med en så kallad "airboat", en båt som svävar fram. Här finns goda chanser att se alligatorer! Vi avslutar besöket med en god BBQ-lunch. Pris för utflykten: 900:-, bokas vid beställning av resa. Man kan även göra en härlig båttur på Fort Lauderdales kanaler då man får se alla de flotta villorna och yachterna. Båtarna avgår endast en kort promenad från hotellet.

Dag 3, 9 jan
Frukost och utcheckning. Bussen tar oss till kryssningshamnen i Fort Lauderdale. Här checkar vi in på det 5-stjärniga fartyget Celebrity Equinox, www.celebritycruises.com. Vi bor i bekväma utsides dubbelhytter med balkong och varje dag ingår helpension, dvs frukost, lunch och middag. Även hamnavgifter och dricks är inkluderat (även om dricks i slutet av resan är väldigt uppskattat). Vi lämnar Fort Lauderdale kl 16.00.
Varje kväll njuter vi av 3-rättersmiddagar tillsammans i den vackra matsalen.

Dag 4 - 14, 10 - 20 jan
Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar. Ombord kan man köpa utflykter till de olika öarna och på dagarna erbjuds en mängd aktiviteter, såsom tävlingar och underhållning i salongerna och på soldäck. Kring det fina poolområdet finns det gott om solstolar och för den som vill hålls sig i form finns ett fint gym och olika gymnastikpass. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i den fina spa-avdelningen (behandlingar betalar man extra för). På kvällarna visas varierande och imponerande shower med professionella artister i fartygets teater. Eller varför inte koppla av i någon av de många barerna eller i det stora kasinot?
9/1      Fort Lauderdlale                                 avresa 16.00
10/1    Till havs
11/1    Till havs
12/1     St Croix, U.S Virgin Islands                08.00 - 16.00
13/1     Basseterre, St Kitts                            07.00 - 16.00
14/1     Roseau, Dominica                              08.00 - 18.00
15/1     St George´s, Grenada                        08.00 - 18.00
16/1     Bridgetown, Barbados                        08.00 - 18.00
17/1     Castries, St Lucia                               08.00 - 18.00
18/1     St John´s, Antigua                              07.00 - 17.00
19/1     Till havs
20/1     Till havs
21/1      Fort Lauderdale                                 ankomst 07.00

Dag 15, 21 jan
På morgonen kommer vi åter till hamnen i Fort Lauderdale. Här väntar vår buss på oss och vi gör en stadsrundtur till bland annat Miami Beach och Wynwood Art District i Miami. Vi får också ett par timmar på egen hand för lite shopping och lunch, innan vi samlas igen för att åka till Miami flygplats. Vi sätter oss bekvämt i flyget för hemresa.

Dag 16, 22 jan
Efter en mellanlandning är vi tillbaka i Köpenhamn. Här väntar vår buss och via Öresundsbron är vi åter i Sverige, efter en fantastisk och oförglömlig resa till Florida och Karibien!

Pris 40 500:-

I resans pris ingår: Bussresor, broavgifter, flygresa Köpenhamn-Miami t/r i ekonomiklass, 2  nätter i dubbelrum i Fort Lauderdale inkl frukost, lättare måltid dag 2, transfer i Florida, rundtur med lokalguide i Miami, kryssning 12 nätter i utsides dubbelhytt med balkong inkl halpension, hamnskatter och dricks, flygskatter och lokala skatter samt reseledare från Hagestad Touring under hela resan.
Tillkommer: utflykt till Everglades: 900:-

Enkelrumstillägg: 21590:-


OBS! Anmälningsavgiften är 2000:-/person (del av priset) och betalas 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 60 dagar före avresa.

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

OBS! Priset är preliminärt eftersom flyget ej är bokningsbart än!


Bra att veta
Pass måste vara giltigt minst 6 mån efter hemkomst.
Kopia på pass skickas in till oss efter bokning.
Bagage: 1 incheckat bagage á 20 kg samt handbagage á 8 kg per person.
Valuta: US Dollar
Adapter till eluttag behövs.