link

Bremer Freimarkt 2022

Den stora ölfesten i Bremen!

3-dagarsresa
Avresa 14, 21 och 28/10   2022

Åk med Sveriges största arrangör av Bremer Freimarktresor, den stora ölfesten i Bremen! Detta är resan för er som vill uppleva en riktig tysk ölfest på bästa möjliga sätt! Garanterat tryck från du stiger ombord till du går av bussen! Vi bor på 4-stjärniga centrala hotell. Succé varje år! Tveka inte! Ring idag och boka in gänget!

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi över Öresundsbron och stannar för förmiddagskaffe, innan vi fortsätter över de danska öarna till Rödby. Här tar vi färjan till Puttgarden. Lunchuppehåll utanför Hamburg. Vi anländer till Hansastaden Bremen på sena eftermiddagen och checkar in på våra centrala och fina hotell. På kvällen kan man besöka det stora nöjesområdet Bremer Freimarkt.

Dag 2
Frukostbuffé. På förmiddagen ges det möjlighet att följa med på en stadsrundvandring. Vi får bland annat se Rådhuset, Stadsmusikanterna, den Helige Roland, Böttcherstrasse och de mysiga Schnorrkvarteren. Resten av dagen är fri för shopping i den livliga staden. På kvällen är det fest och hög stämning på festivalområdet och det finns många öltält och karuseller att välja mellan! Vi har alltid platser i öltältet, Bayern Festhalle! Tillägg: 500 kr för reserverad plats inkl mat och 1 liter öl. OBS! beställes vid bokning av resa.

Dag 3
Sovmorgon och frukostbuffé. Vi lämnar Bremen kl 11.00 och stannar för lunch och shopping på vägen till Puttgarden. Färjan till Rödby tar ca 45 min och via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen, efter en resa utöver det vanliga!Bra att veta:
Giltigt pass måste medtas.
Vaccinpass erfodras
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt: 40 kg/person


Priser och avgångar

14/10
Hotel Marriott****              2995:-  Fåtal
Hotel Zur Post****             2995:-  Fullbokad

21/10 ( Karnevalshelg) 
Hotel Zur Post ****            2995:-     
Hotel Marriott ****             2995:-    Fullbokad
 
28/10
Hotel Mariott****                2995:-  

 

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatt, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé samt bussvärd/värdinna.

Tillkommer: reserverad plats inkl mat och 1 liter öl i Bayern Festhalle, 500:-

Enkelrumstillägg: 1000:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning -

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!  


Fler resor