Georgs Blogg

Läs min blogg om våra resor. Kommentera gärna när du känner för det.

Hagestad 2021-01-13
Hej! Det är verkligen på tiden att jag hör av mig på denna sidan. Ber om ursäkt! Kan ju knappast skylla på att jag har haft mycket att köra! Ha, ha! Nej, det senaste året har verkligen varit annorlunda för oss alla. Själv passade jag på att njuta av sommaren, bada och koppla av i hemmet! (har inte hänt på 25 år?) 
I fjol vid denna tiden var vi på kryssning i Karibien och därefter körde vi till Predazzo för skidåkning. På det blev det några dagsresor till alltid lika populära Arlövsrevyn. Sen var det stopp! Ända till 3/8 !  Då kunde vi åter köra till Tyskland för shopping. Men.. det varade inte mer än drygt 2 månader, innan det åter var stopp!  
Den 19/11 hämtade vi hem vår nya superfina buss, som beställdes innan Corona pandemin bröt ut. Hon har bara rullat från fabriken i Ulm till Vetlanda och därefter till Hagestad. Nej, fel ... hon fick göra ett besök på Österlenvulk i Gärsnäs för att få vinterdäcken pålagda. Idag står hon fortfarande i garaget och längtar minst lika mycket som ni och vi gör på att få komma ut.
Men, nu är vaccineringen igång och det börjar faktiskt att ringa i Hagestad igen. Sååå roligt! 
Nu håller vi tummarna för att allt ska bli som vanligt igen! Så fort som möjligt!
Vi ser fram emot att åter få hälsa dig/er välkommen ombord på bussen
2021 är det 25 år sedan vi startade vårt företag och vi vill ju gärna fira det tillsammans mer ER!

Med vänliga Hälsningar 
Georg

Hagestad 2020-07-30

Hej!
I nästan 5 månader har jag och Jolanta hållit oss hemma i Hagestad. Inte riktigt sant för jag och frun har ju varit ute och cyklat en hel del. (mer än vanligt - ha ha)  totalt 215 mil hittills sedan mitten av mars. 
Men på måndag den 3/8 bär det av till Bordershopen. Ska bli riktigt spännande att åter komma ut på vägarna. Och naturligtvis trevligt att möta gästerna igen Vi håller tummarna för att vi nu kan köra som normalt och att alla gränser öppnas upp för oss.

Välkomna ombord!
Georg

 

Hej och God fortsättning!
2019 är över och jag konstaterar att jag har haft så mycket att göra att mina blogginlägg uteblivit.Men nu mellan Nyår och Trettonhelgen finns ledig tid. Underbart!
Ikväll är det dags för genrep på Arlövsrevyn! Ser framemot detta och vet redan att det blir många glada skratt! En härlig inledning på det nya året. Har du inte bokat in dig på någon av våra avgångar än?  En klassiker som körs för sista säsongen enligt revykungen Kent Nilsson och hans fru Eva. Så skynda att boka!
Vår katalog är snart färdig för utskick. Den som beställt resa under 2019 får automatiskt denna i brevlådan, annars går det bra att ringa till kontoret och beställa.
Ny buss är beställd och levereras troligtvis i maj. Färgen blir så klart "Hagestadgrön" och är givetvis lika lyxigt inredd som alla våra bussar varit.
Jag ser fram emot ännu ett innehållsrikt och varierande år och hälsar alla välkomna ombord!
Din/er tillgivne Georg

Stort Grattis på födelsedagen önskar vi i Veberöd Mårtensson o Kristensson o Lindell Hurra hurra

Britt-Marie Lindell

Hejsan!
Här har det hänt saker kan ni tro! Vi har sålt en buss och behållit sköna Jolanta som är vår jubileumsbuss från 2016. När vår egen buss inte räcker till tar vi hjälp av lokala bussbolag. Vår verksamhet fungerar precis som vanligt och reseutbudet är varierat. Jag har varit iväg en hel del och året inleddes med skön kryssning i Karibien. Årets öar var Grand Caymen, Aruba, Curacao och Bonair. Sedan byttes värme mot kyla och Bad Gastein var nästa destination. Shopping, konserter och Arlövsrevyn höll igång mars månad då vi även hade en Kinaresa, som Anne-Marie åkte iväg på. April var tulpanernas månad och sedan följde hemliga resor på ett löpande band med ölprovningar, blomsterparker, storstad och lantliv.Mycket uppskattade och trevliga, innehållsrika resor. Krakow-resan kom hem för några dagar sedan och nu väntar ett stort gäng Rotarianer på att åka iväg till Hamburg! På kontoret jobbar vi med nästa års reseprogram samtidigt som allt ska flyta på med de resor som ligger framför oss. Sommarens friluftsteatrar säljer som smör i solen så tveka inte om du vill skratta och roas av Eva Rydberg, Allan Svensson Var god dröj, (Fredriksdal), Jojje Jönsson, Siw Carlsson, Mikael Riesebeck mfl  Stulen Kärlek, (Vallarna). Nu lockar solen mig ut och skyffeljärnet står och väntar på mig. Härligt! Jag önskar alla en skön Kristi Himmelfärdshelg och hoppas vi ses någon dag på bussen!

Hagestad 2019-01-16

Hej!  God fortsättning!
Jag får börja med att be om ursäkt för att jag inte skrivit på länge. 2018 var ett mycket hektiskt och innehållsrikt år. Givetvis bra att vi har mycket att göra. Men, lagom är bäst! eller hur?
Det nya året har börjat bra! Vår katalog är nu ute och det bokas för fullt!
Jubilerande Arlövsrevyn har sålt som aldrig förr. Vi fyller nu buss nummer 7 !  Fantastiskt!
Den 29/1 bär det av till Florida med Karibien. Alltid spännande och härligt!
Våra skidresor v.8 är sedan länge fullbokade och även den första avgången till Holland är fullbokad. Men ännu finns det platser kvar på andra avgången.
Så vi kan konstatera att året börjat bra!

Välkomna till ett nytt reseår med Er resebyrå på Österlen!

Mvh Georg 

Hagestad 2018-04-30

Oj! Vad tiden går!  Har varit en hektisk tid med många resor. Kom hem igår efter den andra svängen till Holland. Alltid lika populärt! Snart dags att putsa dansskorna inför kvällens dans på Solhällan till Wizex orkester.

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2018-01-09

Hej! 

Jag vill börja med att önska alla Ett Gott Nytt Reseår med Hagestad Touring! Vi har summerat fjolåret som ett bra, innehållsrikt och intensivt år! Med massor av härliga minnen! Vi är en enda stor familj som hjälps åt att ta emot våra gäster på bästa tänkbara sätt! Underbart! Det är med stor glädje och inspiration som vi nu utformat och sprider vårt nya reseprogram fyllt med såväl nya resor som gamla klassiker!  Inom några dagar kommer ni som åkt med oss under 2017 att ha den i brevlådan. Jag vill redan nu förbereda er på många godsaker!

Just nu finslipar vi och skriver detaljerade dagsprogram för resorna, bokar in besök, matställen mm. Dessutom passar vi på att serva, storstäda, tvätta och polera våra superfina, 5-stjärniga bussar så att de ska blänka och skina när ni möter dem på resp. påstigningsplatser.

Närmast i tiden ligger resor till den populära Arlövsrevyn (fåtal platser kvar), Gröna Veckan i Berlin, Jokkmokks marknad med Ishotellet, Florida med Karibienkryssning och inte minst 2 bussar till Alperna v.8. (Val di Fiemme - Fullbokad v. 8 men påskveckan finns platser kvar och även några till Bad Gastein v.8).

Det börjar även att bokas på till våra resor till Holland med all blomsterprakt och annat sevärt.

Jag och hela Hagestad familjen ser fram emot ett nytt spännande reseår!

Med vänlig hälsning Georg

 

Hagestad 2017-12-23

Hej! Då har ännu ett år snart passerat med härliga resor och upplevelser! Jag kan bara konstatera att det fortfarande är lika roligt och stimulerande att träffa förväntansfulla gäster och kunder. Snart är den nya katalogen här, med massor av trevliga resor.

Jag tackar för ett fantastiskt år! och önskar alla En God Jul och ett riktigt Gott Nytt Reseår!

Georg

Hagestad 2017-11-13

Himma i Hagestad efter en mycket lyckad och uppskattad dansweekend i Tyskland!  100 nöjda gäster! Nu väntar lite dagsresor till julmarknaderna i Huseby och Wapnö innan det bär till de tyska julmarknaderna. Fåtal platser kvar!

Med vänlig hälsning

Georg

Hagestad 2017-10-30

Oj! Sicken höst! Fylld av resor och upplevelser! Kroatien, Österrike, Hemliga Resor, Moseldalen och sen 3 veckoslut på Bremer Freimarkt med totalt 6 bussar! Nästa års Bremer Freimarkt blir snart bokningsbara - reservera upp platser och var säker på att få plats på någon av våra avgångar redan nu! Den 10-12/11  blir det dansweekend i Tyskland med 100 personer. Ser fram emot detta! Och Julmarknadsresorna bokas på varje dag!  Trevligt!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2017-08-18

Servus!

Sommaren är kort! Det mesta regnar bort! Men det är tur att vi har en massa trevliga resor att erbjuda!  Själv har jag varit mycket borta. Sverige Runt, Gotland, Österrike och imorgon bär det av till underbara Gardasjön. Därefter 2 lediga dagar i Hagestad, innan vi kör till sol o bad i Kroatien (finns några platser kvar) sen blir det Österrike igen med Almabtriebfest i Fulpmes. Och i oktober är det ölfester i Bremen som gäller.  6 bussar är inbokade på 3 olika veckoslut! Trevligt!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2017-06-07

Hoppsan! Upptäckte nyss att det är nästan 3 månader sen jag skrev något!  Ber om ursäkt för detta! Jag har varit fullt upptagen med lite av varje. Till helgen bär det iväg till Plau am See. Det är tredje året vi kör denna och det är alltid lika trevligt och uppskattat. En liten f.d. östtysk stad med mycket historia. Ser fram emot detta!

Önskar alla en trevlig sommar!

Med vänlig hälsning Georg

 

Äntligen lite info . HA en trevlig sommar .

GB

Hagestad 2017-03-13

Hej vänner!   Idag är det ingen vanlig dag. Nej det är min födelsedag! Och jag kan bara konstatera att jag är en lycklig och glad man i sina bästa år! Ha ha!

Jag växte upp i tulpanbyn Hammenhög och fick en trygg, innehållsrik uppväxt med mycket focus på fotboll, handboll, simning, tennis och andra sporter.

Som vuxen är jag minst lika lycklig o glad!  Gift med en underbar kvinna, Anne-Marie sedan 25 år tillbaka (firar silverbröllop imorgon) , har friska, framgångsrika barn och barnbarn. Dessutom får jag syssla med det jag brinner för - arrangera, köra bussresor och ta hand om gäster i hela Europa.

Den sista veckan har varit extra innehållsrik. I fredags bjöd jag hem 10 gamla arbetskamrater från BussPerssons på middag och samkväm i Hagestad. Blev en mycket lyckad kväll med många minnen och glada skratt! I lördags fick jag njuta av att se Mif Redhawks spela ut Luleå i ishockey. Nice! Och igår hade vi en härlig familjemiddag med barn och barnbarn. Idag firar jag födelsedagen på kontoret med tårta tillsammans med familj och anställda. Imorgon blir det ytterligare firande av vår silverbröllopsdag. Fantastiskt!

Som avslutning åker vi med 4 bussar och 200 gäster till Binz i Tyskland för en trevlig helg med dans och god mat!

Håll med om att livet leker!

Georg 

Hagestad 2017-02-27

Ciao! 

Vi kom hem igår efter en härlig skidresa till Predazzo i Italien med fullastad buss. Strålande solsken i 7 dagar! Underbart! Nu är batterierna uppladdade för nya äventyr. På kontoret säljer Anne-Marie, Anna, Johanna och Henrik resor för fullt! Första avgången till Sverige Runt är redan fullbokad! Trevligt!

Glöm inte bort att besöka Vårmässan söndagen den 9/4 i Hagestad kl.11-15.  Med massor av utställare!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2017-01-31

Hej!  Tänk vad fort tiden går! Jag har varit i Berlin och firat nyår med 50 gäster. Alltid lika populärt och trevligt! Sen bar det iväg till Florida med kryssning. Det blev en hel del nya strandhugg som t.ex. Columbia, Panama och Costa Rica. Spännande och sevärt! Hemma har det jobbats med nya resor och vår nya katalog är nu ute och telefonerna går varma på kontoret. Roligt! Extra trevligt att vår reseträff i Binz  den 18-19/3 sålt så bra - snart 4 fullbokade bussar! I morgon rullar en buss norrut till Jokkmokks marknad med Ishotellet och i helgen kör jag själv till Bremen Classic Car Show.

V. 8.  är det fullbokat till Predazzo i Val di Fiemme.

1 buss är fullbokad till Holland i april, men ännu finns det platser kvar på vår 6-dagarsresa. Skynda att boka!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2016-12-21

Hej! Då var snart ännu ett år tillända. Tänk vad tiden går. Det är nu 20 år sedan jag bestämde mig för att satsa på att starta eget. Och jag kan bara konstatera att det varit 20 mycket händelserika och intressanta år! Jubileumsåret har innehållit många trevliga resor och nu planerar vi för nästa år. Men givetvis ska även vi njuta av ledighet och julefrid några dagar. Därefter bär det av till Berlin för nyårsfirande med fullbokad buss som alltid.

Den 7 januari åker vi med 40 gäster till värmen i Florida med Karibienkryssning. Alltid underbart! Det är sjätte året vi gör detta och vi har redan klart med kryssningar 2018. Kolla på hemsidan!

Jag vill gärna hälsa vår nye positive och glade medarbetare Henrik välkommen in i gänget! Han började den 1 december och kommer att arbeta både på kontoret och köra buss.

Dessutom vill jag tacka all personal, gäster och samarbetspartners för Ett mycket bra år 2016! och önskar alla

Ett Gott Nytt Reseår!

Georg

Hagestad 2016-10-20

Hej! Så var det helt plötsligt höst! Men oktober månad är absolut inte någon viloperiod för oss. Tvärtom! Vi har kört 3 olika vinresor, en flygresa till Portugal och en till Island. Alla lika uppskattade! Och i helgen gick de första 2 bussarna till ölfesten, Bremer Freimarkt. Som vanligt - fullt ös! Härligt! Imorgon bär det iväg igen med 2 fullastade bussar! Även sista helgen i oktober är vi 2 fulla bussar ! Fantastiskt!

Sen flyger jag med en ny grupp till Florida med Karibienkryssning! Ska bli skönt! Därefter börjar julmarknadsresorna att rulla iväg, både inom Sverige och till Tyskland. Det finns ännu platser kvar på någon av dessa!  På nyårsresan till Berlin har vi endast 2 platser kvar!

Välkomna ombord!

Georg

 

Hagestad 2016-09-23

Hej! Hemma i Hagestad, efter en trevlig vinresa till Franken. Laddar upp över helgen inför nästa vinresa på måndag till Rhen-Mosel. Ska bli riktigt roligt att komma till Rüdesheim! Har inte varit där på flera år.

Höstens resor är bra bokade och vi kommer bl.a. att köra med 6 bussar till ölfesten Bremer Freimarkt! Alltid fullt ös på bussarna! Nice! Även flygresorna har sålt bra! Frun flyger till Portugal den 2/10 och dottern Johanna lyfter till Island den 11/10.  Ännu finns det några platser kvar till Phantom of the Opera i Stockholm. Ring idag!

Våra julshoppingresor är också bra bokade, men ännu finns det möjlighet att uppleva de tyska julmarknaderna med oss! Nyårsresan till Berlin säljer som vanligt bra! Halv buss bokad idag!

Njut av livet! Ut och res i världen!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2016-08-31

Hej!

Oj! Vad tiden går! Vi har hunnit vara vid underbara Gardasjön . Alltid lika härligt att komma dit! Och i veckan var jag på en uppskattad  2-dagars trädgårdsresa till Tyskland. Även buss nr. 2 rullar på och kom igår hem från en populär resa till Ebbs i Österrike med bl.a. konsert med Hansi Hinterseer! Idag går den bussen till Köpenhamn för en trevlig Oslokryssning!  Själv kör jag imorgon till Kroatien tillsammans med frun, Henrik och badsugna gäster för sol och bad i 12 dagar. Underbart!

Därefter blir det vinresa till Franken och sen direkt till Rhen-Mosel!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2016-08-14.

Grüss Gott!

Jag flög hem i fredags från Salzburg, efter en härlig resa till Saalbach/Hinterglemm. Titte o jag möttes på flygplatsen och nu är han på väg hem med gruppen. Och jag har fått en ledig helg i Hagestad ! Skönt! Imorgon bär det av igen! Mot Gardasjön med den röda bussen,  ett av mina absoluta favoritresmål! Kommer igen på programmet nästa år. Då är det lite speciellt, för det är 25 år sedan jag och Anne-Marie gifte oss i Arco vid Gardasjön! Program kommer inom kort! Även Saalbach/Hinterglemm är inbokat nästa år. Totalt tre avgångar! Med mycket bra vandringsmöjligheter!

Auf Wiederhören!

Giorgio

Hagestad 2016-07-29

Jag kom hem från Sverige Runt igår och kan bara konstatera att Sverige är fantastiskt! Vår rundresa på 10-dagar är en riktig höjdare! Kan verkligen rekommendera denna! Är redan inbokad till nästa år! Tack till alla trevliga gäster, reseledaren Ewa för ett mycket bra jobb och även till Lars-Åke "Busso" för ett fint upplägg på resan.

Ser fram emot en ledig helg tillsammans med frun och familjen! Nästa långresa för mig blir till Österrike den 5/8.

Med vänlig hälsning Georg

Sverige Runt var en mycket fin resa. Intresanta utfärder varje dag.
Fina hotell och god mat.Mycket underhållande chaufför, och en underbar reseledare.
En riktig toppenresa.

Anita o Lars Jeppsson

Sverige är fantastiskt, vilken härlig resa runt vårt avlånga land. Mycket kunnig guide och trevlig chaufför som tog oss bäte till kända och lite udda sevärdheter. Vi är mycket nöjda och kommer att rekommendera resan för våra bekanta.

Ulla-Britt Persson o Lars-Erik Persson

Hagestad 2016-07-05

Hej!  Då var vi inne i juli månad! Och den ser redan bra ut. Många av våra teaterresor är bra bokade och även våra långresor är sedan en tid klara att de ska gå. Sverige Runt - fullbokad, Spreewald - 34 bokade och Gotland - 43 bokade är mycket glädjande!

Nu börjar även höst- och julresorna att bokas på! Livet är underbart!

Njut av sommaren och dröm om Florida o Karibien i vinter!

Soliga Hälsningar från en nyss hemkommen Tyrolare! 

Det gläder mig o jag skall drömma om FLORIDA

G B

Tack Göran! Ja Florida med Karibien vore något för er!

Hagestad 2016-06-22

Nu är det Midsommar o dans hos mor o far .....  underbart! Och faktiskt verkar det som det ska bli fint väder! Vi håller fritt och kommer att njuta av trädgården och goda vänner. Ska bli skönt!

Efter midsommar kör jag till Underbara Tyrolen! En resa som återkommer nästa år.

Jag önskar alla en skön Midsommar!

Georg

Hagestad 2016-06-11

Jaha då var Fotbolls EM igång i Frankrike! Roligt! Jag hoppas och tror att det går bra för Zlatan och gänget! Men framför allt hoppas jag att EM festen inte ska drabbas av någon terrorattack. Jag läste att Frankrike och då speciellt Paris har stora bekymmer med att få besökare i år. Tråkigt! Men vi har därför medvetet undviket att planera in resor till just Paris i år. Men vi kan redan nu avslöja att vi kommer att arrangera en 7-dagarsresa den 21/8-2017 till Normandie med all historia från Dagen D blandat med Calvados och franska ostar. Men vi undviker att besöka Paris, just p.g.a. det ständiga terrorhot som ligger över staden.  Program kommer inom kort!  Vi har redan nu planerat och spikat hela vårt reseprogram för 2017.  Nyfiken? Ring oss ! så kan ni redan nu planera in er resa med oss!

Heja Sverige!

Hagestad 2016-06-10

Sommar, sommar o sol! Underbart!  Jag var på en mycket uppskattad och trevlig Jubileumsresa den 3-5/6 och solen lyste över oss hela resan! Riktigt Hagestad väder! Härligt! Vår nya röda lyxiga buss går som en skållad råtta! Hon har hunnit med att vara på Legoland, Krakow, Holland och Tyskland. Idag är hon i Malmö och utrustas med 4 bashögtalare under stolarna. Så nu är båda bussarna laddade för bl.a. Ölfesterna i Bremen med hög musik och stämning! Vi har redan 3 bussar fyllda, men har platser kvar på samtliga 3 veckosluten i oktober. Boka idag! 

Själv är jag ledig i helgen! Första lediga helgen på 2 månader! Gutt!

Sen väntar nästa Jubileumsresa till Tyskland på tisdag. Midsommar firar vi hemma i vår oas i Hagestad! Därefter bär det av till Underbara Tyrolen. Platser finns ännu. Kan verkligen rekommendera denna! Med All inklusive på hotellet!

Nyhet! Georgs Tips

Snart bara 6 månader kvar till Jul!   Ha ha!  Dags att boka in en Julshoppingresa? Vi har ett flertal resor att välja på.

OBS. Min absoluta favoritresa är naturligtvis Berlin. Notera att vi har sedan ca 10 år tillbaka valt att köra denna på 4 dagar. Här finns mer än 60 olika julmarknader att välja på. Gå inte i fällan och boka in er på en 3-dagars resa till Berlin! Första och tredje dagen går åt för att ta sig dit och hem. Endast 1 dag i denna underbara upplysta stad? Nej, jag kan bara rekommendera er att välja vår 4-dagarsresa. Vi har även biljetter till den fantastiska varitén på Friedrichstadtpalast.

Med vänlig hälsning Georg 

Hagestad 2016-05-11

Så var vi inne i sommarmånad nr.1.  Och den har ju börjat fantastiskt bra! Med strålande väder och mycket körningar! Jag och sonen Anders var på ännu en uppskattad resa till Mamma Mia, The Party i Stockholm. Förutom den trevliga kvällen på Tyrol fick vi vara med och hylla Kungen på 70-årsdagen! Samtidigt var frun på en minst lika uppskattad Sparrisresa till korsvirkesstaden Celle med fint boende mitt i centrum och utsökta middagar med sparrisinslag. Även vår Berlinresa över Kristi Himmelfärdshelgen blev lyckad och uppskattad!

På måndag bär det av till Polen med  bl.a. Krakow, saltgruvan och Auschwitz. Alltid lika intressant!

Vi har idag satt vår nya exklusiva RÖDA buss i trafik och kan nu erbjuda två 5-stjärniga lyxutrustade helturistbussar! Förmodligen Sveriges bästa vagnpark! Detta betyder också att vi numera kan godkänna 70 kg lastningsvikt på våra shoppingresor. Till SAMMA pris som tidigare! Fantastiskt!

Med vänlig hälsning Georg

Tusen tack för den trevliga och informativa resan ni erbjöd krakowresenärerna. Både lärorikt och underhållande, därtill god service.
Mvh Hans o Bitter.

Hans o Britt- Marie Barnell

Hagestad 2016-03-24

Hej! Vilken Vårmässa det blev i söndags! Fantastiskt fint väder och fullt av folk! Både på gården, i tvätthallen och inte minst på kontoret var det knökfullt hela eftermiddagen. Anna och Anne-Marie bokade in 140 personer på olika resor! Totalt uppskattar jag att ca 7-800 besökare hälsade på oss! Nästan otroligt! Stort Tack!

Imorgon kör vi till Rostock och den trevliga Påskmarknaden. Alltid lika populärt och trevligt! Och nästa helg blir det en sväng till huvudstaden och Mamma Mia.

Ännu finns det några platser kvar på vår traditionella vårfest på Löderups Strandbad med WIZEX orkester lördagen den 9/4. Skynda att boka!

Även våra Hollandsresor finns det ett antal platser kvar på. Boka idag!

Glad Påsk!

Georg

 

Hagestad 2016-03-11

Hej!  Då var vi inne i mars månad och förhoppningsvis är våren på väg! Det märks inte minst på kontoret. Det bokas dagligen på såväl vår, sommar och höstresor. Härligt! Jag har efter kryssningarna i Karibien hunnit med en resa till Hamburg och Hansi Hinterseers konsert. Alltid lika populärt! I helgen ska jag och frun ut på nästa kryssning. den här gången en något kortare variant. Till Oslo närmare bestämt. Ska bli spännande! Nästa helg, söndagen den 20/3 har vi vår traditionella Vårmässa i Hagestad med ett flertal utställare. Vi hoppas givetvis på fint väder och många besökare. Det bjuds på kaffe och kontoret har naturligtvis öppet! Varmt välkomna mellan kl.13-16.

Sen är det Påsk och ännu finns det platser kvar på Påskresan till Rostock. Våra resor till Mamma Mia, The Party i Stockholm är båda fullbokade i vår, ( 2 pl. kvar den 29/4). Vi har ännu en resa insatt i september. Här finns platser kvar idag.

Vårens Jubileumsresor säljer som smör i vårsolen! Och även Hollandsresorna bokas på bra! Vårfesten på Löderups Strandbad med Wizex den 9/4 är alltid populär, men ännu finns det platser kvar.

Nu ska jag ut och göra lite vårfint i "haven"!

Med vänlig hälsning

Georg

Hagestad 2016-02-08.

Hallo Guys!

I´m back in Sweden again! Vi har varit på ännu en lyckad kryssningsresa i Karibien med 30 gäster! Och den 16/2 bär det av igen på ytterligare en förhoppningsvis lika härlig resa med 30 nya förväntansfulla gäster. Ska bli skönt att lämna kylan och njuta av värmen på nytt. Samtidigt rullar en fullastad buss till Predazzo/Italien för härlig skidåkning!

När vi återvänder möts vi kanske av ljumma vårvindar och jag ser fram emot att börja jobba i vår underbara trädgård!

Med vänlig hälsning  

Georg

 

Hagestad 2015-12-28

Hej! Då var julfirandet över för detta året och vår planering inför 2016 fortsätter på kontoret. Det blir ett spännande jubileumsår! Ett flertal jubileumsresor kommer att erbjudas. Det är nu 20 år sedan vi tog beslutet att starta en resebyrå. Otroligt! vad åren går snabbt! År fyllda med goda minnen och mycket arbete. Jag kan bara konstatera att vi ångrar verkligen inte vårt beslut!

Såg igår på minnesprogrammet över Magnus Härenstam. Verkligen intressant! Jag noterade med glädje att han började som reseledare på buss, för att nå ut med sin humor till gästerna! Själv känner jag ungefär samma sak. Trivs med att ha roligt och skoja på jobbet! Härligt!

Jag, frun och all vår fina personal vill tacka för ännu ett trevligt år och önskar alla ETT GOTT NYTT RESEÅR 2016!

Vill också påminna alla gäster om hur viktigt det är att verkligen ha giltigt Pass på alla utlandsresor med oss!

Med vänlig hälsning Georg

Vi önskar Er också ett GOTT NYTT ÅR . Tänk va tiden går .Önskar ER Även gott resår 2016 .

GÖRAN B

Tack Göran!

Georg

Hagestad 2015-11-30 Hej! Oj! Var blev november månad av??? Tiden går fort när man är lycklig och har mkt att göra! Och det har vi ju! Idag var vi tyvärr tvungna att ställa in vår dagsresa till marzipanstaden, Lübeck pga av stormen Gorm! Men tur att vi tog beslutet igår! Nu hoppas vi att vädrets makter är med oss fram till sista julshoppingresan gått! Ännu finns det några platser kvar på bussarna. Jag vill gärna påminna om att det är hög tid att boka sig till Arlövsrevyn. Även nästa års Eva Rydbergs föreställningar ligger nu bokningsbara på vår hemsida. Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2015-11-09

Hej! Jodå, sista helgen till Bremer Freimarkt blev precis som väntat! En makalöst trevlig tillställning i det stora öltältet, Bayern Festhalle! Vi var 120 Hagestad Touring gäster som nästan fick tältet att lyfta!

I helgen körde jag till teater i Malmö. På fredagen var vi på Slagthuset och njöt av Charley´s Tant med bl.a. Jan Malmsjö, Claes Malmberg och Marianne Mörk i högform! Riktigt bra! Och på lördagen var det Sällskapsresan på Nöjesteatern som retade upp skrattmusklerna igen. Kanon! (vi har satt in en ny avgång den 31/1 - perfekt julklapp)

I veckan bär det av till julmarknaden i Huseby. Alltid uppskattat!

Julen närmar sig och våra avgångar till de olika julshoppingresorna bokas på, men ännu finns det några platser kvar.

Nyårsresan till Berlin är fullbokad som vanligt! Härligt!

Med vänlig hälsning Georg  

Hagestad 2015-10-26.

Oj! Sicket tryck vi hade i helgen! 2 bussar med 95 gäster i öltältet i Bremen! Mycket trevligt! Och hur ska det bli nästa helg när vi är 3 bussar?  Ska tältduken lyfta? Förmodligen! Underbart!

Hagestad 2015-10-05

Hemma i Hagestad efter en mycket innehållsrik september månad. Det började med en Hemlig Resa och därpå en härlig 12-dagars badresa till Kroatien. Fantastiskt väder och varmt i vattnet! Gutt! Sen bar det till underbara Toscana med god mat och uppskattade vinprovningar och trevliga utfärder. En mycket positiv och väl sammansvetsad grupp, gjorde att detta förmodligen var den mest lyckade Toscanaresan som jag kört? Tack!

Och nu planerar och jobbar vi för fullt på kontoret i Hagestad. Inte minst förbereder vi för ölfesten i Bremen med totalt 6 bussar, fördelade på 3 veckoslut!

Det bokas för fullt på våra jul och nyårsresor och även skidresorna har börjat fyllas på.

Trevlig Resa! önskar Georg

Hagestad 2015-09-07

Hej! Innan jag kör till Kroatien, måste jag påminna dig/er om att det är hög tid att boka in Julshoppingresan och Nyårsresan till Berlin!

Ha det bra!

Med vänlig hälsning Georg

Hej !
Hoppas Ni har det bra i Kroatien. Vi är just hemkomna från en mycket trevlig resa till Berlin. Stort tack till Er duktige chaufför Sune.

Anitha med resesällskap

Hagestad 2015-09-03

Hej! Oj, vad tiden går!  Sommarmånaderna slut och hösten närmar sig, med allt vad det innebär. September månad är tveklöst den mest intensiva och mest populära månaden för oss! Jag började med en Hemlig resa på 2-dagar och på onsdag kör jag till Kroatien på en härlig badresa på 12 dagar! Därefter blir det populära Toscana med helt fullastad buss. Roligt! Ja, sen är september månad också slut. Men, oktober är en riktigt trevlig månad med 3 veckoslut i Bremen på Bremer Freimarkt!  Snart 6 bussar totalt bokade! Härligt! Men,du har fortfarande möjlighet att få uppleva den riktiga feststämningen med Sveriges största arrangör av ölfestresor till Bremer Freimarkt. Ring direkt!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2015-08-10

Hej! Sommaren fortsätter! Underbart!

Så var sista turen till Eva Rydberg och Fredriksdalsteatern avklarad för i år. Nu ser ja fram emot höstens teaterresor med bl.a. Charley´s Tant och Sällskapsresan. Även vinterns avgångar till populära Arlövsrevyn ligger nu bokningsbara på vår sida.

På lördag bär det av till fantastiska Gardasjön! Mitt favoritresmål! Ska bli härligt! Sen blir det några hemliga resor till Tyskland, innan jag ska till Kroatien, för att förlänga sommaren med sol o bad på ön Krk. Platser finns! Ring idag! Därefter blir det ännu en långresa till Toscana och när vi kommer hem är vi framme i oktober månad, med alla avgångar till Bremer Freimarkt. Alltid lika roligt! Idag har vi över 200 gäster inbokade på de olika avgångarna!

Vi ses på bussen! Fortsätt njuta av sommarvärmen!

Med vänlig hälsning

Georg

 

Jag har just kommit hem från Swedenfest i Wismar med Helsingborgs dansgille En underbar resa med fantastiskt väder och ett härligt gäng Ett stort Tack till chaufför Niclas och till Ewa reseledare vilka gjorde resan perfekt

Karin Ekenberg Klippan

Hagestad 2015-07-05

Hej!  Äntligen sommar o sol! Härligt! Jag har varit i underbara Tyrolen med fint väder och som alltid fin stämning på bussen! Imorgon blir det årets första tur till solskensön - Bornholm. Alltid populärt!

Sen bär det av till Göta Kanal, en riktig klassiker! Och nästa vecka åker vi till en annan solskensö - Gotland! Fantastiskt!

På helgerna kör vi nu till såväl Vallarnas som Fredriksdalsteaterns trevliga friluftsteatrar!

Ha en skön sommar!  Georg

Trevligt med lite info igen . HA DE

Göran

Tack Göran!

Georg Nilsson/Hagestad Touring

Hagestad 2015-06-03

Sommar, sommar, sommar! Nu är det bara värmen som fattas! Hoppas den kommer till nästa vecka när vår son Anders tar studenten. Vi har varit i Krakow och som alltid var det uppskattat och intressant. Nu väntar en Hemlig 3-dagarsresa till Tyskland över Nationaldagen.

Bokningarna trillar in och redan idag kan vi garantera att bl.a. Underbara Tyrolen, Göta kanal, Gotland, Inlandsbanan med Hurtigruten, Gardasjön i augusti, Blomsterfestivalen i Ebbs, Badresan till Kroatien, Österrike i höstskrud, Toscana m.m. kommer att gå! Toppen! Känns riktigt bra!

Dessutom är flera bussar till Ölfesten i Bremen redan fullbokade! Men, vi har plats för ytterligare 4-5 bussar på 4-stjärniga centrala hotell. Ring idag!

Soliga hälsningar från Hagestad!

Hagestad 2015-05-04

Hej!  Åter i Hagestad efter att varit i Stockholm, Holland och nu senast i Sachsens Pärla, Dresden. Nu är det skönt att jobba "himma" några dagar och njuta av våren i trädgården. Nästa långresa för min del blir till Krakow den 27/5. Det finns några platser kvar.

Med vänlig hälsning

Georg

Hagestad 2015-04-16

Hej! Kom hem igår från ännu en lyckad och uppskattad Hemlig Resa! Och imorgon bär det av mot huvudstaden. Ska bli riktigt roligt att komma till Stockholm! Länge sen jag var där. Extra trevligt att frun också ska med! På måndag blir det vilodag och förberedelser inför Hollandsresan på tisdag. Något visst med att komma till Holland! Här brukar vi möta den riktiga vårvärmen!

Med vänlig hälsning

Georg

Kuckeliku!

Vilken trevlig Påsk! Det började redan på Skärtorsdagen med att Mif Redhawks tog klivet upp i SHL! Äntligen! Nu väntar många härliga stunder i Malmö Arena! Vi kommer att satsa på att köra till samtliga hemmamatcher! Sen bar det iväg till Tyskland på Påskresa. Vi besökte såväl Wismar som Rostock och hade underbart väder hela helgen. Nu är vi tillbaka i Hagestad och jobbar för fullt med vårresorna.

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2015-03-30.

Nu är det vår i luften!

Förra helgen hade vi vårfest på Löderups Strandbad med WIZEX orkester. Alltid härligt att dansa till deras musik! Dessutom njöt vi av som alltid - Mycket god mat hos Sofia o Fredrik! Stort tack till både Wizex och krögarparet! Härlig stämning och fullt på dansbanan stod alla trevliga gäster för.

Igår hade vi vår traditionella Vårmässa i tvätthallen och på gårdsplanen. Jag uppskattar att mellan 5-600 personer besökte oss och bidrog till att dagen blev så lyckad och trevlig! Tack!

Imorgon går årets första Hemliga Resa ut. Ska bli spännande att se var vi hamnar??? Polen? Danmark? Tyskland?

Sen är det Påsk och då vet jag var jag ska. Det blir både Wismar och Rostock! Alltid säkra kort!

Ps. Det finns några enstaka platser kvar på våra resor till Holland o Sparrisresan!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2015-03-10

Hallo Guys!

Då var jag tillbaka i Hagestad, efter ännu en härlig resa till Florida med kryssning. Vi har haft fantastiskt fint väder och fått mycket sol på oss och njutit av en massa god mat. Kan knappast bli bättre!

Idag har vi satt in ytterligare en avgång i november. Tveka inte att boka in dig/er på ditt livs Drömresa!

På fredag kör jag till min favoritstad Berlin. Härligt att möta våren där! Skall se fotbollsmatchen Hertha Berlin mot Schalke 04. Passar även på att fira min 55-årsdag på fredag.

Som jag skrev förra gången, gläds vi åt att båda bussarna kommer att rulla till tulpanernas land, Holland i April. Det finns några platser kvar på både 5 och 6-dagarsresan. Ring eller maila direkt för att boka din plats.

Med vänlig hälsning Georg   

Hagestad 2015-02-23

Oj! Vilken skidvecka vi haft i Schladming!  Strålande sol och klarblå himmel alla dagar! Därtill fint preparerade pister och på kvällarna goda middagar och efterföljande nattsudd på Europas största Afterski Place - Tenne! Kan det bli bättre? Knappast!

Nu är det skönt att jobba hemma på kontoret ett par dagar. På onsdag åker jag till Florida igen! Gutt!

När jag kommer hem hoppas jag det är vår i luften! Helgen den 13-15/3 har vi 3 bussar till Berlin. Så jag kommer att fira min 55-årsdag i min favoritstad!

Ännu finns det platser kvar på våra Hollandsresor. Både 5 och 6-dagars är redan klara att de kommer att gå.

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2015-02-11

Howdy!

Long time ago! Ja tiden går fort...

Jag har varit i Florida med kryssning till Mexico, Jamaica o Haiti. Helt fantastiskt! Nu bär det utför på fredag! Jag kör på skidresa till Schladming och buss nr. 2 kör till Predazzo. Båda proppfulla! Nice!

Sen är jag hemma 2 dagar innan nästa grupp ska iväg till Florida. Längtar redan till värmen!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2015-01-19

Grüss Gott!

Kom hem från härliga Österrike igår. Alltid lika fint! Dock hade vi en jobbig ditresa med regn o storm från Hagestad genom Danmark och hela vägen genom Tyskland fram till Matrei in Osttirol. Väl framme möttes vi av solsken och +21 grader! Helt otroligt! Men i skidbacken var det kallt och hela veckan njöt vi av härlig skidåkning och solsken i de välpreparerade pisterna! Hemresan gick som smort och idag är jag åter på kontoret för att bistå Anne-Marie och Anna, innan det är dags att packa om väskan för årets första Floridaresa på onsdag morgon.

Katalogen är tryckt och kommer att skickas ut till alla som åkt flerdagarsresa med oss under 2014. Har du inte fått den nästa vecka? Ring eller maila! så skickar vi den.

Det finns fortfarande platser kvar på våra Hollandsresor i April.

Med vänlig hälsning

Georg 

Hagestad 2014-12-28.

Då var snart detta året också slut! Kan bara konstatera att det varit ett mycket innehållsrikt år! Framför allt hösten var en hektisk tid med massor av trevliga resor och lite "hemmatid. Under Julen har jag mest varit hemma och tagit det lugnt. Den 30/12 bär det av till Berlin igen. Denna underbara stad!   Full buss? Givetvis! 3:e året i rad som vi kör fullastad buss till nyårsfirandet i Berlin.

Den 9/1  kör jag en skidresa till Österrike och sen är det inte långt kvar till den första avgången till Florida med kryssning! Mmm.....Härligt! 

Därefter blir det ny skidresa till Österrike/Schladming v.8.   Fullbokad till sista plats!

Ja, sen kan det ju vara skönt att ta en ny sväng till Karribien! Eller hur?  Hm... Låter som en skön vinter!

Gott Nytt Reseår!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2014-12-18

Hej! 

Då var sista julresan avklarad! Skönt! Det har varit ett race i år! Nu laddar vi inför julen och planerar inför nästa år.

Jag vill tacka all personal och alla gäster för ett mycket bra år och önskar alla Ett Gott Nytt Reseår!

Med vänlig hälsning

Georg

Hagestad 2014-11-28

Hej!  1:a advent står för dörren och nu drar alla julresorna igång! Vi har ca 20 bussar som ska iväg till bl.a.  julmarknaderna i Köpenhamn, Rostock och Lübeck. Men ännu finns ett fåtal platser kvar på någon av avgångarna.

Våra skidresor v.8 till Schladming och Predazzo/Val di Fiemme är i princip fullbokade! Endast 8 platser kvar på Predazzo. Ring idag! Om ni vill hänga med?

Har du/ni julklappsbekymmer?  Ett presentkort på Hagestad Touring är alltid uppskattat!

Vi säljer biljetter till populära Arlövsrevyn varje dag och vill du/ni vara säkra på att få plats - Ring idag! 

Missade ni Pang i Bygget på Fredriksdalsteatern i somras? Boka er på vår avgång den 17/1 till Nöjesteatern!

Med vänlig hälsning Georg

Så trevligt att du har fullt upp med många bokade resor. Ha De

Göran B

Hagestad 2014-11-03.

Lite vemodigt idag! Kom hem från sista resan till Bremer Freimarkt igår. Men kan samtidigt konstatera att det fortfarande efter 17 år i Bremen, är lika trevligt varje år! Jag ser redan fram emot nästa års ölfestresor med hög stämning och festglada gäster!

Nu väntar en 3-dagars resa Ut i det blå i Tyskland och kryss i taket - en ledig helg i underbara Hagestad!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2014-10-30

Hoppsan! Var försvann oktober?? Har varit fullt upp med resor och imorgon kör jag för tredje veckoslutet på rad till Bremer Freimarkt! Härligt!

Ska jag vara riktigt ärlig ser jag redan fram emot resan till Florida med kryssningen i Karibien den 21/1. Det blir faktiskt fjärde året som vi gör denna underbara Drömresa! Idag har vi endast 6 platser kvar på den 4/2 och 4 platser på den 25/2.

Tveka inte! Boka in er direkt! En upplevelse för resten av livet!

Ofta får jag frågan. Är du bara ute o reser och roar dig hela tiden? Ha, ha! Ja ute och reser är jag, men framför allt försöker jag att roa alla våra gäster på resorna! En viss skillnad, men visst njuter jag också av livet!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2014-10-16

Tjihoo!

Imorgon åker läderbyxorna och tyrolerhatten på! Då bär det av till årets första Bremer Freimarkts resa.

En helt fullastad buss med förväntansfulla och festglada gäster! Ska bli roligt som vanligt.

Nya spellistor med festmusik och en välfylld kyl - som bäddat för bra stämning!  

Välkomna ombord!

Georg

Hagestad 2014-10-11.

Ledig lördag! Underbart! Nu är alla långresorna avklarade. Det har varit en hektisk, men mycket bra period. Båda bussarna har rullat i stort sett varje dag de senaste månaderna. Nu väntar 3 veckoslut med ölfest i Bremen. Alltid fullt tryck på våra bussar! (Det finns några restplatser).

Missa inte att anmäla dig/er till höstfesten på Löderups Strandbad! Österrikisk afton med hög stämning och dans till välkända Thoms Trio. Ring Fredrik eller Sofia !

Med vänlig hälsning

Georg

Hagestad 2014-09-29.

Hej! Imorgon bär det av till Toscana, efter 5 sköna dagar i Hagestad.

Du/Ni glömmer väl inte att anmäla er till Österrikiska aftonen på Löderups Strandbad den 15/11 med dans till Thoms Trio! Anmälan sker direkt till Fredrik o Sofia på Strandbaden.

Med vänlig hälsning Georg 

Hagestad 2014-09-26

Grüss Gott! , Ciao! , Bon-Giourno, Guten Morgen, God Morgon! Ja det gäller att ha koll på var man vaknar! Jag och frun har hunnit med ett flertal resor tillsammans den senaste veckorna. Nu är vi på kontoret i Hagestad och förbereder oss inför nästa resa till Toscana. Båda bussarna är på resor till Rhen-Mosel och Spreewald.

Sen väntar 3 veckoslut i Bremen på ölfesten, Bremer Freimarkt! Alltid lika trevligt! Finns ett fåtal platser kvar!

Vi ses på bussen!

Hagestad 2014-09-02

Ciao!

Kom hem i söndags från underbara Gardasjön! Alltid lika populärt! Två dagar på kontoret och trädgården, sen kör jag till sol o bad i Kroatien. Ska bli skönt att njuta lite!

Därefter bär det av till Österrike och höstfest. Fåtal platser finns.

Du/Ni glömmer väl inte att boka in er på någon av våra avgångar till den stora ölfesten , Bremer Freimarkt i Bremen?

Med vänlig hälsning

Georg

Hagestad 2014-08-18

Nu rullar vi åter med 2 bussar! Själv kom jag hem i natt från Schwedenfest i Wismar. Ett mycket trevligt arrangemang som vi kört i flera år. i år var det andra gången som Helsingborgs Dansgille och blåsorkestern Korkarna åkte med oss och de spelade o dansade vid ett flertal tillfällen på gatorna i Hansastaden. Mkt uppskattat! Trevligt!

Efter tvätt o städning i natt, tog Sven-Gunnar över bussen i morse och tillsammans med Ewa och Hjärt- och lungsjukasförening är de idag på väg till Spreewald på en 4-dagarsresa. Och på fredag tar jag åter över bussen och kör med frun som reseledare till underbara Gardasjön!

Den andra bussen är på väg genom Storbritannien till Skottland med Sune och Göran i cockpiten!

Hösten ser bra ut! Båda bussarna kommer att ha fullt upp med resor till Kroatien, Kirchheim, Normandie, Österrike, Rhen-Mosel, Toscana, Stockholm, Mosel, Hemliga resor och naturligtvis 3 veckoslut till Bremer Freimarkt i Bremen.

Ha det!   

Hagestad 2014-08-10

Idag blir det champagne och fest på resan till Fredriksdalsteatern! Premiärtur med nya bussen! Nice!

2014-07-28

Hej! Vilken fin sommar vi har! Fantastiskt! Det gäller bara att dricka mycket vatten! Vi laddar bussarna med kallt vatten varje dag, för att våra gäster ska må bra och trivas på resan.

Var på Fredriksdalsteatern igår kväll och fick då hjälpa en dam i publiken som tuppade av i solskenet. Jag la henne på marken med benen på en stol och uppmana henne att dricka mycket vatten! Snabbt kom pulsen ikapp och det vita ansiktet fick färg igen. Skönt! Hon erkände att hon slarvat med vätskeintaget.

I den gångna veckan har vi varit på underbara Gotland. Alltid lika härligt att komma dit! Speciellt när vädret är som det varit de sista veckorna. Resan är redan beställd till nästa år. Vill ni vara säkra på plats? Reservera redan nu!

På onsdag flyger jag till Stuttgart/Ulm för att hämta nya "pärlan". Nice!

Nästa "långresa" för min del blir till Wismar och Schwedenfest den 14/8. Sen väntar sköna Gardasjön och därefter härliga Kroatien. Underbart!

Med vänlig hälsning Georg

kamrat,gotlandsresa var underbart,de kalla vatten gjorde susen.Man ska dricka mycket av de,
Grattis till din nya pärlan

jerrelind

Hej Georg
STORT STORT grattis till nya flaggskeppet , är det en 515 eller 516 HDH , kommer gärna hem o tittar på den den när du kommit hem... BUSS & KRAM

MAX OHLSSON
KLASARÖDS BUSS
0738 26 30 65

MAX OHLSSON

Grattis och lycka till med den nya bussen.

Karin och Gunnar i Malmö

Hagestad 2014-07-16

Hej! Livet är underbart! När solen skiner och bokningarna kommer in på våra resor! Härligt! Denna veckan njuter jag av att vara ledig i Hagestad. Klippa häckar och skyffla gårdsplanen bl.a. Jag och frun var förra veckan på en mycket lyckad och uppskattad tur till Göta kanal med Visingsö och Astrid Lindgrens Näs. Alltid trevligt!

På fredag kör vi till solskensön - Bornholm. Några fåtal platser finns!

Och på måndag bär det av till nästa ö - Gotland. Fullastad buss! Underbart!

Vår nya buss står just nu i poleringshallen på fabriken i Ulm, Tyskland. Jag ska hämta den 30/7. Man blir som ett litet barn som ska få en ny leksak! Ha ha!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2014-06-30

Vi var på Fredriksdalsteatern igår och såg Pang i bygget. Mycket bra! Den bästa på många år! Alla på scenen var sååå bra! Till och med vädret var toppen!

Har du/ni inte bokat in er? Gör det idag!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2014-06-26

Hej! Då var årets midsommarfirande över. Och även fruns födelsedag med öppet hus i Hagestad gick utmärkt! Tack alla ni som kom och uppvaktade! 

Imorgon går den första turen till solskensön - Bornholm och på söndag är det första avgången till Fredriksdalsteatern med Pang i Bygget föreställningen, som fått mycket bra kritik. I dagsläget finns 4 biljetter kvar. RING!

Vår sommarresa till Gotland är fullbokad och på Göta Kanal den 8/7 finns endast 2 pl. kvar. Mycket trevligt!

Men på resan till grannlandet Norge den 5/8 finns fortfarande gott om platser. Även Gardasjön, Skottland med Tattoo, Kroatien, Normandie, Österrike, Rhen-Mosel, Toscana och Mosel är bokningsbara.

Nu har vi också våra skidresor till sportlovet v8. 2015 klara. Du/ni kan välja mellan klassikerna Val di Fiemme, Schladming eller vårt nya resmål Mayrhofen. Notera att vi kräver ingen anm. avgift förrän den 1/9.                       Anmäl ert intresse redan idag!   

Jag önskar alla en skön sommar! Georg

Hagestad 2014-06-17

Sommar, sommar och sol....... Härligt!

Imorgon går sista shoppingresan innan Midsommar. Vi säljer resor för fullt i Hagestad. Flera är fullbokade, men ännu finns det platser kvar på bl.a. våra teaterresor till Fredriksdalsteatern och Vallarnas Friluftsteater. Även våra populära Göta Kanal resor, Gardasjön och badresan till Kroatien har vi platser kvar på.

Med vänlig hälsning

Georg

 

Hagestad 2014-06-05.

Oj! Vad tiden går!  Kom på att det är en hel månad sen jag skrev här? Det har varit fullt program med Hemliga Resor, Madaresor på Österlen, Krakow och mycket annat. Nationaldagen firar jag och frun i Tyskland tillsammans med gästerna på Ut i det blå resan imorgon.

Vi har satt in nya avgångar på shoppingresor inför studenten, grillkvällar och midsommarfirande!

Önskar er alla en skön Sommar! 

Hagestad 2014-05-05

Tjo vad det var livat i Holland i veckan! Fint väder, härlig stämning och mycket bra mat på samtliga hotell!

Hela kontoret och hemmet pryds av tulpaner inhandlade på blomstermarknaden i Amsterdam.

Skönt att sova i egen säng en natt. Imorgon bär det av till Hemlig Resa i Tyskland. Full buss? Ja givetvis!

Idag har vi satt in nya shoppingresor inför studenten och Midsommarfirandet.

Med vänlig hälsning Georg

 

Tackar för en mycket trevlig resa :) välorganiserad och mycket bra service.

Gun och Eric Olsson

Tack för en underbar resa till Holland med all blomsterprakt och för överraskningarna.
Tack även till Sune som klarade av att köra oss i all trafikkaos och naturligtvis till bussvärden som såg till att vi mådde bra.

Gunhild och Bengt

Hagestad 2014-04-28.

Whaw! Vilket fint väder vi haft i helgen! Underbart att njuta av vårsolen i trädgården!

Imorgon bär det av till Holland, med förhoppningsvis fortsatt bra väder. Det brukar faktiskt vara skönt klimat där.

Med vänlig hälsning Georg

Tack för en mycket fin och trevlig resa till Holland. Allt var till stor belåtenhet med fina hotell och god mat. Karin och Gunnar i Malmö.

Gunnar Rasmusson Malmö

Vi vill tacka för en mycket trevlig resa till vackra Holland. Bra chaffis och reseledare. sist men inte minst tack till alla trevliga medresenärer. det var första men inte sista gången som åker med Hagestadstouring.

Märtha Josefsson & Lennart Lantz Skeppshult / Värnamo

Hagestad 2014-04-16.

Hej! Oj! Vilken lyckad Vårmässa det blev i lördags! Massor av folk och trevlig stämning! Nu är det Påsk och vi kör till Bremen på Påskresa. Alltid lika roligt att komma till Hansastaden Bremen. Dessutom är det nästan full buss.

Och sedan bär det snart av till Holland för att njuta av all blomsterprakt. 

Glad Påsk! 

Hagestad 2014-04-03

Hej! I lördags hade vi en mycket lyckad Vårfest på Löderups Strandbad med WIZEX orkester. Vilket tryck! Jag var faktiskt lite rädd för att de stora fönsterna skulle spricka, men de klarade sig. Skönt! Förutom Wizex härliga dansmusik, njöt vi av den goda maten som Sofia, Fredrik, Jane, Lasse och alla andra serverade oss! Supergott!

Idag förbereder vi för 2 bussar till Berlin i helgen och har bl.a. bokat in de sista 10 platserna till vår 13-dagars kryssningsresa till Florida-Karibien. Fantastiskt! Men, det finns ännu platser kvar på 11-dagarsresan. Och det är ju fortfarande möjligt att få Boka tidig rabatt t.o.m. den 15/4. Tveka inte! Ring idag!

Glöm inte att reservera söndagen den 13/4 för en utflykt till Vårmässan i Hagestad!  Då bjuds det på kaffe o kaka, bildvisning och speciella mässerbjudande! På plats i tvätthallen och på gården finns en mängd utställare och naturligtvis kan man köpa tyska korvar från grillen!

OBS. Inget inträde! Men vi tar gärna emot bidrag till Barncancerföreningen Södra!

Varmt Välkomna!   

Hagestad 2014-03-20.

Vår i luften! Härligt! Många av våra vårresor är fullbokade! Underbart! Själv kör jag till Berlin i helgen och förhoppningsvis skiner solen, så man kan sitta på Kudamm och njuta!

Även sommar och höstresorna säljer bra. På vår Gotlandsresa har vi redan 36 gäster inbokade och Skottland med Tatoo i augusti är klar att den ska gå!

Med vänlig hälsning Georg  

 

Härligt att Skottland är klar!

Leif Hultberg

Hagestad 2014-02-27

Grüss Gott!

Då var vi åter hemma efter skidresorna till Österrike och Italien. I veckan har vi möblerat om och röjt på kontoret. Jisses vad man samlar på sig! Men nu börjar det bli riktigt fint och trivsamt. Välkomna hit och gör ett besök! På lördag är det den 1 Mars. Härligt! Jag längtar ut i trädgården och ser verkligen fram emot att börja jobba med rabatterna!

På resfronten ser det också ljust ut. Endast 1 plats kvar till Holland, Whiskeyresan till Skottland är snart fullbokad, vårresan till Paris kommer också att köras och resan till Krakow har nu passerat 30 bokade! Riktigt skoj!

Med vänliga Hälsningar

Georg 

Hagestad 2014-02-14.

Efter en dryg veckas kontorsjobb är det dags att valla skidorna och köra till Österrikiska, Schladming .

Alltid trevligt att komma till gemytliga Österrike med sina sköna duntäcken!

Hörs om 10-dagar!

Med vänlig hälsning

Georg 

Hagestad 2014-02-04

Hallo Guys!

How are you?  We are back in Sweden efter ännu en fantastisk Floridaresa med kryssning i Karibien. Både jag, frun och gästerna var överrens om att man kan inte ha det bättre! Mycket bra mottagande i Florida. Tack Carina, Anki o Lars! God mat, bra väder och lyxigt liv ombord på Celebrity Silhoutte! Nästan otroligt!

Direkt när vi kom hem till Hagestad igår, bokade vi in nästa års kryssningar! Ja, vi satsar på 2 avgångar nästa år pga den stora efterfrågan. Håll koll på hemsidan! Dryckespaket kommer att ingå som boka tidig rabatt.

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2014-01-20

Fy vad det blåser i Hagestad! Tur det inte snöar i alla fall! På onsdag lyfter vi från Kastrup till Florida med kryssning. Ska bli skönt med lite värme och sol!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2014-01-04

Hej!  Vi var på genreps föreställningen av Arlövsrevyn igår. Som vanligt, mycket bra!  Vi har redan sålt fullt på våra avgångar, men inväntar svar från Arlöv om nya avgångar. Håll ögonen öppna!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2014-01-03

Hej! Jaha, då var det ett nytt år igen! Nyårsresan till Berlin blev lika lyckad som förra året. Härlig stämning, god mat och inte minst ett fantastiskt fyrverkeri och nyårsfirande runt Brandenburger Tor! Helt otroligt! Det låg en smog över hela Berlin! Tveka inte! Boka in dig på nästa nyårsresa till Berlin!

Nu förbereder vi årets resor för fullt. En ny spännande katalog är på gång med massor av såväl nya som klassiska återkommande resor.

Den 22/1  åker vi till Florida med Karibienkryssning. Ska bli skönt!  Fullbokad för  3:e året!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2013-12-18. Oj! Vilken hektisk period vi har haft! Båda bussarna har rullat i stort sett varje dag! Samtidigt har Anne-Marie o Anna på kontoret bokat in nya resor, planerat inför nästa säsong och jobbat hårt de senaste veckorna! Ska bli riktigt skönt att fira Jul! Stormen Sven ställde till det för många! Inte minst för oss i resebranschen. Fortfarande väntar vi tillsammans med alla våra kollegor och i slutändan våra resenärer på besked från hotellen om hur mycket vi kan få tillbaka. Tuffa förhandlingar! Men, vi jobbar på det! I övrigt har "det rullat på" med bl.a. 3 populära Hemliga Resor? Vi har redan nya inplanerade för 2014! Boka i tid! Denna veckan är det många som vill ha Presentkort utskrivna. Kanske den allra mest uppskattade Julklappen som finns? RING DIREKT! Jag önskar er ALLA en Riktigt God Hjul! från Hagestad City! Men Ett Gott Nytt Reseår! Önskar Jag Er från Mitt kära Berlin! Här firar jag tillsammans med min fru, 50 Hagestad gäster och flera miljoner andra tolvslaget vid Brandenburger Tor! Fantastiskt! Vi ses 2014!

Hagestad 2013-11-18

Vi kom hem igår från ännu en lyckad och uppskattad Dansweekend i Tyskland! Idag laddar vi upp inför morgondagens resa till Stockholm och matchen Sverige-Portugal. Ska bli spännande och se om Sverige lyckas vinna? Personligen tror jag på vinst med 2-0 och VM biljetten är klar!

Vi säljer resor för fullt på kontoret! Många resor är fullbokade, men ännu finns det platser på några av julshoppingresorna. En nyinsatt avgång på Hemlig resa med bl.a. besök på en av Tysklands mest välbesökta julmarknader är insatt den 10-11/12.  3 avgångar är fullbokade, men på denna finns fortfarande lediga platser.

Vår Nyårsresa till Berlin är fullbokad, men anmäl ert intresse för ev. återbud alt. extra insatt buss.

Skidresorna v. 8 är också bra bokat. Såväl Schladming som Massin di Fassa är klara att de ska gå.

Idag har vi bokat biljetter av högsta klass till Magnus Ugglas show på Malmö Arena Skärtorsdagen den 17/4.

Har du julklappsbekymmer? Ett Presentkort på Hagestad Touring är alltid uppskattat!

Med vänlig hälsning

Georg

Hagestad 2013-11-04.

Oj,oj,oj! Vilket avslut på årets ölfester! Vi kom hem igår med båda bussarna, fyllda med entusiastiska gäster! Ett makalöst tryck, in i det sista! Har varit 3 mycket trevliga veckoslut i Bremen!  Idag kom första förfrågan för nästa år från en grupp som hört talas om hur bra musik och tryck vi har i våra bussar! Härligt! Välkomna!

Georg

Hagestad 2013-10-31.

Servus!

Kom hem från första Hemliga Resan igår kväll. Blev lyckad och uppskattad! Roligt! Jag hade sonen Anders med som bussvärd. Skötte sig lika bra som sina systrar. Vissa gäster tyckte till och med att han var bättre än mig på vissa saker???? Kan detta vara möjligt? Ha ha!

Imorgon bär det av till Bremen igen, med 2 bussar. Ska hämta full buss i Höör kl.06.00 imorgon bitti! Nice!                Det förväntas bli ett fruktansvärt bra tryck i bussen! Härligt!

Resan till Stockholm och kampen mellan Zlatan vs. Ronaldo bokas på och idag finns endast 9 platser kvar.

Ni glömmer väl inte att boka in Nyårsfirandet i Berlin?

Även skidresorna v. 8 börjar bokas på.

Auf Wiedersehen!

Hagestad 2013-10-24

Hej! Jag laddar upp i Hagestad för ännu en trevlig helg på Bremer Freimarkt med nya förväntansfulla gäster!

Igår var vi på Sydsvenskans invigningsfest på Triangeln i Malmö. Mycket gott och trevligt! Tack Stefan!

Ännu finns det platser kvar på våra dansturer. Både den 15-17/11 till Wismar och till Cinderellakryssningen med Wizex och Julbord den 20-21/11.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en ny avgång till Friends Arena i Solna. Nu gäller det Zlatan vs. Ronaldo den 19-20/11.  Heja Zlatan/Sverige!  Tveka inte! Boka dig idag till årets match!

Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2013-10-21

Då var första helgen till Bremer Freimarkt över. Vilket ös vi hade i bussarna! Fantastiskt trevligt att jobba och köra när gästerna sköter sig och dessutom svarar på den väl anpassade musiken som strömmar ut genom bashögtalarna! Jag trodde nästan glastaket skulle spricka när ALLA sjöng med i - I natt jag drömde på Öresundsbron! Underbart! Ser redan fram emot nästa avgång på fredag och nästa fredag igen. Alltid lika roligt på resorna till Bremer Freimarkt med Hagestad Touring! Vilket bra jobb man har!

Med vänliga hälsningar Georg, Sune, Emelie och Johanna.

Hagestad 2013-10-17.

Hej!  Kom hem igår från fotbollsfesten på Friends Arena. Vilken fin nationalarena vi fått! Fantastisk! Tyvärr är inte logistiken till och från arenan den bästa. Men det löser säkert stockholmarna snart. Idag jobbar vi för fullt på kontoret med förberedelserna inför ölfesterna i Bremen. Första 2 bussarna rullar imorgon bitti och jag har plockat fram såväl Lederhosen som Tyrolerhatt. Dessutom undersöker vi idag möjligheterna att få tag på biljetter till Sveriges kommande Play off matcher.  Ser lovande ut! Håll koll på vår hemsida!

Med vänlig hälsning

Georg

Hagestad 2013-09-30

Hej! Ursäkta! Det var längesen jag hörde av mig. Jag har efter badresan till härliga Kroatien endast varit i Hagestad 4 dagar! En 6-dagarsresa till Prag och nu senast till underbara Toscana. På onsdag kör jag en konstresa till Amsterdam. Sen blir det lite ledigt med höststädning i trädgården.

Ölresorna till Bremer Freimarkt bokas för fullt. Snart totalt 5 bussar fullbokade! Härligt! Fåtal platser finns kvar.

På våra nyinsatta - Hemliga Resor finns endast 8 platser kvar den 25/11.

Dansweekenden den 15-17/11 finns det fortfarande platser kvar på buss 2.

Även Jul och Nyårsresorna börjar bokningarna att trilla in på.

Med vänlig hälsning Georg (speciellt till dig Göran)

Hagestad 2013-08-23.

Hej!

Då är snart den sista sommarmånaden också förbi! Men sommaren fortsätter i underbara Kroatien! Ska bli härligt att njuta av sol och bad på ön Krk. Vår avgång den 3/9 är fullbokad, men vi har redan bokat in nästa år. Så var ute i god tid nästa år om ni vill med! 

Det har varit mycket dagsresor i Augusti för min del. Men en 4-dagarsresa till Berlin har jag också hunnit med. Just nu är Sune i Norge med Göran Sagstuen på guidestolen. Vi följer dem dagligen på Facebook och kan konstatera att de har det mycket bra med alla gästerna! Gilla oss på Facebook! så ni kan se var vi är i Världen!

Hösten blir hektisk med massor av resor!  Roligt!  Ännu finns det några platser kvar på Ölfestresorna till Bremer Freimarkt. Idag har vi 4 bussar fullbokade, men har platser kvar på centrala 4-stjärniga hotell till ytterligare 3 bussar. Två av hotellen ligger praktiskt taget vägg i vägg med festivalområdet! Kan det bli bättre?? Nej!

Vi ses i bussen!

Georg 

Nu är det snart senhöst o din BLOGG har inte uppdaterats på ett bra tag. Det saknar jag. HA DE

Göran B

Hej Göran! Jag kan förstå din kommentar, men faktum är att jag inte varit i Hagestad speciellt i höst. Efter Kroatien har jag kört Prag och Toscana. Flög hem igår lördagen den 28/9 för att kunna köra till Amsterdam på tisdag den 2/10. Sune och frun kommer hem med bussen från Toscana tisdag kväll.
Med vänlig hälsningar
Din vän Georg

Georg

Hagestad 2013-08-10.

Oj! Var tog Juli vägen??

Tiden går fort när man är lycklig! Jo det har man ju hört förut. Men att den även går fort när man har mycket att göra, det kan jag skriva under på. Jag har kört mycket den sista månaden. Och de flesta dagarna har jag haft min käresta i guidestolen. Mycket trevligt! Vi har varit på 2 resor till Göta Kanal, dagsresa till Blekinge, 5-d. Gotland och nu senast 4-dagar till Berlin. Dessutom har jag hunnit med några turer till Vallarna, Fredriksdal och Bornholm.

Nu har vi en sommarmånad kvar med bl.a. Schwedenfest i Wismar och lite blandad körning. Sen ska det bli riktigt skönt att köra till Kroatien med fullastad buss och bada och ladda batterierna!

Höstresorna ser bra ut. Rhen-Mosel har vi endast ett fåtalplatser kvar på, Toscana bokas på varje vecka,  Österrike i höstskrud är klar att den kommer att gå. Platser finns. Våra populära ölfestresor till Bremer Freimarkt säljer varje dag. Tveka inte! Det är ju med oss ni får uppleva ölfesten på riktigt!

Även Julresorna börjar bokas på och likaså Nyårsavgångarna till Berlin.

Med vänliga hälsningar Georg

Hagestad 2013-07-08

Sommar och Sol! Äntligen har värmen kommit!  Jag var i Falkenberg på Vallarnas Friluftsteater i lördags och på Fredriksdal igår. Båda mycket uppskattade! Och naturligtvis - strålande solsken! Idag är en fullastad buss på Bordershopen och imorgon är den fullastad till Sassnitz. Själv kör jag till Göta Kanal imorgon med 34 gäster och frun i guidestolen. Alltid lika trevligt och populärt med Göta Kanal. Nästa tur dit går den 30/7. Idag finns det endast 4 tomma stolar på denna.

Även våra dagsresor till "solkensön" Bornholm är bra bokade, men några enstaka platser finns på vissa avgångar. Resan till nästa "solskensö" Gotland går den 22/7 och här finns också några platser kvar.

Jag önskar alla en skön sommar, med fint väder och många härliga upplevelser med Hagestad Touring!

Hagestad 2013-06-21 Nu är det Midsommar och dans.... Ja visst saknar man Mor och Far, men livet måste gå vidare. Varje gång Anne-Marie sjunger Hemma från Kristina från Duvemåla fäller jag en tår och tänker på mina föräldrar. Båda "hästarna" står i stallet och vilar upp sig från veckans resa till Eurodisney i Paris. På måndag går den ena tillbaka dit igen med nya förväntansfulla barn och föräldrar. Själv kör jag till Bordershopen på måndag. Platser finns! Ring på tel. svararen! Sommarresorna till Göta Kanal säljer bra och även Gotland kommer att köras. Härligt! Vi har redan 3 bussar fullbokade till höstens Ölfest i Bremen. Men vi har som alltid flera 4-stjärniga och centrala hotell uppbokade. Samla ihop gänget och ring o boka in er! Glad Midsommar!

Hagestad 2013-05-23 Oj, vad tiden går! Snart har hela maj försvunnit! Jag har varit i Krakow. En mycket lyckad och uppskattad resa med besök i såväl saltgruvan som Auschwitz. Lite Madaresor och annat smått och gott har jag också hunnit med. Just nu är en buss i Spanien och en på resa till Stockholm-Åland, så jag har ingen buss att köra med. Får nöja mig med att åka på gräsklipparen och köra med jordfräsen! Rätt skönt faktiskt! Jag och sonen Anders var i Stockholm i helgen och hejade fram Tre Kronor till WM-guldet. Fantastisk stämning i Globen! Skoj! Närmast väntar en hel del Madaresor och en trädgårdsresa till Småland. Sen är det snart Midsommar! Ännu finns det platser kvar på våra sommarresor och teaterresor till Eva Rydberg på Fredriksdal samt Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg. Missa inte att boka plats på vår avgång till nya nationalarenan Friends i Stockholm den 15/10. Då möter Sverige Tyskland i WM-kval i fotboll. Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2013-04-22. Hej! Åter i Hagestad City, efter en lyckad Hollandsresa med frun som reseledare. Vi hade som vanligt positiva och trevliga gäster och även vädret var toppen. Till och med tulpanerna var i blom och det fantastiska Blomstertåget var som alltid mycket uppskattat! Nu laddar jag för nästa helg - Slottsresan till Tyskland. Sen blir det Cinderellakryssning över Valborg och därefter till Krakow. Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2013-04-09 Äntligen börjar det kännas som att våren är på väg! Det märks även på kontoret. Vårresorna till Holland, Sparrisresan, Slottsresan, Cinderellakryssningen, IGS i Hamburg och Krakow är alla klara att de kommer att gå! Fantastiskt! Dessutom har vi en hel del grupper inbokade i vår och med våra shoppingresor och välfyllda Madaresor ser våren mycket bra ut. På Sommarresorna har vi fortfarande platser kvar att erbjuda och även våra populära höstresor finns det lediga platser på. Men missa inte att reservera upp platser åt kompis- eller kvartersgänget på våra avgångar till ölfesten i Bremen. Bremer Freimarkt. Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2013-04-03 Hej! Vi var i Berlin över Påsken och på fredag rullar båda bussarna dit igen. Alltid lika trevligt att komma dit. Den 16/4 kör jag till Holland. Ännu finns det några platser kvar. Tveka inte! Åk med och möt våren i Holland! Med vänlig hälsning Georg

Hagestad 2013-03-21

Hej! Efter två veckoslut i Berlin med konfirmander såg jag fram emot att ställa till med vårfest hemma i Hagestad i helgen. Men, tyvärr ser det inte speciellt bra ut! När jag blickar ut från kontorsplatsen ser jag bara snödrivor och nya snöflingor fortsätter att fylla på den vita gårdsplanen. Trist!

Istället för vårfesten på lördag blir jag plötsligt ledig från körning i helgen? Inga problem, jag har redan planerat in att umgås med familjen och goda vänner.

På måndag kör jag till Bordershopen. Ännu finns det platser kvar. Sista chansen innan Påsk!

Även vår Påskresa till Berlin är där platser kvar på.

Påsken firar ni bäst med oss i Berlin!

Kuckilikuu!

Hagestad 2013-02-25.

Grüss Gott!

Tillbaka på kontoret efter en underbar skidvecka i österrikiska VM orten Schladming! Helt perfekt! Bra hotell, långa fina och välpreparerade pister, sol och trevliga gäster! Saknar faktiskt pjäxorna idag!

Vi hade en mycket smidig hemresa genom Tyskland och Danmark. Körde från Schladming kl.17.00 i lördags och var i metropolen Hagestad kl.12.00 igår! Totalt 19 timmar inkl. middagsstopp, färjeöverfarter m.m. Snabbare och säkrare kan det inte bli! Eller hur?  Vi har redan inbokade hotell för nästa år. Anmäl ditt intresse redan nu, för att vara garanterad plats.

Mvh Georg

Hagestad 2013-02-14.

Sådär, då var skidorna vallade och klara! Ska bli skoj att pröva VM - backarna i Schladming på söndag! Förmodligen kommer jag att glida ner på rumpan, men det kvittar, alltid roar det någon! Ha,ha. Ärligt, det ska bli trevligt att komma till härliga Österrike! Det är ju inte bara skidresor vi har till detta vackra och gemytliga land. Höstresorna är alltid lika populära. Kolla in på sidan!

Våren närmar sig med stora steg och vår Hollandsresa bokas på efterhand. Ännu finns det möjlighet att uppleva tulpanerna på nära håll. Även resorna till Krakow, Paris m.fl. är på gång!

Reseträffen i Binz den 13-14/4 får ni inte missa! Då blir det dans och hög stämning!

Vi ses! Mvh Georg

Hagestad 2013-02-11

Oj! Vilken helg!

Jag har kramp i skrattmusklerna efter helgen! Var med full buss på Johan Glans i lördags. Helt makalöst!

Sen var jag på Arlövsrevyn igår. Om möjligt ännu bättre! Alltid lika roligt!

Vi har därför precis bokat in ytterligare en avgång fredagen den 12/4. Tveka inte! Ring eller mejla NU DIREKT!

Mvh Georg

 

Hagestad 2013-02-07.

Hej!  Senaste nytt!  Skidresa till Stöten över Påsken!

Hagestad 2013-02-05

Hej! Jag var på shoppingresa till Bordershopen igår. De bygger om och gör det ännu trevligare och mer attraktivt! Dessutom har vi ändrat våra lördagsavgångar. Istället för Sassnitz kör vi numera till Heiligenhafen med shopping 3 timmar på bl.a. Fleggaards, ALDI och Calles. Första turen gick i lördags. Mycket uppskattad!

Gratis bussresor med ullstrumpor har vi inte, men massor av annat kan vi erbjuda!

Senaste storsäljaren är till Sista Minuten den 2 och 3/5. med bl.a Eva Rydberg, Ewa Roos och Maria Kulle på Helsingborgs Stadsteater. 

Välkomna!

Hagestad 2013-01-31

Howdy! Hallo Guys! How are you? I´m fine!

Tillbaka på kontoret efter ännu en fantastisk resa till Florida med kryssning i Karibien. Vi började med några dagar i Fort Lauderdale och besökte då bl.a. Everglades, en ca 20 mil bred flod. Många beskriver felaktigt detta området som ett träsk. Vår duktiga svensktalande guide Carina berättade med inlevelse om livet här, bland alligatorer och ormar. Mycket intressant.

Plötsligt en dag låg hon där! Denna vackra skapelse, 352 meter lång, 65 meter hög - Celebrity Silhouette. Jag/vi bordade henne direkt! Utan tvekan! Väl ombord bjöds vi på champagne och möttes av lyxig inredning, fantastisk service och otroligt god mat. Varje dag möttes vi av leende personal (1200 pers.) Man kan inte ha det bättre! Inte ens på våra bussar! Vi gjorde strandhugg på Puerto Rico, St.Martin och St.Thomas och njöt av sol och bad på sagolika stränder!

Jag längtar redan till nästa års kryssning till Cozumel, Grand Cayman, Jamaica och Haiti. Tveka inte! Denna är redan bokningsbar på vår hemsida. Låt drömmen bli verklighet!

Den 12/3 har vi USA - kväll i Hagestad. Då bjuder vi på bildvisning från kryssningen och avslutar med en amerikansk måltid. Helt utan kostnad! Men ring och boka plats! Begränsat antal platser.

Det finns fortfarande platser kvar på vår populära Hollandsresa i april.

Notera även att vi nu kör lördagsavgångar till Heiligenhafen med 3 timmars shopping på bl.a. Fleggaards, ALDI och Calles.

Den 23/3 är det vårfest i Hagestad - program kommer att presenteras på hemsidan.

Glöm inte att anmäla er till vår Reseträff i Binz den 13-14/4.

Men vi ses väl i Hagestad den 12/3? Eller?

Mvh Georg

Hagestad 2013-01-11

Jaha, så var det vinter igen! Jag ska lasta bussen till Matrei i eftermiddag. Skidresan till hotell Goldried i Matrei/Osttirol, Österrike. Härligt med skidåkning! Det finns platser kvar på våra andra skidresor till Schladming och Bad Gastein vecka 8. Även resan till Val di Fiemme v.10 är bokningsbar. Själv ska jag köra till Disney on Ice imorgon, sen börjar jag packa och förbereda mig inför resan till Florida med kryssning i Karibien. Ska bli skönt!

Notera att vi satt in nya resor till Bingolotto, Postkodmiljonären och hockey i Malmö Arena m.m.

Glöm inte att "Gilla oss" på Facebook. Då kan du följa oss över hela världen!

Mvh Georg

2013-01-05.

Hej! Nyss inkommen efter en härlig kväll på Nöjesteatern i Malmö, Vita Hästen med bl.a. Claes Malmberg. Vilken kille! Superbra!

Imorgon ska jag till Arenan och på storbild  se småkronorna slå USA och sen hoppas jag verkligen att Rödhökarna slår Almtuna.

Ni har väl sett att vi "nästan" bjuder på en resa till Arenan på måndag? Då möter Mif Redhawks Karlskoga i Arenan.

Pris: 200:- inklusive BUSS OCH BILJETT BAKOM KLACKEN.  RING! Senast kl. 10.00 måndag.

Mvh Georg 

2013-01-04

Var på Malmö arena igår kväll och njöt av att se Rödhökarna besegra Västerås med 3-1. Härligt! Det börjar lukta Elitserien nu tycker jag! Hoppas! På lördag är det Almtuna som ska besegras i Arenan. Vi ses väl där?

Mvh Georg

2013-01-02

Oj! Vilket Party i Berlin! Vi hade en lyckad nyårshelg i Berlin med en stor buffét och dans, innan vi begav oss tillsammans med ca 2 miljoner människor till Potsdamer Platz och Brandenburger Tor. Jag har aldrig upplevt något liknande! Helt Fantastiskt! Vi har redan bokat in samma program inför nästa Nyår!  Välkomna att reservera platser! I år var det ca 20-25 personer som inte fick plats på bussen, så det gäller att boka tidigt!

Mvh Georg

2012-12-29

HAPPY NEW YEAR!

Imorgon kör vi till Berlin, för att avsluta det gångna året och skjuta in det nya! Jag har tappat räkningen, men tror att jag varit i Berlin minst 10 ggr i år!  Underbar stad!

Mvh Georg

Hagestad 2012-12-27.

Hej!

Fick precis klart med biljetter till Magnus Ugglas show på Hamburger Börs i Stockholm. Ska bara hitta ett hotell också. Resan blir på 3 dagar den 17-19/4. Anmäl ditt intresse!

intresserade av Magnus Uggla !

Barbroland Åkesson

2012-12-26

Hej! God fortsättning! Jag hoppas att julen varit bra och att ni njutit lagom mycket av god mat och dryck. Samt förhoppningsvis haft trevlig gemenskap med släkt o vänner. Kanske har ni diskuterat vilka resor ni ska välja under 2013? Ja det finns ju en hel del att välja på! Sätt er ner och kolla på vår trevliga hemsida i lugn och ro! Välkomna att ringa när ni bestämt er!

Mvh Georg

Hagestad 2012-12-17.

Jaha, då var även den 3:e Advent över. Ännu en härlig helg i underbara Berlin! Nästa tur dit går den 30/12 med Nyårsfirande. Bussen är fullbokad sedan länge och ca 20 personer i kö. Lugn! Den återkommer nästa år. Boka dig/er i god tid!

Imorgon går de sista turerna innan Jul. En buss till Hansans Drottning, Lübeck och själv kör jag till Dronningens By, Köpenhamn. Sen håller vi Jul! Skönt!

Året har varit hektiskt, men samtidigt mycket trevligt med bra beläggning på resorna.

Jag ser fram emot nästa år och vill gärna tacka alla gäster för det gångna året, önska God Jul och Ett Riktigt Gott Nytt Reseår!

Mvh Georg

2012-12-12.

Hej! Var på möte igår med Skånes Bussbranchförening och fick då reda på att det blir lag på vinterdäck på alla tunga fordon, både bussar och lastbilar den 1 januari 2013. Yes!  Detta ska även gälla för utländska fordon. Äntligen! Hoppas bara att myndigheterna kontrollerar detta också!  Så att vi slipper bli stående på vägarna p.g.a. dåliga däck på fordonen.

Mvh Georg

2012-12-11

Oj! Vad tiden går fort. Har redan hunnit med att vara i Kiel, Köpenhamn, Berlin och Helsingör 2 gånger. På torsdag bär det av till Berlin igen. Vilket härligt jobb man har! Men ni kan tro att det är inte alltid "guld och gröna skogar". Speciellt inte nu när det är snö och blåst. Man vet ju aldrig hur vägarna ser ut. Dessutom är vi ju inte ensamma på vägen! Vi har rejält grovmönstrade vinterdäck på båda bussarna, vilket jag personligen tycker är självklart. Tyvärr är det ju inte lag på detta??? Jag körde hem från Helsingör igår och fick då höra vid flera tillfällen på radion att lastbilar stod eller låg på tvären över vägen? Är ganska säker på att dessa INTE hade vinterdäck! Skandal! Har faktiskt lagt fram ett förslag till Svenska Busstrafikförbundet för flera år sen att vi själva i branschen borde kräva att det lagstiftades om att alla tunga fordon ska ha vinterdäck. Men då fick jag hård kritik från flera av de stora bussbolagen på mig. Är du inte riktigt klok? Vad skulle detta kosta? Själv skulle jag aldrig ge mig ut på vägarna utan vinterdäck och utsätta våra gäster för risken att skadas! Även våra bussar i 4-miljonersklassen är värda att rulla på rejäla däckmönster!

Igår var jag i Helsingör med glada och nöjda gäster. De önskade texten på en glad snapsvisa till julbordet.

Melodi - Lambert Walk.

En liten Tomte gick en gång, Stugan runt och sjöng en sång, Snön ligger djup, Därför tar vi en sup!  Skåååål!

Mm. Gott!  Bäst smakar en röd Aalborg eller Malteser Akvavit inköpt i Tyskland och hemtransporterad med en av de gröna Hagestadbussarna!

Mvh Georg

Synd att du inte får gehör från de andra bussbolagen angående vinterdäck.Det är ett måste

Ingegärd Leth

Hagestad 2012-11-19.

Oj! Vad lyckat det blev på vår dansweekend i Wismar! Massor av trevliga och positiva gäster, god mat och sist men inte minst dans och underhållning med Thoms Trio! Tack alla!

Idag är jag tillbaka på kontoret och planerar för nya härliga upplevelser!

Mvh Georg 

Tack för en supertrevlig helg......Även tack för det goda vinet jag fick som present på vägen ner till Wismar(inte dåligt att fylla år vid sådana tillfällen ha ha.....Ja det var verkligen en lyckad tur med mycket glada människor, hotellet var super, så även allt det andra.

Christina o Mats

Tack för en fantastiskt dansweekend i Wismar. Bra hotell, bra musik, god mat och så en George i högform. För mycket av det goda är underbart!
Vi ser fram emot nästa års dansweekend.

Elisabeth o Göran

Tack själv, ja det var verkligen en rolig resa med många trevliga människor, glada skratt och härligt tryck med Thoms Trio :)

Carina

2012-11-15

Då var det dax att stryka skjortor o packa väskan igen. Imorgon bär det av till Wismar för dansweekend med 2 bussar från Hagestad och 1 från Thells i S.Sandby. Blir säkert lyckat! Vinprovning genom Danmark och dans imorgon kväll till 50-60 talsmusik. Låter väl bra? Eller hur? Sen dansar vi på lördag till utmärkta Thoms Trio från Sundets Pärla.

Mvh Georg

Hagestad 2012-11-13.

Hej! Jag har varit i Helsingfors med ett glatt gäng och sett Kristina från Duvemåla. Lika uppskattat som i våras. Synd att inte fler förstår att den spelas på svenska och är minst lika bra som när den gick i Malmö med Peter Jöback och Helén Sjöholm. På både uppresan och hemresan stannade vi på Dinners i Ödeshög. Ett mycket bra matställe med massor av goda rätter att välja på. + inte minst fantastiskt trevlig personal. Tack för att ni finns!

Idag har jag följt min vän Leif "Lua" Ahl på sin sista resa tillsammans med många andra i Valleberga kyrka. En fin begravning med massor av blommor och inte minst fin vald musik. Vi avslutade stunden på Löderups Strandbad. Givetvis åt vi varmrökt lax, som en hyllning till Leif. Lycka till på din resa Leif!

Mvh Georg 

Hagestad 2012-11-07

Hej! Var på V-65 Jägersro igår med Flügger Färg. Mycket trevlig tillställning! Tack Nils-Erik och Christian! Synd bara att inte mina chansningar gick hem. Men - bättre tur nästa gång!

Mvh Georg

20121111 Synd att inte mer än 16 glada damer vet hur fantastisk Peter Jöback är!!! Det var en otrolig kväll med kanon biljetter.....Kan man hoppas på Tomas Ledin i mars? Hälsningar Leijon o Malmberg.

Gun-Britt malmberg

Hagestad 2012-11-05

Jaha, då var ölfesterna över för i år. Som vanligt, hög stämning och nöjda gäster. Underbart!  Alla 3 veckosluten! Men finalen denna helgen med bl.a. Månssons gäng, Snickar-Larsson, Genarps pågarna och sist men inte minst det nya gänget från Höör + alla övriga som bidrog till att Hagestad Touring både hördes och syntes i tältet slog faktiskt rekord! Tack! Tillsammans med ca 5000 personer lyckades vi få ett nästan osannolikt tryck i tältet! Det är vid sådana tillfällen man trivs extra mycket på jobbet!

Redan idag har förhandsbokningarna till nästa års Bremer Freimarkt börjat trilla in. En hel grupp på 50 pers. ringde nyss. De hade sett och hört oss i tältet och ville vara säkra på att få åka med oss nästa år.  Yes! Härligt!

Foton kommer att läggas in nedan.. Missa inte detta!

Mvh Georg

 

Tack för en mycket trevlig resa, över alla förväntningar !

Camilla Munther

Tack för en lika lyckad resa som alltid!!!! på återseende nästa år!!!!!!!

Genarpspågarna

Tack för en helt underbart trevlig resa och helg. Den kommer att värma länge. Sitter och tittar på alla fina och roliga bilder. Vi är supernöjda och lovar att återkomma.

Annika och Björn Kehlmeier

Det var en bra bild i mitten. Gillas skarpt. Glad att jag kan bidra till några leenden i alla fall. Tack än en gång för en mycket trevlig helg i glada vänners lag.

Annika Kehlmeier

Hagestad 2012-10-31

Hej! Åter på kontoret efter ännu en trevlig Cinderella-kryssning. Något blåsigt, men ändå uppskattat och bra stämning! Imorgon ska jag njuta av Tunnebergas goda gås och ett besök på årets första julmarknad på Wrams Gunnarstorp.

Sen bär det av till Bremer Freimarkt i Bremen igen!   Och på tisdag finns vi på Jägersro och ett av loppen i V-65:an är vårt. Ser jag fram emot.

Vi ses

Georg 

Hej George och tack för en mycket fin och välarrangerad resa med Cinderella.
Hälsningar och tack även till Anders som skötte sig exemplariskt som bussvärd.
Han har definitivt en framtid i denna roll, om han nu inte väljer att köra själv.
På återseende.
Mvh. Kerstin o Lars

Kerstin o Lars Nilsson Hörby

Hagestad 2012-10-22

Hej! Whaw vilken fest det blev i det stora öltältet på Bremer Freimarkt! Den svenska flaggan vajade vid våra bord och stämningen var på topp! Det är ju så här det ska vara! Och det är det när man åker med oss! Eller hur? Vi skojade med tyskarna och höll upp fyra fingrar på varje hand. Ha,ha. Men faktiskt förstod jag att tyskarna ser det på ett annat sett. Plötsligt accepterar och respekterar de Sverige. De har förstått att Sverige faktiskt har ett bra fotbollslag! Yes! Idag har det varit "vilodag". Bara jobbat halva dagen på kontoret och snart kommer frun hem från New York. Då ska jag bjuda på något riktigt gott. Ska bli trevligt att träffas ikväll, för imorgon kör jag till Rostock-Wismar. Torsdag ännu en "vilodag" sen är det ju ny resa till Hansastaden Bremen med förhoppningsvis ännu högre tryck vid Hagestadborden.

Ein Prosit, ein Prosit der gemütlichkeit! Prost!  Tchüss! Vi ses!

 

Hagestad 2012-10-17.

Hej! Oj! Vilken match det var igår. Härligt att se Elms skott leta sig in i de tyska nätmaskorna. Vilken bragd! Hörde att tyska tidningar sågar de tyska stjärnorna. Ha,ha. Kanske kan vara ett trevligt samtalsämne i Bremen i helgen? Nej, det är nog bäst att inte bråka med "tysken". Ja på fredag bär det av till ölfest. Alltid lika roligt! Fullt ös i bussen! Alla 3 helgerna är bussarna fyllda. Frun är med en grupp i New York. Har fått rapporter om att de har det mycket bra. Skönt!

Cinderellakryssningen den 29-30/10 är nästan helt fullbokad. Endast 4 platser kvar. Tveka inte! Häng med! Samma är det med vår resa till Berlin över Nyår.

Mvh Georg

Hagestad 2012-10-07.

Hej!

Jag har kört en Madaresa på Österlen i torsdags. Har varit mycket populär i år och nästa år har vi planerat in nya besöksmål så det blir säkert bra då också.

Igår  var jag i Dronningens By på konstresa. Mycket uppskattat! Inte minst vår konstguide Helena fick mycket beröm. Men även upplägget och Fleskestegen var till belåtenhet. Tack Helena! för ett proffsigt jobb.

Idag har vi ägnat oss åt hemmet o trädgården. Planterat en ligusterhäck bl.a. och nyss kom jag och Anders hem från Ystad. Har sett de vita eleganterna YIF slå Aranäs med 33-31. Bra jobbat! Nu väntar en god middag, sen MÅSTE man ju se El Classico Barcelona - Real Madrid. Skön kväll framför TV:n. Inte helt fel! Eller hur?

Mvh Georg

2012-10-03.

Ciao! Vi kom hem från Toscana igår. Allt har gått som planerat och till och med vädret har varit med oss. Liksom en massa trevliga och positiva gäster. Idag har Sune gett "Bettan" lite underhåll och imorgon rullar hon till Ullared. "Systern" är i Berlin och firar den 3 oktober - Återföreningens dag. Härligt!

Nu ska jag köra lite här hemma, men snart är det dags för ölfesterna i Bremen. Johanna hjälper mig att sätta ihop nya skivor med "tryck i". Alltid fullt ös på våra bussar till Bremen. Häng med! så får du uppleva det själv.

Mvh Georg

Denna resa till Toscana var vi med på. Det var en otroligt fin genomförd resa. Fick uppleva mycket från utsikten i bussen. Vingårdarna med vinprovning kommer man att gå och drömma om i höst och så alla nya resenärer man har träffat på, men det var ett fint gäng. Georg bakom ratten är tryggheten själv och denna gång var sångfågeln med, som gör att man får ståpäls när hon tar ton - Anne-Marie så klart. På återseende!

Maj-Britt o Per

Hagestad 2012-09-23.

Hej!  Både jag och frun förbereder oss idag för Toscanaresan imorgon. Mycket som ska vara på plats. Vinprovningar, luncher mm. Dessutom ska bussen laddas med allt som ska till för att det ska bli en lyckad resa. Jag har sett att vädret är det bästa tänkbara och hoppas att det ska hålla i sig. Viktigt! Men igår var vi ute med en grupp från Söderslätt. Det regnade hela dagen, men humöret var ändå på topp. Härligt med såna positiva gäster.

Vår andra buss är med Sune och Göran på Oktoberfesten i München. Säkert också lyckat o trevligt, men man kan ju inte vara med på alla resor.

Snart är det dags för ölfesterna i Bremen. Ska bli skoj! Finns några fåtal platser kvar.

Även våra dansresor närmar sig. Vi har idag 2 bussar fyllda till dansweekenden i Wismar den 16-18/11. Men vi bokar nu på buss 3. RING!  Cinderellakryssningarna säljer också. Endast 15 platser kvar den 29/10.

Du har väl sett att vi nu även har en avgång med Pex and the Boys från Perikles i Ystad på Cinderella den 7-8/12?

Julshoppingresorna har sålt bra de sista veckorna. Vill du/ni vara säkra på att få plats? RING!

Mvh Georg

Hagestad 2012-09-19

Hej! Skönt att vara hemma igen! Men man saknar värmen i Kroatien. Härligt att "löga sig" i det kristalklara vattnet.

Igår var jag på en lugn shoppingresa till Sassnitz och nu väntar några dagsresor hemma omkring, innan jag och frun tillsammans med en härlig skara med trevliga gäster ger oss av till Toscana på måndag. Ska bli skoj!

Du glömmer väl inte att boka in dig på någon av våra dansturer i höst? Vi har 2 med Cinderella och 1 till Tyskland.

Mvh Georg

20120910


Hälsningar från underbara Kroatien! 

Strålande sol, 30 ° varmt och kristallklart 22 ° -igt vatten. Kan man ha det bättre?
Dessutom njuter vi av fräscha grönsaker, goda inhemska specialiteter och bakelsebuffé. Som tur är finns det en lätt-tillgänglig promendväg längs kusten!

Sol, sol, sol önskar jag er alla!

Georg


Inte så illa här i heller, 22 grader o strålande sol!

Göran B

Hagestad 2012-09-04

Hej!  Oj vilken resa vi hade till Gardasjön!

Den började lite illa,  kan man säga. Gamla "Bettan" ville inte gå längre än till Simrishamn på uppsamlingen. Själv satt jag hemma i Hagestad och skulle avnjuta en kopp kaffe i lugn och ro, innan jag skulle köra bil till Malmö för att påbörja resan. Tji fick jag. När Anne-Marie ringde och sa att bussen inte gick att få i växel? Jag kastade in resväskan och ryggsäcken i bilen och "flög" till Simrishamn. På vägen dit ringde jag min kollega Joakim på BussPersson och frågade om han hade en buss ledig i 10 dagar?  Lite yrvaket svarade han direkt. Det löser vi! Underbart att ha såna vänner. Ett stort Tack Jocke! Direkt började vi att lasta av alla pic-nic saker, bord och all utrustning. Hela parkeringen vid godsmagasinet fylldes av detta.Tänk vad mycket man behöver för att allt ska fungera. Tack vare mobiltelefonering till de väntande gästerna, kunde vi meddela att vi var på G. med ny buss. Tro det om ni vill, men endast 30 min. försenade i Rödby. Makalöst! Pust. Sen gick allt som planerat. En härlig resa med sol o bad, en fantastisk Operakväll i Verona med 30 grader varmt och mycket, mycket annat. Vi kom hem igår och nu ser jag fram emot 3 dagar hemma, innan det bär av till Kroatien på fredag.

Mvh Georg

Hagestad 2012-08-23.

Yes! Idag tog yngsta dottern Johanna körkort. Skönt! Nästa gång är det busskortet som ska tas! Ha,ha.

Imorgon rullar en buss till Norge och själv kör jag till Gardasjön på lördag. Ska bli trevligt att komma dit igen. Länge sen sist. Ett helt år sen. Denna resan kommer igen nästa år.

Hasta la vista!

Hagestad 2012-08-20

Hallojski!

Så trevligt det var på Schwedenfesten i Wismar. Och vilket framträdande vår dansgrupp och orkester gjorde! Succé! Det gör vi gärna om nästa år. Hotellet är redan inbokat. Missa inte detta!

Idag har jag varit på solkensön. Hagestad väder, dvs solsken och bara glada gäster. Underbart!

Och imorgon ska jag ut och "lufta" frun på en "Ut i det blå".

Som jag skrivit tidigare ser höstens resor mycket bra ut. Endast enstaka platser kvar på de flesta. Skynda dig/er att boka platser på våra populära resor till Ölfesterna i München och Bremen!

Mvh Georg

Hagestad 2012-08-14.

Tillbaka i Hagestad efter änny en uppskattad och trevlig Cinderellakryssning till Åland. Vilken buffét! inklusive öl och vin - otroligt! Och kryssningen genom Stockholms skärgård är ju något helt fantastiskt! Nästa avgång är den 29/10. Då dansar vi till populära Donnez från Perstorp. Boka plats!

På fredag bär det av till Schwedenfest i Hansastaden Wismar. Full buss! Extra trevligt!

Sedan är det tid för Bornholm på måndag. Även denna är fullbokad. Som vanligt, när det gäller Bornholm. Redan klart med nya och spännande dagsresor till solskensön nästa år.

Jag ser redan fram emot nästa helg. Då kör vi till underbara Gardasjön. Något speciellt för mig och frun, eftersom vi träffades och även gifte oss här. Puss,puss.

Mvh Georg

Hagestad 2012-08-08.

I Hagestad passar vi på att måla portarna och klippa häckarna mellan regnskurarna. Bussarna vilar upp sig, liksom vi inför höstens resor. Flera av resorna är bra bokade. Idag finns det ett fåtal platser kvar på Norge, Gardasjön, Floriaden, Rhen-Mosel, Kroatien, Hemlig Resa, Österrike i Höstskrud, Toscana, Italien Runt och även Ölresorna till Oktoberfesten i München och Bremen. Vilken höst det kommer att bli i år! Mycket trevligt!

På söndag kör jag till Cinderella - kryssning. Även här finns några sista minutenplatser kvar.

Ps. Du glömmer väl inte att boka in dig på vår dansweekend i Wismar den 16-18/11 ? ds.  1 buss är redan fullbokad.

Mvh Georg  

Hagestad 2012-08-06

Hej! Alltid lika populärt att komma till Gotland. Likaså vår resa till Göta Kanal med Visingsö på uppresan och Astrid Lindgrens Näs på hemvägen. Extra trevligt var ju att vädret var med oss på båda resorna. När änglar reser, skiner solen!

Några resor till Bornholm har jag också hunnit med. Har bara en kvar i år, men succén återkommer givetvis nästa år. Då med nytt upplägg - ännu bättre! hur det nu kan bli det?

Igår stod vi på Svenstorps skördefest. Vilket trevligt arrangemang! Ett stort Tack till Kaj, Anja och alla som medverkade till denna fantastiska folkfest. Massor av trogna gäster och nya ansikten. Mycket bra dag!

Mvh Georg

 

Hälsningar från Visby!
Vilket väder! Sol och blå himmel. Bara fötter i sandaler och härligt vågskvalp. Glass-strutar och kylda drycker som svalkar strupen. Kan det bli bättre? Kvällens höjdpunkt: Helgrillat lamm mmmmm med massor av vitlök. Efterrätten blir saffranspannkaka med salmbärssylt och vispgrädde. PRECIS vad man behöver för att sova riktigt gott. Imorgon kör vi till Fårö och tittar på raukar. Här serverar vi en god picnic vid Fårö kyrka. Visst är det härligt när sommaren äntligen blommar ut på riktigt!
Mvh Georg

Hagestad 2012-07-14

Hej!  Oj! Vilket ös det var på Amiralens utescen med Sanne Salomonsen och Kim Larsen. Och trycket fortsatte sedan i bussen på hemresan. Med hjälp av bashögtalarna, Jessica och alla andra i bussen blev det härlig stämning. Då är det roligt att köra buss. Nästan lite "ölfeststämning" faktiskt.  Resorna till Bornholm i veckan gick bra. Fantastisk tur med vädret. Det regnade på hela uppsamlingen, men när vi rullade iland i Rönne var det strålande sol. Precis som det ska vara på ön. Nästa tur till Bornholm går den 19/7. Endast 1 plats kvar. Även den 30/7 är snart fullbokad, så det är bara den 20/8 som det finns möjlighet att boka sig på.

Nästa vecka är det marknadsvecka. Då brukar det vara svårt att sälja resor, men vi har i år lyckats bättre än tidigare år. På måndag kör jag till Bordershop. (idag lördag 4 pl. vid intresse ring 0411-524175 och lämna meddelande), Sassnitz den 17/7 kör vi med dubbla bussar (även här finns platser) och Burg-Heiligenhafen den 18/7 finns också platser kvar.

Ut i det blå den 20/7 har vi idag 4 pl. kvar på. Vecka 30 är det Gotland och v.31 Göta Kanal.

Ps. Du vet väl att det mest miljövänligaste och säkraste sättet att färdas på är att - ÅKA BUSS!  Välkommen ombord! ds.

Hagestad 2012-07-07

Hej!

Föreställningen på Fredriksdal var som alltid bra. Tisdag till torsdag var jag på resa till Göta Kanal. Med frun på guidestolen gick allt enligt planerna. Till och med vädret som vi beställt, var med oss. Strålande sol alla dagarna. Toppen! 

Igår var vi i Kivik och uppvaktade min kollega Ulf som fyllde 50 år igår. En mycket trevlig trädgårdsfest med en fantastiskt god buffé. Tack Ulf och Pia!

Idag hade jag planerat för trädgårdsarbete. Men det har regnat hela förmiddagen så det blev inget gjort ute idag. Hoppas verkligen att det snart slutar regna, eftersom vi har en buss på väg till Vallarnas Friluftsteater och själv ska jag snart ge mig iväg med den andra till Malmö, för att njuta av Danish Dynamite med Kim Larsen och Sanne Salomonsen. Härligt!

I veckan som kommer blir det ännu mer Danmark för mig. Två dagsresor till Bornholm. Alltid lika trevligt och uppskattat!

Mvh Georg

Hagestad 2012-07-01

Ännu en vecka har gått och jag har varit i Berlin med mycket ordentliga ungdomar från Ystads Församling. Ordning o reda - det gillar jag! Tack Jesper och övriga ledare! I fredags var det Madaresa på Österlen. Alltid lika trevligt och uppskattat. Då är det roligt att jobba. Guud va skönt att vara ledig igår lördag. En härlig dag i trädgården med grillning av kalkondelikatesser från Ingelstads Kalkon. Mm! Nu är det snart dags att starta upp bussen för dagens resa till Fredriksdalsteatern. Ska bli spännande! Årets första - men definitivt inte sista! Skynda dig att boka plats! På tisdag kör jag och frun till Göta Kanal. Det finns ett fåtal stolar lediga. Nästa avgång är fullbokad. Även nästa helgs avgång till Danish Dynamite i Malmö med Kim Larsen och Sanne Salomonsen finns det biljetter kvar till. Jag ser fram emot en härlig sommar! med massor av skratt på såväl Fredriksdal som på Vallarnas Friluftteater i Falkenberg. Vi ses väl där? Eller har du glömt att boka in dig?

Mvh Georg  

Hagestad 2012-06-17

Hej!  En liten veckorapport.

Efter att ha firat Johannas student den 8 juni med en massa trevliga vänner i huset, var det skönt att bara ta det lugnt på lördagen och söndagen. På måndagen var det dags att jobba på kontoret och på tisdagen bar det av till solskensön - Bornholm med SKPF. En lyckad dag med trevlig stämning ombord. Onsdag - var det ny utflykt med Reumatikerföreningen till Älgsafari i Markaryd med fantastiskt goda våfflor till kaffet. Safarin bland älgar och bisonoxar kan jag verkligen rekommendera. Vi har satt in en ny avgång den 12/7. Håll utkik på hemsidan! Även lunchen på Ingeborrarp och eftermiddagsbesöket på Evas Strutsar uppskattades. Även denna dagen blev en höjdare! Roligt!

Fredagens Madarunda på Österlen blev om möjligt ännu mer lyckad! En fullastad buss med positiva glada gäster och trevliga besök. Även frun medverkade med skönsång i såväl bussen som hemma i vår härliga trädgård. Tack Anne-Marie! Vi har ju några Madaresor kvar att köra. Skynda er att boka plats! Garanterat trevligt! Även kvällen blev bra. Trots att Sverige inte lyckades besegra England, var det en mycket trevlig stämning hos Lotta och Pelle med ca 100 pers. i ladan. Tack!

Idag - söndag har jag lastat bussen till Floriaden. Sune och Ewa är på väg dit och imorgon kör jag åter till Bornholm. Alltid lika populärt. Vi har massor av avgångar dit. Det är bara att välja dag och boka in dig!  Sen är det midsommar och dans på Backåkra.

Vi ses!  Trevlig Midsommar!

Som medresenär på madaresan, kan jag bara hålla med. En mycket fin tur. Av alla de som var med oss har jag bara hört positivt. Detta vill jag förmedla vidare. Sånt är kul. Starten är ju viktig. En knäpp modell färd gör naturligtvis sitt. Sedan gick det av sig själv. Ett stort tack till er båda, extra till Anne-Marie.

Olle Larsson

Hagestad 2012-06-04

Hej! Kom hem igår från den första avgången till Floriaden - blomsterutställningen i Holland som endast sker vart tionde år. Mycket fint! Även fågelparken i Walsrode med sina fina fåglar och inte minst alla tusentals Rhododrendronbuskar på hemvägen uppskattades också.

Vi har ytterligare 2 avgångar till Floriaden. En den 17/6 och en den 30/8. Platser finns på båda.

Nästan varje dag kör vi dagsresor till Tyskland och på fredag tar yngsta dottern studenten. Tänk att den lilla sparven blivit så stor. Snart 19 år!  Otroligt! Det är bara jag som inte blir äldre! Ha, ha.

Mvh Georg

Stämmer på pricken!

Karin

Hagestad 2012-05-29.

Hej!  Oj! Vad snabbt Maj månad gick! Alltid fullt upp i denna månaden. Nu väntar resan till Floriaden i Holland den 31/5-3/6  med fullastad buss. Ska bli trevligt! Och sen blir det massor av avgångar till Tyskland med dagsshoppingresor inför alla studentfester m.m. Ännu finns det några enstaka platser kvar på någon av avgångarna.

Vi ska själva också fira att dottern Johanna tar studenten. Roligt med lite umgänge i huset!

Jag vill gärna önska alla en skön sommar, med massor av härliga reseupplevelser!

Mvh Georg

2012-05-02

Wow! Vilken kryssning det blev med Thorleifs på Cinderella! Fullt ös på dansgolvet i två dagar! Dessutom en fantastisk buffét och sist men inte minst en underbar båtresa genom Stockholms skärgård! Kan det bli bättre? Knappast!

Vi har redan satt in en ny kryssning den 12-13/8.    Endast 995:- inkl. buss-och båtresa, hytt, vikingbuffét, frukostbuffét samt massor av dans och nöjen i 2 dagar.

Dessutom har vi satt in en buss till Ekebofestivalen den 6-7/7 med övernattning på Hotel Erikslund. Då finns hela dansbandseliten på plats. Perikles, Lasse Stefanz, Wizex, Scotts och Elisas är bara några exempel. Programmet släpps förmodligen i denna veckan. Håll koll på hemsidan!

Vi ses på dansgolvet!   Georg

Hagestad 24/4-2012.

Hej! Åter på kontoret efter en mycket lyckad och trevlig resa till tulpanernas land - Holland. Det enda som jag inte är fullt nöjd med är temperaturen. Ja i bussen var det varmt o gott och en härlig stämning, men på morgnarna hade vi inte mer än 6-8 grader. Ändå vill jag påstå att vi hade tur med vädret. Inte minst under Blomstertåget, då faktiskt solen också visade sig.

På torsdag kör jag till ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål - Ullared. Länge sen jag var där och shoppa loss. Sen bär det av till Stockholm på Valborgsmässoafton, med danskryss på Cinderella. Populära Thorleifs står på scenen. Får nog putsa dansskorna en extra gång. Ska bli trevligt! (några platser finns ännu kvar).

Mvh Georg 

Tack för en kanonvecka till Holland vi känner oss mycket nöjda och vi återkommer. Vi har att jämnföra men detta var extra så roligt och kul. Kram till dig och Karin hälsa Ann-Marie som var med oss på Gotland.

Lena Björklund & Gert-Inge Svensson

2012-04-11.

Oj, vilken trevlig kväll!  Whiskyprovningen med Dag Lennartsson blev en riktig höjdare! Fullt hus, goda whiskysorter, uppskattad mat och mycket trevlig stämning.  Detta gör vi igen.  Vi ses snart igen!

Mvh Georg

Hagestad 2012-04-11.

Hej! Fy vad kallt det är! Nu vill jag ha vår och värme. Ursäkta, men jag är lite extra frusen idag. Frun har åkt till New York imorse. Ska förbereda vår resa dit i oktober. Själv ska jag duka för whiskyprovning här i Hagestad ikväll med Dag Lennartsson. Fullt hus! Härligt!

Sen bär det av till Berlin igen i helgen, med nya förväntansfulla gäster. Jag säger som Kennedy - Ich bin ein Berliner! Ha,ha.

Nästa vecka väntar Holland med allt vad det innebär. Full buss är ju extra trevligt.

I vår finns det bl.a platser kvar på Sparrisresan till Schwalenberg, Danskryss till Åland med Thorleifs, Nordtyska Pärlor, Berlin och Tallinn-Riga.

Vår nya katalog kommer att tryckas i denna veckan och skickas ut till ca 4500 adresser i nästa vecka. Har du inte fått den då? RING - så skickar vi den.

Mvh Georg

2012-04-05

Jaha, så var det Påsk igen och vi har ätit påsklunch med personalen. Trevligt! I går var jag och Anne-Marie på begravning. En farbror till Anne-Marie som vi tog farväl av. Det är vid sådana tillfällen man får sig en tankeställare och uppskattar att man har det som man har och att det gäller att leva livet och uppleva så mycket som möjligt.

Imorgon kör jag och frun till Rostock på Påskresan. Alltid trevligt i Rostock!

GLAD PÅSK!

Hagestad 2012-03-14

Hej!

Senaste nytt!   Nyinsatt!   2-dagarsresa till kryssning med Cinderella den 30/4-1/5 med Thorleifs sista spelning ombord. Pris: 995:- för resa med hytt, buffét, frukost och dans hela natten. Tveka inte! Ring!

Hagestad 2012-03-13

Hej! Har varit i underbara Berlin i helgen med trevliga konfirmander. Som vanligt, roligt att vara i Berlin. Det finns platser kvar på vår resa i maj. Idag har jag firat födelsedag. Massor av hälsningar både på telefonen och Facebook. Härligt! Avslutade kvällen med en trevlig whiskeyprovning på Ystads Teater med Dag Lennartsson. Kanon! Nästa whiskeyprovning med honom, blir här i Hagestad med några av världens bästa whiskeysorter. Vi hämtar med buss på nästan hela Österlen.

Ring!  Mvh Georg

Hagestad 2012-03-07

Hej! Nu har vi vår i luften! Var har ni er? Det är väl härligt med vårkänslor? Jag njuter av utsikten från kontoret och konstaterar att livet är underbart!

Jag har varit på två resor, fyllda med musik. Först var jag i Helsingfors och fick uppleva Kristina från Duvemåla på Svenska Teatern. En fantastisk föreställning på svenska! Alla var supernöjda och recensionerna i massmedia är ju de bästa möjliga. Vi har en ny avgång den 9/11. Missa inte detta!

Efter en natt i Hagestad bar det iväg med Sune till Rostock, för att tillsammans med 50 gäster få se och lyssna på den populäre schlagersångaren Hansi Hinterseer. Vid ankomsten till vårt eleganta hotel Radisson Blu upptäckte vi genast att vi var i gott sällskap. Hansi bodde på samma hotell. Inte nog med detta - vissa av våra gäster fick bo i rummet bredvid stjärnan. Tänk vad damerna skulle drömma och sova gott. Efter en riktigt god middag, åkte vi  till Stadthalle. Här fick vi uppleva en härlig kväll med hög stämning! När vi sedan uppfyllda av detta satte oss i bussen och åkte tillbaka till hotellet, trodde alla att kvällen var slut. Men hade alla lyssnat på mig och stannat kvar i hotellbaren så hade de även fått "mingla" med Hansi. Vi var 9 personer som fick nöjet att umgås med denna sympatiske och trevlige artist. Ett trevligt avslut på en mycket lyckad kväll! På morgonen dukades det upp en god frukostbuffé och även här fick vi sällskap av Hansi. En dam i vårt sällskap blev så tagen av att sitta så nära honom att hon svimmade. Det är lugnt sa mannen - hon brukar svimma vid sådana "highlights". Ett glas vatten, så var allt ok igen.

Tänk så roligt man kan ha på våra bussresor!

Välkomna! ps. Vi bor på samma hotell på vår Påskresa  ds. Dock kan jag inte lova att Hansi kommer.

 

Hagestad 2012-02-27.

Ciao! Buon Giorno!

Åter på kontoret efter en underbar vecka i Predazzo/Italien med god mat, trevligt sällskap och inte minst härlig skidåkning i fina pister. Jag ser redan fram emot nästa års skidresa. Men - innan dess ska man ju hinna med en hel del annat trevligt. Vi har förresten redan klart med skidresorna till v.8 -2013. Eftersom VM går i Val di Fiemme just denna veckan, gör vi ett uppehåll med Predazzo. Vi har istället bokat upp ett hotell i Val di Sole dalen, ett stenkast från Madonna di Campiglio. Dessutom har vi bokat in ett hotell i Schladming (mitt i centrum, endast 5 min. från liften) och givetvis har vi vårt hotell i populära Bad Gastein uppbokat för v.8 - 2013. Till Schladming har vi redan ca 20 personer inbokade. OBS. Att boka tidig rabatt ges vid bokning före 1/4 - 2012.

På torsdag kör jag till Helsingfors, för att uppleva den fina musikalen Kristina från Duvemåla ännu en gång. Jag minns när den gick i Malmö 1995. Ska bli spännande att jämföra dagens upplaga med den. Sen bär det av söderut igen. Till nästa musikaliska upplevelse - Hansi Hinterseer kommer till Rostock måndagen den 5/3. Alltid lika populärt.

Du/Ni har väl bokat in er på någon av våra Hollandsbussar i april?

Mvh Georg

Hagestad 2012-02-06

Hej! Då var även bussen från Jokkmokk med Sune, Rolf och Ewa tillbaka på gården. Underbart att höra alla superlativen från resan. Titta gärna på vår gästbok. Bara i dag har vi tagit emot 4 brev från nöjda resenärer. Härligt! Resan kommer igen 2013 och programmet finns redan på vår hemsida. Jag rekommenderar att ni bokar plats tidigt. Bussen var helt fullbokad i år.

Ännu finns det några tomma stolar till Bad Gastein v.8. Själv ser jag fram emot att komma till Predazzo i Val di Fiemme.

Mvh Georg

Hagestad 2012-02-06

Hej igen!

Här kommer lite bilder från vår Floridaresa med Karibienkryssning!!

Fler bilder hittar ni i vårt bildgalleri.

Mvh Georg

Hagestad 2012-02-02.

Howdy! Hallo Guys!

Jag och Anne-Marie kom hem igår från kryssningen i Karibien med Florida. Fantastiskt! Jag trodde inte man kunde ha det så bra. Att man har det bra på våra bussresor. Det visste jag, men detta slår nog det mesta. Vår resa började på Kastrup med att dottern Emelie checkade in alla VIP-gästerna från Hagestad Touring. Lyxigt och smidigt. Efter mellanlandningen i Paris gick vi ombord på Jumbojeten som skulle ta oss över Atlanten till Miami. Här möttes vi av vår guide Carina som leende hälsade oss välkomna ut i värmen. Plötsligt rullade en blå Setra-buss fram. Först trodde jag att det var Ulf från Kiviks Taxi, men insåg snart det omöjliga i detta och konstaterade i varje fall att det var en Setra. Skönt att det fungerade. Ha,ha. Carina och bussen tog oss till hotellet i Miami och nästa morgon kom den blåa Setran igen. Vi åkte till kryssningshamnen. Där låg hon. Den tjusiga Celebrity Eclipse. Vilken skapelse! Via säkerhetskontrollen var vi snart ombord och välkomnades med skumpa.(först tog jag apelsinjuice, men bytte snabbt till champagne) Skål! Därefter gick vi till den lyxiga hytten med dubbelsäng och balkong. På eftermiddagen fick vi vara med på en säkerhetsövning och fick då bl.a reda på hur vi skulle göra vid en ev. nödsituation. Mycket bra! Mot kvällningen var det dags för kryssningens första middag. Vi satte oss till snyggt dukat bord med linnedukar och linneservetter som servitören varje kväll placerade i knäet på oss. Vi valde mellan ett flertal olika menyer med kulinariska läckerheter och njöt av goda viner. När vinet eller isvattnet sinade i glaset, stod vår servitör där och fyllde på. Lyxigt! Mätta och belåtna, tackade vi för maten och fortsatte till andra aktiviteter ombord. Vissa valde att dansa till storbandsmusik, andra gick på Casinot eller till någon av de välutrustade barerna ombord. På fartygets stora teater med plats för ca 1700 personer bjöds det varje kväll på sång, musik och fantastiska shower. Allt ingick i resan. Givetvis fanns det möjlighet att fortsätta i nattklubben. Själv valde jag att följa med Anne-Marie till den lyxiga hytten. Utanför hytten stod vår hyttvärd och önskade oss en god natt. På morgonen tog vi en av 8 hissar upp till 14 våningen där en imponerande frukostbuffé dukades fram. Härligt att avnjuta frukosten i solskenet på akterdäck. Därefter väntade den dagliga motionen på löparbanan runt pooldäck, innan vi slog oss ner i solstolarna. Naturligtvis fanns det även möjlighet att träna ytterligare på det stora fitnesscentret. Vid lunchtid var det dags för nästa buffé med massor av rätter att välja mellan. Det gällde att ha karaktär, för Carina hade ju hotat med invägning när vi kom tillbaka till Miami. Efter lunchen var det skönt med ett dopp i poolen och lite volleybollspel medan frun dansade Linedance på dansgolvet i solen. När solen blev trött och ville gå ner, gjorde vi likaså och begav oss till hytten för att njuta av solnedgången på balkongen. Dagarna gick fort med strandhugg på bl.a. San Juan, St.Thomas och St. Martin. Här bjöds det på både kulturella inslag och bad på vita fina sandstränder. Skönt! När vi kom tillbaka till Miami möttes vi på nytt av Carina som tog oss med till träskmarkerna i Everglades med sina Alligatorer. Vi bekantade oss med dem och indianerna, innan vi fortsatte till hotellet i Forth Lauderdale. Härifrån gjorde vi sedan intressanta utflykter och snart var det dags att säga på återseende till Florida. Nu sitter jag i Hagestad och fryser o längtar tillbaka till värmen. Men jag deppar inte, för jag vet att jag ska dit igen. Vi har flera avgångar inbokade, så sluta att drömma! Ring och boka in dig/er på någon av dessa.

Varmt Välkomna!  Ha,ha det blev ju riktigt roligt.

Mvh Georg  

Har väntat på din/er hemkomst och "reseskildring" från kryssningen. Jag har varit övertygad om att jag skulle följa med jan.2013,och din beskrivning har inte fått mig att ändra inställning .Jag kommer ner till ert kontor endera dagen, för att "prata resa"....om det är OK.

Ulla Magnusson

Fantastisk resa, kan vi verkligen rekomendera! / BP o MP

BP

Hagestad 2012-01-08.

Hej!   Vi var på Arlövsrevyn igår. Kanon! Alltid lika bra! Vi har biljetter kvar.

Mvh Georg

Hagestad 2011-12-30

Hej!  Då var Julen över och imorgon är det Nyårsafton. Plötsligt är vi inne på ett nytt Reseår. Tänk vad tiden går. Om jag tittar lite snabbt på det kommande året, kan jag redan konstatera att det blir ett år blandat med ett flertal intressanta nyheter och klassiker. Redan nu i januari går första resan till Florida med kryssning i Karibien. Ser mycket fram mot denna! En resa som för övrigt kommer att erbjudas igen nästa år.

Även nyheten till Jokkmokk är populär. Fullbokad igår! Fantastiskt! En annan kryssning i januari går till Åland med Ystadpågarna Perikles på scenen. Här finns några platser kvar till ett helt otroligt pris - 795:-!!  se program. 

Vår traditionella resa till Grüne Woche i Berlin den 27/1 är klar att den ska gå. Platser finns.

I Februari är det skidresorna till Bad Gastein och Val di Fiemme som säljer bäst. På bussen till Predazzo i Val di Fiemme finns idag endast 2 tomma stolar. Intresserad? Ring idag!

Jag läste i Kvällsposten att den populära Arlövsrevyn redan har sålt över 16000 biljetter! Otroligt!  Men vi har ännu några biljetter kvar på våra avgångar. Skynda att boka!

Tulpaner från Amsterdam.....   en härlig refräng! Eller hur? Ännu bättre är det att uppleva denna "live" på plats i Holland. Vi bokar varje dag in gäster på våra Hollandsresor i April. Men platser finns på båda avgångarna.

Jag önskar alla en God fortsättning och Ett Gott Nytt Reseår!   

Mvh Georg  

Hagestad 2011-12-16.

Hej! Ursäkta att jag inte skrivit på länge. det har varit en hektisk tid med alla julshoppingresor. Jag har bl.a. hunnit med en 3-dagarsresa till Rostock med boende på utmärkta Hotel Radisson Bleu och dessutom har jag varit 4 dagar i underbara Berlin. Då hade jag nöjet att ha frun som bussvärdinna. Ombytte förnöjer sa han som .........Nej, det var kanske inte så bra?  Men nu har jag slutkört för i år. Nu ska jag vila ut på soffan, umgås med familjen och ladda batterierna. I januari bär det ju iväg till Florida med kryssning. Ska bli härligt!

Det har varit ett hektiskt år med många fina resor och massor av trevliga gäster i bussarna.

Jag önskar alla en God Jul och Ett riktigt Gott Nytt Reseår!

Mvh Georg

Ja det var mycket härligt att vara med i Berlin! Jag tänker följa med på fler resor under 2012.

Anne-Marie

Hagestad 2011-11-25

Hallo Guys! Ja så hälsar man i staterna. Jag kom hem igår från studieresan till Florida. En kort och intensiv resa på 5 dagar med massor av olika upplevelser och mycket god mat. Kan verkligen rekommendera en resa med oss till Florida. Ska lägga in några trevliga foton från resan.

 

Idag gick de första bussarna till julmarknaderna i Tyskland. Själv väljer jag att vila ut efter den hektiska resan till staterna.

Ännu en fri helg att se fram emot. Härligt!

Mvh Georg

Upp med bilderna! :)

Emanuel

2011-11-19.

Hej! Gud va skönt att vara ledig en lördag. Hade nästan glömt hur det kändes. Har jobbat alla helger i höst sedan augusti. Jag kom hem igår från julmässan på Wapnö. Extra trevligt var det igår, eftersom frun också var med. Vi började som vanligt med ett fantastiskt gott julbord på vårt "lilla stamställe". Mycket uppskattat! Härligt!

Igår kväll när jag kom hem, hann jag även se och njuta av Mif Redhawks härliga match mot serieledarna Örebro. Äntligen! verkar det som det lossnat för det stjärnspäckade laget. Skönt!

Idag har jag nästan tillbringat hela dagen i Ystad och ikväll blir det TV-soffan och Zlatan, innan jag imorgon bitti flyger från Kastrup till Florida, för att rekognisera inför vår kryssning i januari. Även detta ska bli skönt.

Jag berättar mer när jag kommer hem.

Mvh Georg

2011-11-13.

Hej!  Nyss inkommen på kontoret, efter att städat av bussen efter en makalöst trevlig resa till Rostock med dans till WIZEX orkester. Måste säga att detta var den bästa dansweekenden hittills! Fantastiskt bra dansmusik! Och inte minst massor av folk på banan hela kvällen. Tack WIZEX och alla trevliga gäster!

  

Nu måste jag in och fira Farsdag med min familj. Imorgon kör jag till Hannovermässan.

Vi hörs! Mvh Georg

Jag håller med dig till 100%.Jag längtar till nästa gång

Britt Klarin

Hej,ja jag håller med att det var en mycket trevlig danstur m kanon musik o trevliga folk,go mat o fina hotell.Vi i Skurupsgänget är jättenöjda.......Hoppas det fixas en sådan tur igen ngn gång.....Mvh Christina o Mats i Skurup

Christina Nilsson

Halloj.igen...undrar bara var bilderna blir av från dansen m Wizex i Rostock? Hoppas ni lägger in dem snart som du sa att ni skulle göra.Mvh C

Christina Nilsson

2011-11-08.

Ja,ja det gick ju inte så bra för MIF mot Rögle, men idag mot Leksand gick det ju desto bättre. Trots att de inte spelade på topp. Härligt med 3 poäng! Vi är på gång! (hoppas jag).

Allhelgonaresan gick bra och nu väntar Julmässan i Huseby. 2 välfyllda bussar!  (Ännu finns det platser kvar till Wapnö den 18/11)

Till helgen får man väl putsa av dansskorna. Dans i Rostock till WIZEX orkester - ska bli skoj!

Våra Julshoppingresor börjar "fyllna till",  men notera att vi idag har satt in flera nya avgångar till bl.a. Bordershop.

Mvh Georg

2011-10-31

Pust! Då var Ölfesterna slut för i år. Det är alltid lika trevligt att komma till Bremen
med alla glada och förväntansfulla gäster. Även den sista blev lyckad. Måste faktiskt
säga att detta gänget var otroliga! Fullt ös från början till slut! Det är ju för övrigt det
vi är kända för att ha på våra bussar. Underbart när musiken uppskattas och alla
klappar händerna. Sonen Anders lyckades lika bra som sina systrar att "få igång"
publiken. Underbart!

På onsdag smäller det på Malmö Arena. Då ska vi heja fram "Rödhökarna" till
seger mot laget från Ängelholm. (glömt namnet - ha,ha). Vi har 2 biljetter kvar.

Sen väntar Allhelgonaresan till Berlin.  För övrigt börjar det bli fullbokat på Julresorna.
Du/ni har väl bokat in er?

Mvh Georg

Tack för en kanonresa till Bremen 28-30 Okt.
Suverän service, underhållning ja allt vad ni kan tänka er. Och dessutom förstklassigt hotell, och hörni: Vilka platsr vi fick i Öltältet !!! Hur bra som helst.
Och "Anders från Hagestad" På DJ Ötzi:s melodi, mycket passande och bra.
Hoppas vi inte skrämde bort Anders, Georg själv är väl garvad vid det här laget, men.... komigen Anders, det kommer att bli hur bra som helst med den starten du gjort. Än en gång Jättetack för en suverän resa. Vi återkommer, lita på det !!!!!!

Lennart, Gertrud, Klas, Ingrid, Kent, Ulla-Britt

Hej Georg. Hur gick det för MIF mot laget från Ängelholm ( glömt namnet- ha ha.) Vi i dansgänget är 25 st. Vi ses på Vapnö i Rögletröjan eller.Ha det bra Hälsar Berit o Lennart.

Lennart Larsson

2011-10-24.

Hej! Jodå, visst blev det tryck denna helgen också. Fattas bara - med såna gäster. Vi fick t.o.m. igång en Polonaise i öltältet. Fantastiskt! Nu blir det ju finalen på fredag. Undrar hur det ska sluta? Ska vi riva tältet? Nej, det får de nog själva sköta på måndag. Men roligt ska vi ha. Som alltid på våra bussar. På fredag är det sonen Anders som skall hålla ställningarna i bussen.

Vi har redan hotellen inbokade för nästa års ölfester i Bremen.

Mvh Georg

Ja tusen tack för en jättetrevlig helg. Soliga härliga dagar med en häftig karneval och god öl. Tack för förslaget på restaurangen på fredagskvällen den var mysig och serverade verkligen god mat. Hälsa Jolanta (Emelie) hon var jättesöt i sin fina klänning och gjorde ett bra jobb hela kvällen i öltältet med att få oss i god stämning.

Ps du var också fin i dina kläder Georg!!!

Vi ses säkert på en ny resa
Eva o Lulle

Eva o Staffan,2011-10-24

Jag vill gärna se foton på Anders i Georgs "gamla" Lederhosen från 80-talet...
Glöm inte det! Kramar från Karin

Karin Erlandsson

2011-10-20.

Skönt att vara hemma i Hagestad igen. Jag tycker egentligen att hösten är ganska skön. Trots regn, blåst och mörker. Resan till Rostock-Wismar gick bra. Inte minst de honungsgriljerade revbenen var mycket uppskattade. Imorgon bär det av till Bremen igen med nya förväntansfulla gäster. Ska bli skoj. Denna helgen är det nästa dotter - Emelie som ska hålla ställningarna i kabinen. Med fullt ös på musiken, blir det säkert bra denna helgen också.

Vi hörs nästa vecka. Georg

Hagestad 2011-10-17.

Oj,oj,oj,  oj,oj,oj,  oj,oj,oj   vilket tryck!  En härlig helg i Bremen med trevliga gäster. Underbart att höra alla sjunga  Hey Baby till bashögtalarnas dunk när vi körde över Öresundsbron igår kväll. Fin avslutning på resan. Ser redan fram emot att hälsa nya förväntansfulla gäster välkomna ombord på fredag.

Mvh Georg

Ja, prata om tryck! Vi hade tre härliga dagar i Bremen och kommer inte att glömma den i första taget. Att vi hade kul berodde mycket på att vi var ett härligt gäng fast vi inte kände varandra innan resan och Georg du höjer verkligen stämningen. Kanske blir det en ny Bremenresa nästa oktober. Ge Julanta (Johanna) och Kevin en kram och säg att dom var väldigt duktiga i bussen.

Mvh Karin och Anders G

Karin och Anders

Hagestad 2011-10-12.

Hej!

Jaha så var det höst och oktober månad. Många av mina kollegor i resebranschen säger att oktober är en dålig månad. Jag håller inte med om detta. För vår del har vi bl.a. haft en lyckad resa till Moseldalen. Själv var jag på Bornholm 2 dagar med fullastad buss och på fredag bär det av till Bremen och Bremer Freimarkt. Alltid lika trevligt med fullt ös i bussen. Ny häftig musik i högtalarna och hög stämning i bussen. Då trivs jag. Det är roligt både att köra buss och inte minst att åka buss! Har du inte varit med på ölfest i Bremen? Det finns 5 tomma stolar i bussen den 21/10. RING!

Mvh Georg  

Hagestad 2011-10-03

Hej! Hemma i Hagestad efter en härlig resa till Toscana med fint väder, god mat och inte minst fantastiska vinprovningar. Ja,ja - jag fick ju inte njuta av de goda vinerna, men alla gästerna var mycket nöjda. Vi hade en bra stämning i bussen och en nästan otrolig tur med vädret. Temperaturen höll sig mellan 28-32 grader hela veckan. Fantastiskt!

         

Nu är det skönt att vara hemma lite och njuta av familjen och livet på landet. Nästa resa för mig blir till solskensön - Bornholm den 10-11/10. Fullbokad till sista plats. Men vi har satt in en ny dagsresa den 27/10. Sedan bär det av till Bremen och ölfesterna varje veckoslut i oktober. Fåtal platser finns, om du känner för att uppleva den härliga stämningen i öltälten! Det är ju med oss du får den!

Vi ses!   Georg

Tack för en väl genomförd resa,med en trevlig chaufför och en fantastisk reseledare.Allt fungerade jättebra ,trevliga medresenärer inte att förglömma.
Vi drömmer redan om en ny fantastisk upplevelse .VI ÅTERKOMMER

Hälsningar Inger o Einar Laveson

inger laveson

Idag njuter jag av en fridag, så härligt! Mina gäster har åkt tåg till Florens tillsammans med vår reseledare Karin.  Med kameran i högsta beredskap är jag ute på promenad i de vackra omgivningarna runt hotellet. Vädret är superbt med 28 graders värme, så i eftermiddag tänker jag svalka mig i hotellets pool på taket. Det enda som fattas här är min rara fru. Men tills jag kommer hem till henne får jag reta aptiten genom att titta på italienskorna. Toscanas böljande kullar tillsammans med doften av olivolja, vitlök och parmesan gör att hungern väcks i magen. Dags för lunch!

Vi hörs igen!

Ann-Marie uppskattade verkligen att Du saknade henne.

Sven-Åke Larsson

Hagestad 2011-09-21.

Grüss Gott! Ja så heter god dag i Österrike. Vi hade en mycket lyckad resa till Ischgl med toppenväder, god mat och fint boende. (redan bokat in samma hotell nästa år). Dessutom hade vi glada o positiva gäster. Härligt!

Idag kom vår buss från Kroatien hem och Sune o Jan-Eve som varit chaufförer på turen, var strålande glada och solbrända.  De båda tillsammans har utforskar vandringsleder på Krk och hittar nu på ön som i sin egen ficka! Givetvis planerar vi en resa dit 2012.

Nu har jag laddat batterierna och packat om resväskan, för att ta emot nya och förväntansfulla gäster imorgon på nästa långresa till Toscana.

Mvh Georg

Ja instämmer och vi ses på bussen...!

Karin Erlandsson

Hagestad 2011-09-12.

Hej!   Då var ännu en resa till härliga Berlin avklarad. Jag säger som Kennedy - Ich bin ein Berliner! Idag rullade en av bussarna till Kroatien, för en badresa på 10 dagar. Hoppas de får fint väder. Själv kör jag till Österrike imorgon. Ser fram emot att bo på fina Hotel Sonne i Ischgl. Har dessutom inhandlat nya lederhosen, för att kunna medverka i Tyroleraftonen med joddling ,dans, tjo och tjim.

Vi ses på  bussen. Mvh Georg

Det ser vi fram emot.

Gertie o Evert

Instämmer med det fullaste

Birgitta 0 Bengt-Åke

Hagestad 2011-08-31.

Hej!

Jag kom hem igår från ännu en lyckad Jubileumsresa. Vi hade 4 dagar med "all inclusive". Allt fungerade perfekt och samtliga gäster verkade nöjda när de steg av bussen. Härligt!

Nu ser jag fram emot en ledig helg och nästa vecka bär det av till Berlin. September är en populär månad och det ska bli trevligt att komma till Österrike och fina Hotel Sonne i Ischgl. Ser även fram emot resan till Toscana i slutet på månaden.

Höstens resor är bra bokade. På de traditionella ölfestresorna till Bremen finns bara ett fåtal platser kvar.

Vi fortsätter att fira vårt 15-årsjubileum med en stor fest på Hotel Sonne i Hansastaden Rostock den 12-13/11 med dans till WIZEX orkester. Skynda att boka!

Även skidresorna v.8 -2012. börjar bokas på.

Mvh Georg 

Hej George...vill bara att ni ska veta att ni var pappas absoluta favoriter...(gunnar persson simrishamn), han talade alltid om alla goda roliga minnen från resorna med er...

Antonia

Antonia Håkansson

Hagestad 2011-08-21.

Hej! Jag har hunnit vara på härliga Gotland med medeltidsveckan. Vi hade en bra resa och tur med vädret. Alla lovordade att vi bor i Visby, så att man kan "göra" stan på kvällarna. Vi har dessutom varit på en hel veckas semester. Vid underbara Gardasjön. Mitt favoritresmål, måste jag säga. God mat, trevliga människor och en fantastisk natur med ett härligt klimat. Vi badade och solade varje dag. Temperaturen växlade mellan 32 och 37 grader. Fantastiskt!  Har bokat in en avgång nästa år med bl.a. möjlighet att avnjuta Opera på arenan i Verona. Håll utkik på vår hemsida. Kan verkligen rekommendera detta.

Mvh Georg

Instämmer helt! Mycket få besöksmål slår Gardasjön! Härligt att ni tog er ledigt och fick så bra väder också!

karin erlandsson

Det vädret önskar jag vi fått några dagar av nu här hemma ;

Göran

2011-08-03.

Ännu en underbar dag på solskensön. Härligt! Extra tack till guiden Hans. Alla var mycket nöjda med dagen. Nu gör jag ett uppehåll med Bornholmsturerna. På måndag kör jag och Anne-Marie till nästa solskensö - Gotland med Medeltidsveckan. Alltid trevligt att komma till Gotland.

Mvh Georg

Hagestad 2011-08-02.

Oj, oj, oj!  Ännu bättre väder idag! Och idag höll Leonora till och med tidtabellen. Fantastiskt! Underbar dag!

Bornholm igen imorgon - trevligt!

Mvh Georg

Hagestad 2011-08-01

Äntligen! Idag gick den nya katamaranen Leonora Christina. Något försenad, men dock. Vilken vacker skapelse! Mycket fin och ljus inredning. Ser redan fram emot en ny avgång imorgon bitti. Och vilken härlig dag på solskensön! Fantastiskt väder! Och som alltid - underbara och positiva gäster. Mvh Georg

Hagestad 2011-07-30.

Raindrops keep falling on my head...... Jo visst är det en härlig melodi, men nu börjar jag bli trött på den. Har spelat den nästan varje dag i bussen. Mats Ohlins låt - Jag tror på sommaren är ju betydligt roligare om man säger så. Men, faktiskt har gästerna till Bornholm denna veckan ändå verkat glada och nöjda. Trots regnet har humöret varit bra. Härligt med positiva människor. Jag är ledig i helgen och hade ju tänkt mig att jobba i trädgården. Inspirerad av torsdagens trädgårdstur till Bornholm. Men det verkar svårt. Nåja, jag ska nog få en skön helg ändå. Skönt att bara vara ledig och ladda för nya Bornholmsturer måndag, tisdag och onsdag. Alla proppfulla! Men jag hoppas ni sett att vi satt in nya avgångar, så att alla som vill se och uppleva ön, ska få möjlighet till detta.

Den 8 augusti bär det av till en annan underbar ö - Gotland. Med Medeltidsveckan - alltid lika trevligt. Vi har några platser kvar om ni är intresserade. Efter Gotland ska vi faktiskt ha en hel veckas semester. Jo, du läste rätt - semester. Vi ska ta flyget till Milano och därefter bil till Gardasjön - mitt favoritresmål. Underbart! Kanske beror det på att jag och Anne-Marie gifte oss där. Ska bli skönt! Jag lovar att berätta hur vi hade det.

Vi ses!

Mvh Georg  

2011-07-22.

Jaha, då har det gått en vecka till. En mycket omväxlande och innehållsrik vecka kan jag konstatera. Måndag och tisdag tillbringade vi på Beach Handbollen i Åhus. Jag coachade sonen Anders lag. Jätteroligt! Även om vi inte vann riktigt alla matcher. I onsdags var det en ny tur till solskensön. Tyvärr hittade vi inte solen, men alla var nöjda och belåtna ändå. Ser redan fram emot nästa resa dit. Det finns några platser kvar den 1 och 3/8 om du vill hänga med på en härlig dag på Bornholm. Förhoppningsvis ska ju den nya katamaranen sättas i trafik igen nästa vecka. Igår firade vi dottern Johannas 18-årsdag med grillafton. Nja, det vill säga vi satt inne och åt, eftersom vädret var som det var. Den enda som fick stå ute var Borg- och grillmästaren Jan-Eve. Ett stort tack! för en fantastisk grillbuffé från Klockareboden i Borrby. Kan verkligen rekommenderas! Nu ser jag fram emot en skön helg! Ha det!

Mvh Georg  

Hagestad 2011-07-14.

Hej!
Vill gärna berätta lite om de senaste resorna. Den traditionella och väl inkörda turen till Göta Kanal gick alldeles utmärkt. Inte en droppe regn på hela resan. Naturligtvis påverkas alla av att solen är med på bussen. Ännu kan ju inte vi människor påverka vädret. Men - forskningen går framåt och snart kan ni som resenärer även beställa detta online, liksom ni idag kan boka in er resa hos oss. Även resan till Allsången på Liseberg gick bra. Jag hoppas ni såg oss i direktsändningen. Vad ni missade var min dans med Lotta Engberg i pausen. Mycket trevligt, men lite synd att det inte gick ut i TV. Hade ni varit med på resan hade ni ju sett det.


Igår körde jag vår första tur till Bornholm. Tyvärr har ju rederiet - Faergen blivit tvungna att ta den nya katamaranen - Leonora Christina ur trafik. Lite synd, men som jag förklarade för gästerna, att allt kan inträffa. Vi kan drabbas av sjukdomar, bryta benet, bilar kan gå sönder , bussar kan haverera och tyvärr även båtar kan behöva vård. Så är det faktiskt. samtidigt konstaterade både jag och gästerna att det är ju fantastiskt att rederiet har en sådan fin "reservbåt" som Villum Clausen. Vi hade en mycket trevlig dag på solskensön med bra guidning av Arne, god lunch i Allinge, stopp i Gudhjem och Österlars rundkirke samt avslutning med shopping i Rönne. Samtliga verkade nöjda när de steg av bussen - trots att det inte var den nya superfärjan. Härligt!


Efterfrågan på Bornholmsturerna har varit enorm. Snart är 7 avgångar fullbokade! Fantastiskt! Därför har vi idag satt in ytterligare två avgångar den 1 och 3/8.  RING OCH BOKA IDAG!


Vi ses snart i bussen. Mvh Georg

Det är ju inte klokt vad tiden går fort. Nu är även midsommar över och det är mindre än 6 månader till Jul. Nej, det lät inte bra. Vi ska ju hinna köra massor av trevliga resor innan dess. På tal om trevliga resor. Efter Pingst har jag upplevt ett flertal. Trädgårdsresan till Bornholm tillsammans med Karin Erlandsson och 50 gäster blev superbra! Fyra olika trädgårdar besöktes och stämningen var den bästa möjliga under hela dagen. Härligt! Även resan till den nyöppnade Bordershopen i Rostock blev bra. Ingen trängsel som det oftast är i Puttgarden, men ändå samma sortiment. Kan verkligen rekommenderas. Därefter bar det iväg till underbara Berlin med Ystads Församling. Ett av mina favoritresmål. Tillsammans med personal från församlingen och mycket skötsamma och trevliga konfirmander njöt jag av att ännu en gång få uppleva Berlin. På hemresedagen besökte vi Sachsenhausen, då vår duktiga guide Annika visade oss runt och berättade om alla hemskheter som skett här. Måste säga att det är mycket bra att Ystads Församling tar sitt ansvar och ger konfirmanderna en möjlighet att se och uppleva detta. Och sedan har vi firat midsommar i lugn o ro i Hagestad. Igår var jag med gäster på Fredriksdalsteatern. Alla var överrens på vägen hem. Än en gång har Eva Rydberg och hennes duktiga ensemble lyckats!  Skynda er att boka!

Nästa vecka kör jag till Göta Kanal tillsammans med frun. Alltid trevligt! Finns 4 platser kvar.

Mvh Georg     

Då var Pingsten förbi och jag måste bara börja med en historia.

Det var två ston som sprang fram och tillbaka i hagen hela dagen, plötsligt sa det ena stoet till det andra. Du måste ha hört fel, det var nog Pingsten som skulle komma. Ha, ha.

På Pingstafton var det livat i Hagestad. Massor av folk kom på vår loppis. Och tur med vädret hade vi också. Med hjälp av såväl privatpersoner som andra företagare som ställde upp lyckades vi samla in inte mindre än 10.560 kronor till Barncancerföreningen Södra. Fantastiskt! eller hur? Tack alla som medverkade! Detta kommer att bli ett årligen återkommande arrangemang.

     

Nyheter.

Nu kommer den nya katamaranen till Ystad. Den måste man ju helt enkelt testa! Flera avgångar är inbokade och till ett riktigt kanonpris! 495:- inkl. båt och bussresa i vår egen buss, guidad rundtur på solskensön och till och med lunchen ingår. Låter otroligt, men är sant!

Dagsresor till Liseberg är också inbokade till riktigt bra pris.

Vi ses väl snart?  Mvh Georg

Dzien Dobre! (tror det stavas så?)

Det är polska och betyder Goddag, God Morgon osv.  Jag har varit i Polen tillsammans med reseledaren Jörgen. Han försöker var gång att lära såväl mig som gästerna att prata polska. Ett svårt språk, men så småningom ska det nog gå bra. Ännu en lyckad resa till de Polska Pärlorna, Krakow med bl.a. saltgruvan och Auschwitz och Wroclaw. Båda med vackra pastellfärgade byggnader runt Rynek som torget heter på polska. Jag kan konstatera att även denna gången var gästerna positivt överraskade över vad Polen kan erbjuda. Slottsboende, god mat och mycket intressant historia. Detta i kombination med Jörgen - ett 2 meter långt livs levande lexikon, kan ju bara bli bra!  Vi har ytterligare en avgång den 16/8. Ännu finns det platser kvar.

     

Imorgon åker Jörgen med Sune till Sorbernas Land - Spreewald. Också ett intressant resmål.

Pingsten närmar sig och jag är faktiskt hemma . Kryss i taket! Men, vi har bestämt oss för att ställa till med en loppis den 11/6 - Pingstafton mellan kl.11-15.00. Då är alla välkomna till Gamla Mälarhusvägen 164.  Det ges möjlighet att ställa upp eget bord eller öppna bagageluckan för loppis-försäljning. Kostnad 100:-  som skänkes till Barncancerföreningen Södra. Dessutom kommer vi Hagestad Touring att skänka ALLA pengar som våra loppisgrejor inbringar till dem. OBS. Vill ni vara med och sälja loppisgrejor - måste ni anmäla detta. Telefon 0411-524175 eller info@hagestadtouring.se 

Naturligtvis blir det kaffeservering och grillade tyska korvar. 

I övrigt rullar det på med bokningar på såväl långresorna, shoppingresor och inte minst våra populära teaterresor till Fredriksdalsteatern med bl.a Eva Rydberg och Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg börjar bli fullbokade. Men - det finns ett fåtal platser kvar på några avgångar.

Njut av det fina vädret!

Mvh Georg  

Hej!

Visst är Maj månad underbar, men för min del är den väldigt hektisk. Bussarna rullar varje dag, härligt! Men man hinner ju inte med trädgården Och jag som älskar att jobba där. Men det gör ju i och för sig Anne-Marie också. Så hon sköter ju det. Det är lugnt! Jag kom hem igår efter en helg på Legoland med nöjda barn och trötta föräldrar från Barncancerföreningen. Mycket ordingsamma och lugna gäster. Jag/vi är både stolta och glada över förtroendet att få köra för dem. Imorgon bär det av till Polen tillsammans med min gode vän Jörgen i guidestolen. En sann fröjd varje gång att lyssna på detta levande lexikon. Ska bli trevligt! Han är för övrigt inbokad på vår populära resa till Spreewald också den 2/6 över Kristi Himmelfärdshelgen. Platser kvar. Ring!

Mvh Georg

Oj, oj!  vad tiden går. Påsken i Rostock var fantastisk! Underbart väder, god mat och mycket trevligt sällskap. Hade t.o.m. nöjet att ha frun med som reseledare. Jag har även hunnit med en 4-dagarsresa till Schwalenberg. En riktig pärla! Förövrigt samma stad som vår 4-dagars jubileumsresa gick till. Även denna gången var gästerna mycket nöjda med såväl resmålet som maten på hotellet. Jag har redan bokat in ett antal avgångar till detta för 2012. Nu är det en ny månad. Den mest hektiska månaden på året för oss som är i bussresebranschen.

Vi ses i bussen.

Mvh Georg 

Kuckilikuu! Nu är det Påsk!

     

Hemkommen efter en härlig Hollandsresa. Vi hade som nunnan sa - tur med vädret. Samtliga 3 bussar fick uppleva det fantastiska blomstertåget! Nu förbereder jag mig inför påskresan till Rostock . Ser fram emot att fira Påsk i lugn och ro utan all stress på Österlen med alla konstälskare. Har dessutom nöjet att ha frun med mig som reseledare.

         

GLAD PÅSK!  Mvh Georg

Hej! Nu är det vår! Härligt! Själv mötte jag våren och värmen på vår Jubileumsresa tillsammans med alla trevliga gäster. Ännu en lyckad 4-dagarsresa med mycket god mat och härlig stämning på ett gemytligt hotell. Hit återvänder man gärna. Håll utkik på hemsidan. I helgen har jag varit i Kiel och upplevt en konsert med bl.a. Hansi Hinterseer. Vilket tryck! Både på scenen och i bussen. Underbart att köra - när gästerna svarar på musiken i bussen. I morgon bär det av till tulpanernas land - Holland med 2 bussar.

Mvh Georg

Tack för en underbar resa till Kiel och Hansi Hinterseer. Vi har varit på många bussresor, men aldrig upplevt något så här bra som att resa med Hagestad Touring.
God service ombord med allt från Hagestad kaffe till korv och bröd och mycket annat gott att dricka. Helt fantastiskt.
Vi vill också passa på att ge Annika M tusen röda rosor för allt som hon ordnade under färden. Det är roligt när person kemin stämmer.
Vi kommer att resa vidare med Hagesta Touring.

Annika & Leif Grasbon

Jaha, då var ännu en dansweekend med trevlig stämning och många skratt förbi. Med mycket god hjälp av Thoms Trio drog vi igång i fredags kväll och när Thomas och hans gäng fått fart på allsången var stämningen hög. Då var det dags för Olle Jönsson och Lasse Stefanz att ta över. Dansgolvet fylldes och förväntningarna steg......  

På lördagen samlades vi på nytt för ytterligare en kväll tillsammans. Än en gång lyckades Thomas, Anna o Peter att piska upp stämningen och kulmen nåddes när populära och ödmjuka DANNYS steg upp på estraden. De bjöd på en bred repertoar och inte minst på sig själva. När kvällens gästartist Evy från Ystad dök upp trodde jag faktiskt att taket skulle lyfta. Men vi lyckades med gemensamma krafter hålla det kvar. Tur, för det blev en härlig avslutning på en trevlig helg. Nästa dansweekend är redan spikad och klar. Det blir den 12-13/11 på Hotel Sonne i Hansastaden Rostock med WIZEX orkester. Programmet släpptes igår på väg hem från Tyskland. Dock ber jag er som fick programmet igår att notera att en nyare version finns nu på vår hemsida. Bokningarna har redan börjat komma in.

Ett stort Tack till alla som bidrog till att höja stämningen på dansgolvet. Vi ses i Rostock! Mvh Georg

Jag vill tacka Georg för den underbara dansen, och för en supertrevlig helg. Kram från Evy och hennes sällskap.

Evy

Tack för en fantastisk resa nu i helgen 25-27 mars 2011.till Tyskland l
Du är bara så bra ,rätt person att leda en stor grupp så¨att alla trivs har roligt och mår bra.
Välplanerad ,med bra boende ,god mat och tryggt. Så roligt att dansa till Lasse Stefanz på fredagskvällen och Dannys på lördagen . Jag har fortfarande inte landat allt känns så bra inom mig.
Tack för att Göran fick sjunga med Ola i Dannys ,hela inspelningen finns på youtube
skriv Göran Harlösa
George du fick alla att plocka fram sina bästa sociala sidor,troligen för att du bjöd på dig själv på ett underbart sätt.
Kram och på återseende

Irma o Göran

2011-03-24

Hej! Jag kom hem igår från vår Jubileumsresa 2 med bl.a. besök i Svenska Pommern. Vi hade som vanligt tur med vädret och humöret i gruppen var även det på topp. Personligen tyckte jag det blev en bra mix av kultur, historia och lite gränshandel som avslutning. Vi har ju 2 avgångar till med ett fåtal platser kvar på, så tveka inte att anmäla dig. Jag kan garantera att ni får valuta för pengarna.

Imorgon fredag ger vi oss av till Linstow, tillsammans med Lasse Stefanz, Dannys och Thoms Trio. Ska bli trevligt!  En ny dansweekend är redan inplanerad i november. Håll utkik på hemsidan. Vi avslöjar mer när vi kommit hem från Linstow.....

Mvh Georg

Hagestad 2011-03-12.

Lördag kväll. Skönt att vara hemma i Hagestad igen, efter en mycket trevlig och givande dag på Res- och Matmässan i Ystad. Massor av besökare - måste vara rekord och många som besökte vår monter. Toppen!  Vi gläds speciellt också åt att vi endast har 6 platser kvar på våra 3 bussar till Holland och att samtliga av våra Jubileumsresor också börjar "fyllna till". Vi ser fram emot en härlig vår med många trevliga gäster i våra fina bussar.

Mvh Georg

Hagestad  2011-03-08.

Jag och alla våra chaufförer har idag avslutat vår kurs i Yrkestrafik kompetens på Sydskånska gymnasiet i Sjöbo. Det betyder att vi får fortsätta att köra buss internationellt. Känns skönt! En bra kurs med mycket innehåll, kompetenta utbildare och trevlig gemenskap med kollegor i branschen. Vi har dessutom haft ett givande möte med vår personal i Hagestad. Nu ska jag koppla av i TV-soffan och imorgon ska vi fortsätta förberedelserna inför helgens Mat - och Resmässa i ÖP-hallen, Ystad.

Mvh Georg

Oj,oj! Vilken härlig skidresa till Bad Gastein! Kom hem igår med båda bussarna. Vi hade till och med tur med vädret, som nunnan sa. Snön kom i rätt tid och solen uppenbarade sig på den ljusblåa himlen. Härligt! Att vi sen hade massor av trevliga och positiva gäster med på bussarna gjorde ju att allting bara blev bättre och bättre. Tack till alla!

Nu är jag tillbaka på kontoret igen och kan konstatera att bokningarna trillar in och det är ju väldigt trevligt!

Ännu finns det några platser kvar till dansweekenden den 25-27/3 med Lasse Stefanz, Dannys och Thoms Trio. RING!

Mvh Georg

Torsdagen den 17/2.  Förberedelserna för skidresorna är klara på kontoret. Allt kollat med hotellen, färjorna, matbeställningarna, liftkorten, skidhyran, rodel och inte minst uppsamlingslistorna. Ja, Johan, Anna, Anne-Marie, Karin har hjälpts åt att få allt klart. Då är det bara att valla skidorna, packa resväskan, vänslas med frun (eftersom hon inte ska med denna gången), kolla oljan och starta bussen imorgon. Alla ni som inte bokat in er kan verkligen ångra er - Vi kommer att få en FANTASTISK VECKA med massor av sol, härlig skidåkning, god mat o dryck samt trevlig gemenskap. Jag tycker faktiskt lite synd om er. Men - skyll er själva. Välkomna att boka er på någon annan av våra populära resor. Nu när katalogen kommit ut bokas det verkligen för fullt. Mvh Georg

Väskan är packad, skidorna vallade så du kan komma när du vill. Vi är laddade inför en härlig vecka.

SIMRIS

Ok, det låter bra. Vi ses på bussen.

Georg

bra vecka hittils. nu väntar en trevlig/god middag. Barunda. I morgon pick nick i backen.

simris

Hej!

Jaha, då var det februari månad och planeringsarbetet fortskrider på kontoret. Vår nya katalog trycks i dagarna och kommer att skickas ut till ca 4500 kunder. Vi har 15-årsjubileum i år och det firar vi på flera olika sätt. Ni kan välja på 2 jubileumsresor och dessutom ser vi faktiskt vår dansweekend den 25-27/3 med Sveriges bästa dansband - Lasse Stefanz och populära Dannys som en riktigt stor jubileumsfest. BOKA IDAG!

Jag och våra övriga chaufförer går just nu en Yrkeskompetenskurs på 5 dagar. En fortbildning som krävs av EU, för att få utföra persontransporter inom EU. Lagar och förordningar måste ju följas. Dessutom är det trevligt att träffa våra kollegor i branschen.

Idag är det grått och trist väder och jag sitter och tittar ut genom fönstret. Måste säga att jag längtar till våren. Jag gläds specieelt över att vi redan har klart att 3 bussar ska rulla till Holland under tulpanblomningen, 1 buss snart är fullbokad till Franska Rivieran, 1 buss full till Kroatien och 1 fullbokad buss till polen i maj. Så egentligen gör det ingenting att det är trist väder idag. Våren kommer snart!

Välkomna in i värmen i våra lyxiga bussar!

Mvh Georg

Hej!

Jag har sagt det åtskilliga gånger och jag säger det igen. Jag älskar Berlin! Var iväg i helgen till denna härliga stad. Denna gång var det till konserten med André Rieu. Vilken show han och hans storband bjöd på inför ca 11000 åskådare. Av dessa var ca 1000 danskar och vi 52 från metropolen Hagestad i lilla Sverige. Jag förstår inte varför han inte är mer känd i Sverige.

På fredag bär det iväg igen till den tyska huvustaden. Nu är det utställningen Grüne Woche som lockar. En otroligt intressant mässa med allt som hör hus, hem, trädgård, fritid, mat, lantbruk till. Inte mindre än 26 hallar! Det finns platser kvar. Ring! 

Våra bussar till Österrike v 8 fylls på, men ännu finns det platser kvar på buss 2 till Bad Gastein med lägenhetsboende mitt i centrum. Ring!

I år är det 15 år sedan vi startade vår resebyrå. Tänk vad tiden går. Detta måste vi ju fira! Det gör vi bl a med två olika jubileumsresor; Jubileumsresa 1 och Jubileumsresa 2.

Bokningarna till Dansweekend i Linstow med Lasse Stefanz - Sveriges bästa dansband och populära Dannys har kommit igång. 2 bussar är redan uppfyllda och varje dag trillar det in sällskap som vill hänga med. Roligt!

Vårresorna till Holland bokas bättre än någonsin. Vi har 3 bussar inplanerade under blomstertåget och såväl Holland, 5-dagar som Holland, 6-dagar ser bra ut. Även resan till Franska Rivieran har gått lysande och idag finns endast 6 platser kvar!

Med andra ord - Det ser ljust ut! Trots att vintern fortfarande finns kvar.

Mvh Georg

Hej!

God fortsättning!

Jodå, vi kom iväg till Österrike. Vilken vecka vi haft, med sol och välpreparerade pister, god mat och trevlig gemenskap! Kan det bli bättre? Nyårsfirandet var också lyckat. Skidåkningen på Nyårsdagen var nog den bästa jag upplevt. Strålande sol och lite folk i pisterna. Härligt! Vi har redan bestämt att succén återkommer nästa nyår.

Nu är vi tillbka och planerar vidare för fullt på kontoret. Närmast väntart en teaterresa till Romeo & Julia i Stockholm samt lite andra teaterresor till Malmö och Arlövsrevyn. Därefter tillbringar jag två veckoslut i Berlin. Ännu finns det platser kvar till Grüne Woche - den största utställningen av alla, med allt som hör hus, hem och fritid till.

I februari blir det skidåkning i Bad Gastein. 1 buss är fullbokad, men vi bokar på buss 2 samt på bussarna till Ski Welt - Österrikes största sammanhängande skidsystem, med bl a Söll, Scheffau och Ellmau. Även på bussen till Italien, Predazzo i Val di Fiemme finns det platser.

Vår dansweekend till Linstow i höstas var ju verkligen lyckad och avgången i mars blir säkert minst lika bra. Med Sveriges bästa dansband Lasse Stefanz och enormt populära Dannys på scenen, kan det bara bli kanon! 2 bussar är snart uppfyllda och vill du vara säker på en plats, bör du boka dig snarast. OBS! Att vi reserverat en buss för singlar. RING!

Årets program är klart och vi håller på att lägga de sista pusselbitarna på plats. Det blir massor av fina resor att välja på.

Vi ses snart i någon av våra komfortabla bussar.

Mvh Georg

Hej o tack för en underbar nyårsresa med god mat, trevligt ressällskap, bra skidåkning och bra upplägg på resan med många trevliga kvällsnöjen.
Extra plus till dig Georg som alltid bjuder på dig själv och ert företag.

Paul o Maria

2010-12-27

Hej!

Jaha, så var Julshoppingresorna och Julen över för detta året. Jag kan väl inte påstå att det varit som vanligt precis. Veckorna före Julhelgen var vi fullt sysselsatta med bussarna, förutom de dagarna när vädret ställde till det rejält. Totalt fick vi ställa in 5 fullbokade bussar till såväl Tyskland som Ullared. Trist - både för oss, men framför allt för de gästerna som vi blev tvugna att ringa upp och förklara att vi faktiskt inte kom ut med bussarna och att vi bedömde det som direkt farligt att bege sig ut på vägarna. Många blev naturligtvis besvikna, men betydligt fler blev lättade av att få beskedet. När så alla resorna var över och man såg fram emot en skön Julhelg med familjen i lugn och ro, kom nästa oväder. Ingen har väl undgått att höra och se att än en gång har Österlen drabbats. Vi har varit totalt isolerade från den 23/12 t o m förmiddagen den 26/12. Då såg vi ljuset i tunneln - lastmaskinen som öppnade upp Gamla Mälarhusvägen. Pust! Nu kan vi kanske ta oss ut. En smal ränna på 2,70 m har plogats upp och med hjälp av vår gode vän Sven Dalsjö, som alltid ställer upp när vi ber om hjälp, kunde vi igår köra till Borrby och proviantera. Skönt! Kunde dessutom transportera en av våra hundar till Sjöbo, för passning under nyårshelgen. På väg dit kunde jag konstatera att än en gång är det vi på Österlen som drabbats hårdast! Har vi bosatt oss på fel ställe? Nej, på sommaren är ju alla avundsjuka på oss, tänkte jag och fortsatte till Sjöbo. Nu är det måndagen den 27/12 och vi förbereder oss för avresa med en av bussarna till härliga Österrike - till snön! Ha, ha. Om en timme kör vi och jag håller tummarna för att vi kommer genom "tunneln" Gamla Mälarhusvägen med 2,5 - 3 m höga vallar utmed vägen. Nåja, det ordnar sig nog. Det ska faktiskt bli skönt att vara ledig och koppla av med skidåkning och god mat!

Vill naturligtvis tacka alla resenärer och anställda för ett innehållsrikt, trevligt och bra reseår! Och inte minst önska alla ett riktigt Gott Nytt Reseår med Hagestad Touring!

Ps. Glöm inte att kolla in vår hemsida med massor av resor! Vi ses snart!

Mvh Georg

2010-11-15

Hej!

Oj, oj, oj vilken trevlig helg! Kom hem igår från dansweekend i Linstow med 5 fullastade bussar! Verkligen roligt att höra och läsa alla positiva kommentarer.

Tusen tack till alla som bidrog till att det blev så bra. Ett extra tack till Thoms Trio som med sitt glada humör, sång och musik fick igång hela publiken, till alltid lika populära Perikles som höjde stämningen ytterligare på fredagskvällen samt inte minst till proffsiga Thorleifs orkester med sin underbara dansmusik på lördagskvällen. En härlig final på en lyckad dansweekend. 

Med så många bönor på dansgolvet, kan det ju bara bli kanon! Eller hur?

Jag har idag börjat planera för nästa dansweekend den 25-27/3 2011. Hotellet är uppbokat för ca 500 personer och Sveriges mest populära dansorkester Lasse Stefanz är klara. Det är också redan bestämt att vi kommer att reservera en eller två bussar för danssugna singlar. 

Vi ses på banan igen i mars.

Från om med idag finns vi även på facebook, håll utkik!

Mvh Georg

Hejsan Georg! Vilken välorganiserad resa till Linstow, du är jätteduktig.Kerstin

Kerstin Jönsson

2010-11-08

Hej!

Jag har landat på kontoret idag efter en hektisk, men mycket trevlig höst. I september har det som alltid varit mycket resor och i oktober har det ju varit Bremer Freimarkt som gällt 3 veckoslut. Som vanligt har det varit högtryck i bussarna. Massor av nöjda gäster som njutit av musiken och god öl. Då är det roligt att jobba. Nu är siktet inställt på den stora dansweekenden i Linstow med populära Perikles och Thorleifs. Även våra julshoppingresor bokar bra, dock finns det även här platser kvar på några avgångar. Har du inte varit i Berlin under julskyltningen? Då kan jag rekommendera dig att boka en plats. Här finns förutom all belysning utmed gatorna mer än 60 julmarknader att välja bland! Otroligt, men sant! Vi bor på ett mycket bra centralt hotell vid Kurfürstendam.

När julresorna och julen är över ska det bli skönt med lite avkoppling och skidåkning i underbara Österrike. Vår nyårsresa dit bokas på, men vi har ännu platser kvar.

Mvh Georg

 

2010-09-24

Hej!

Tiden går så fort när man är lycklig, säger man ju. Det stämmer verkligen. Framför allt går tiden fort om man har mycket att göra. Jag har den senaste månaden kört mycket och det är ju det jag trivs bäst med. Missförstå mig inte, jag älskar min familj och vill gärna vara hemma hos dem också!

Höstens vinresa till Ahrdalen visade sig bli ett mycket uppskattat resmål! Tidigt blev resan fullbokad och med alla positiva reaktioner så är den väl värd att satsa på igen nästa år. Alla inlägg på gästboken talar sitt tydliga språk. Tack för det!

Även vinresan till Alsace som Sune körde med Eva som reseledare har fått mycket rosor. Trevligt!

Därefter bar det iväg till underbara Österrike. Alltid lika uppskattat! Både resan till Kössen som Ewa och jag körde och Ischgl-resan som Karin och Rolf körde blev mycket lyckade.

Nu har jag en vecka med lite dagsresor framför mig. Skönt att sova i sin egen säng och njuta av att umgår med familjen samt koppla av i vår härliga trädgård.

Den 11-13/10 kör jag vår Hemliga resa. Ska bli trevligt. Det finns fortfarande platser kvar. RING! Jag kan avslöja att den går söderut och att det är klokt om du växlar till €!

3 veckoslut i oktober åker jag till Bremen och upplever den härliga stämningen i öltälten på Bremer Freimarkt. Vi har arrangerat resor till ölfesten i Bremen i 11 år och det är alltid lika trevligt och uppskattat.

Dansweekend i Linstow den 12-14/11 bokas på och vi kan nu garantera att resan blir av. Tänk er att först shoppa på Calles och ALDI i Rostock sen vidare till Linstow för incheckning i trevliga bungalows med egen dusch/wc på rummet, kanske ett bad i badlandskapet innan middagen. Sedan blir det fullt ös på dansgolvet till populära Perikles. På lördagen arrangeras ett flertal utflykter bl a till Berlin och på kvällen ytterligare en danskväll till ett av Sveriges bästa dansband - Thorleifs. Fantastiskt! Eller hur? Och tro det eller ej - till middagsbuffén mellan 19-24 ingår öl, vin och kaffe. Kan det bli bättre? Tveka inte! Samla ihop gänget och boka in er på denna härliga weekend!

Även julshoppingsresorna bokas för fullt och extra roligt är det att nyårsresan till Österrike nu är klar att den ska gå. Ser fram emot att njuta av skidåkning och en härlig nyårssupé.

Hoppas alla får en skön höst och välkomna att boka plats på våra resor!

Mvh Georg

Jaa!
Ser verkligen framemot Linstow o dansweekenden. Kul med lite avkoppling i november mörkret.

Christine

2010-08-24

Hej!

Då var snart sommarmånaderna över och vi blicker framåt mot höstens alla resor. Men ännu finns det chans att uppleva Eva Rydberg trevliga fars - Gröna Hissen på Fredriksdal. Söndagen den 29/8 kör vi med 2 bussar och det finns några platser kvar. RING!

Vinresorna säljer bra. Ahrdalen är fullbokad, Alsace 4 platser kvar, Toscana är fullbokad, till Rhen-Mosel och Ungern finns det platser kvar på. RING!

Österrike med Almfesten, då korna kommer hem från sommarbetet är som alltid populär. Bussen till Kössen är fullbokad, men till Ischgl fins det  idag 6 platser kvar. RING!

I oktober kan vi bl a erbjuda en weekendresa till härliga Berlin och en nyhet är vår Hemliga resa som redan lockat en hel del. Ölfestresorna till Bremen och Bremer Freimarkt säljer för fullt. Vi bor på förstklassiga fyr- och femstjärniga centrala hotell. RING!

Vår stora dansweekend i Linstow den 12-14/11 börjar nu bokas på. Det kan man ju förstå med två av Sveriges bästa dansband - Perikles och Thorleifs med på resan! Ja det är faktiskt sant! Kan det bli bättre? RING!

Även Julshoppingresorna och skidresorna är på G.

Med andra ord - det ser bra ut!

Tack alla ni som har bokat er på våra resor!

Vi ses i bussen!

Mvh Georg

2010-07-28

Hej!

Sommar, sommar och sol. Sven-Ingvars härliga melodi stämmer verkligen. Jag hoppas ni njutit av det fina vädret. Själv har jag hunnit med en underbar vecka i Kroatien på ön Krk. Härliga bad och mycket god mat. Kan  rekommendera er att boka plats på vår buss till Kroatien den 10 sept. Då förlänger ni sommaren ytterligare. Normalt sett är det varmt och skönt i både vattnet och luften. www.hotelibaska.hr 

I Juli har det varit mycket shoppingresor till Tyskland och även våra populära resor till Eva Rydberg och Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg har gått bra. Några enstaka platser finns kvar. RING! Eller titta på vår hemsida!

Trädgårdsturerna till Danske haver och till Bornholm med Karin Erlandsson är även bra bokade. Men, platser finns på båda dagarna. Den 8/8 – Bornholm och 19/8 – Danske haver. RING!

Nästa flerdagarsresa för mig blir till underbara Gotland under medeltidsveckan. Alltid lika trevligt att komma till Gotland. Vi bor i Visby, vilket ju nästan är ett måste om man ska uppleva Gotland på rätt sätt. Dessutom har jag fördelen att ha frun som reseledare. Platser finns. RING!

Därefter bär det av till Polen och Polska Pärlor. Här får jag klara mig utan hustrun. Som reseledare har jag istället min gode vän - globetrottern Jörgen Westerhov från Malmö. Det han inte vet är inte värt att veta. Passar bra med en sån pärla på Polska Pärlor. Även här finns några platser kvar. RING!

Lite information om höstens resor.

Vinresorna – Ahrdalen – endast 1 pl., Alsace 5 pl., Toscana 1 pl., Ungern och Rhen-Mosel finns platser kvar. RING!

Badresan till Krk i Kroatien finns platser kvar. RING!

Österrike i september. Vi kör med dubbla bussar den 14/9. En till Kössen och en till Ischgl. Alltid trevligt att komma till Tyrolen. Vi får bl.a. uppleva en riktig byfest när korna återvänder till byn efter sitt sommarbete i bergen. Härlig stämning! På båda finns några platser kvar. RING!  

Ett stort arrangemang i höst är naturligtvis de sedan 11 år tillbaka återkommande resorna till Bremer Freimarkt – ölfesten i Bremen. Vi bor på centrala 4 och 5-stjärniga hotell med gångavstånd till festligheterna. Dessutom har vi som alltid – En nästan otrolig stämning i bussen på såväl ditresan som hemresan. Platser finns på samtliga 3 veckoslut. RING!

Det andra stora äventyret är dansweekenden den 12-14/11 till Linstow Resort i Tyskland, då vi har två av Sveriges bästa dansband – Thorleifs och Perikles med oss. Förutom dans blir det givetvis möjlighet till shopping. Dessutom erbjuds ett flertal utflykter på lördagen. Vi har plats för 800 personer på hotellet. Tveka inte! Samla ihop gänget och boka platser till höstens stora fest! RING!

En nyhet är vår HEMLIGA 3-dagarsresa den 11-13/10. Låter det spännande? RING!

Tro det om ni vill. Men även julshoppingresorna bokas det på redan. Programmen på våra skidresor är klara idag och nytt är att vi även satsar på en nyårsresa till Österrike. Vecka 8 – sportlovet har vi hotell uppbokade i Bad Gastein, Predazzo i Val di Fiemme, Ebbs med bl.a. Söll o Scheffau samt nytt för i år Zell am See. Ni som åkt på skidresa med oss de senaste 2 åren får programmen hemskickade de närmsta dagarna. Om inte – RING!

Mvh Georg

2010-06-09

Hej alla trevliga resenärer!

Verkligen roligt att höra att så många läser min blogg. Nästan varje dag hör jag kommentarer. Trist bara att ingen vill svara. Skärpning! Var inte så blyga! Skriv tillbaka och kommentera hur ni upplevt den senaste resan med oss, eller kom med förslag på resor m m.

Äntligen verkar det som om värmen och sommaren är på väg. Högtryck har vi haft på Hagestad Touring länge, men nu ser vi fram emot att starta aircondition på våra lyxiga bussar. Vår nya buss har fått en flygande start och båda bussarna rullar så gott som dagligen. Härligt att kunna erbjuda våra kunder denna höga komfort och service. Livet är underbart! Speciellt när man får åka buss.

Just nu kör vi extra många dagsturer till Tyskland. En hel del studentfester, bröllop och grillkvällar som ska firas den närmsta tiden. Ännu finns det platser kvar på bussarna. Ring idag och boka!

Ut i det blå - turerna är alltid populära och extra trevligt är det ju att jag får ha min fru Anne-Marie i guidestolen. Vi umgås ju annars mest i dubbelsängen i Hagestad. (Kan man skriva så?)

Lördagen den 19/6 kör vi med 3 fullastade bussar till Disneyland Paris.

Själv ser jag fram emot att fira midsommar i underbara Kroatien med sol, bad och god mat.

Den 30/6 har vi en nyinsatt resa till Bornholm med Karin Erlandsson som guide. Vi ska bl a besöka trädgårdar och naturligtvis äter vi lunch på ett trevligt rökeri. En efterfrågad resa som vi bokar för fullt på.

Den 1/7 är det 10 år sedan Öresundsbron invigdes. Då körde vi med 20 bussar över bron på invigningsturer. Nu vill vi fira 10-årsjubiléet med att arrangera nya turer till Dronningens by till ett nästan otroligt pris. Avgångar 9, 10 och 16/7.

Våra populära resor till Gröna Hissen med bl a Eva Rydberg på Fredriksdalsteatern och Mor till salu på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg är alltid lika trevliga och uppskattade.

Det finns många resor som jag vill rekommendera. Men särskilt vill jag nog nämna att våra avgångar till Ölfesten - Bremer Freimarkt i Bremen nu börjar bokas på och vi bor på 4- och 5-stjärniga centrala hotell. Jag längtar redan till oktober.

Höstens stora händelse är ju annars Dansweekend i Linstow den 12-14/11. Då har vi ju bokat in Perikles och Thorleifs. Idag har vi 2 bussar fullbokade, men vi har plats för totalt 16 bussar. Detta är ju resan alla pratar om - snacka om Dansweekend! Tveka inte - samla ihop gänget och ring och boka in er!

Jag vill avsluta med att önska alla en skön sommar med mycket sol och inte minst många härliga bussresor med Hagestad Touring i våra mycket fräscha och miljövänliga bussar!

Mvh Georg

2010-03-16
Hej!

Nu var det över! Femtioårsfirandet alltså. Då är man ett halvsekel gammal! Härligt!

Tusen Tack! Till alla er som uppvaktat mig! På hemsidan, per post, telefon, fax, personliga e-mail, blomsterbud, besökt oss på eftermiddagen den 13 och inte minst ni som bidrog till att festen på kvällen blev en fantastisk upplevelse med underbara gäster, god mat o dryck och inte minst en massa trevliga inslag med sång och tal. Livet är underbart! Jag tänker njuta länge av detta. Hela huset och kontoret är fullt med blomsteruppsättningar, buketter och presenter som alla kommit med. Många frågar mig – hur känns det att fylla ”gubbe”? Jag svarar alltid. Härligt! Jag känner mig inte alls som någon gubbe. Jag är bara en bit på vägen och så länge man mår bra, är något så när frisk, är lycklig, har en fantastisk familj och driver ett företag som går bra, då är allting toppen!

Nu är det vardag igen och på söndag bär det av till Ulm, för att hämta hem nya bussen. Alltid trevligt!

Sen är det snart Påsk, med allt vad det innebär.

Njut av livet! Res mer buss! Och ha det bra!

Mvh "Den mogne mannen" Georg

Gamle gubbe och din "till utseendet"unga fru! Tusen tack för en superhärlig kväll! God mat & dryck och bra musik. Att jag nu har träningsvärk i höger höft efter att ha haft högklackade stövlar och dansat loss på bussgaragets betong golv.....
Men det står jag ut med!
Än en gång GRATTIS
Från den trogna medarbetaren
KARIN

Karin Erlandsson

2010-02-19
Hej!

När du läser detta sitter jag förmodligen i bussen, på väg till Österrike. Visserligen har vi tillräckligt med snö här, men det är ju lite skillnad på backarna. Vi har 3 bussar till Alperna och naturligtvis hoppas vi att alla ska få en härlig skidsemester med bra skidåkning, lite solbränna och god mat.

När vi kommer hem är det bara 2 dagars fritt, innan jag kör till Berlin med bl a en galakväll med Hansi Hinterseer. Ett fåtal platser finns, om någon är intresserad.

Den 6/3 har vi Reseträff i Hagestad med Österrike – tema. Jag ska träna på joddling under den kommande veckan.

Dagen därpå den 7/3 bär det av till Tallinn. Nästan full buss! Roligt.

Den 13/3 Smäller det! Då firar jag min 50-årsdag med öppet hus på eftermiddagen. Glöm inte att anmäla dig/er, så vi vet hur många tårtor vi ska beställa. Alla är välkomna!

Vår resa med lustkort till Hansastäderna den 22/3 blev snabbt fylld, så vi har satt in en ny avgång den 29/3. Ännu finns det platser på denna.

Förhoppningsvis hämtar jag hem vårt nya ”Flaggskepp” i slutet på mars. Alltid lika trevligt att komma till fabriken i Ulm och se den nya bussen (man blir som barn på nytt – en ny leksak).

Sen är det Påsk. Ser personligen fram emot att fira påsk på slottet Kliczkow i Polen. Fantastiskt! Med spa-anläggning m m.

I april kommer jag att köra till blommornas Holland och därefter till Skottland.

Nej, nu måste jag packa resväskan och valla skidorna. Vi hörs!

Mvh Georg

2010-01-11
Hej!

Gott Nytt Reseår!

Hoppas helgerna varit bra och att ni fått presentkort på Hagestad Touring i julklapp.

Själv har jag försökt att återhämta mig efter alla julshoppingresorna. En lugn och skön jul och nyår är precis vad man behöver. Men nu rullar bussarna igen. Jag har varit på Sista Dansen i Göteborg, en mycket bra och inte minst tänkvärd föreställning, som handlar om hur det är att bli gammal. Ännu finns det platser kvar på våra avgångar till denna.

Har också varit och sett årets upplaga av Arlövsrevyn. Förmodligen den bästa jag sett! (Och jag har sett många.)

Den 22/1 kör jag till Berlin och den fantastiska mässan, Grüne Woche. Alltid lika intressant att vandra runt i de 26 utställningshallarna och studera allt från diskborstar till jordfräsar. Platser kvar – Ring idag!

Söndagen den 7/2 kommer vinbonden Alfred Port från Moseldalen till Hagestad. Detta årligen förekommande arrangemang får ni inte missa! I år med en god landgång till de utmärkta vinerna.

Tiden går fort och snart är det februari. Då bär det av med 3 bussar till Alperna. Idag har vi några platser kvar till Predazzo i Val di Fiemme och även till Brixenthal/Söll finns det  platser kvar.

Ja, sen är det mars och då får man väl koncentrera sig på att fylla 50. Den 13/3 är alla välkomna att dricka kaffe med tårta i Hagestad. Glöm inte att anmäla dig!

I april ser jag fram emot att köra till Skottland med en samling norrbottningar och stockholmare, som jag haft nöjet att köra runt i Europa i 10 år! Helt otroligt! Tack Vivan för alla trevliga resor!

Jag måste också berätta lite om den stora dansweekenden till hösten i Linstow. Vi har fått klart med både PERIKLES och THORLEIFS. Den 12-14/11 har vi bokat plats för 800 personer på Linstow Resort med bl.a. ett stort äventyrsbad och bowlingbanor. Ca 6 mil söder om Rostock. På fredagen shoppar vi på Calles och REAL i Rostock, innan vi fortsätter till hotellet och på kvällen blir det ”fullt ös” på dansgolvet till PERIKLES. Diverse arrangemang kommer att erbjudas under lördagen och på kvällen blir det dans till ett av Sveriges bästa dansband, THORLEIFS. Tveka inte – anmäl ert intresse redan idag! Det kommer att bli fullt!

Mvh Georg      

Instämmer med Dej! Teatern i Göteborg var roande och tänkvärd, allt var perfekt
ordnat med trevlig chaufför med sambo, fint boende och en lagom tid för shopping i Ullared, för att inte glömma de goda baguetterna med dricka som vi avnjöt på resan från teatern.

Kerstin Andersson

2009-12-11
Hej!

”Hej Tomtegubbar! Slå i glasen och låt oss lustiga vara!”

Jaha, då var hösten avklarad med alla trevliga resor. Våra populära årligen återkommande resor till Bremer Freimarkt var som vanligt uppskattade och massor av positiva gäster roade sig i våra bussar. Alltid lika roligt med ”fullt ös” på bashögtalarna. Jag fick lite negativ kritik från svärsonen Gürhan som jobbade som bussvärd på buss 2, att det inte finns bashögtalare i buss 2. Detta bekymmer ska vi slippa nästa år, eftersom vi i dagarna bestämt oss för att byta ut vår buss av 2006-årsmodell mot en ny i april 2010. Även denna ska utrustas med lyxig inredning i skinn och givetvis med bashögtalare i golvet. Så vi ser fram emot nytt tryck i båda bussarna nästa år till ölfesten i Bremen. (Obs. att flera grupper redan har reserverat platser till detta populära arrangemang).

I höst har vi haft en uppskattad dansweekend i Rostock, med Thoms Trio och det blev som vanligt trevligt.

Just nu kör vi Julshoppingresor för fullt och i veckorna fylls bussarna med div. varor från bl a Bordershopen och Calles butikerna i Tyskland. Skynda att boka in dig för snart är det Jul och då tänker vi att luta oss tillbaka i TV-soffan och njuta av att vara lediga.

För i januari bär det iväg igen. Arlövsrevyn, Sista Dansen i Göteborg, Berlin med Grüne Woche är bara något av vad vi kan erbjuda. Klicka tillbaka på vår startsida och ring oss direkt eller boka online. Vi väntar på din bokning.

Tittar jag ytterligare framåt kan jag konstatera att vi kommer att köra med 3 bussar på sportlovet till Österrike och Italien. Till Bad Gastein finns idag 2 pl. kvar och till Val di Fiemme är det också ett fåtal platser kvar. Till Söll och Ischgl finns det också platser kvar.

I mars är ju det viktigaste att jag ska fira min 50-årsdag den 13 och det hoppas jag naturligtvis ska bli en enormt trevlig upplevelse med många överraskningar? Glöm inte att anmäla dig.

I April kör vi bl.a. den årliga resan till Holland. Redan ett 15-tal inbokade.

Till sist vill jag tacka er alla för ännu ett härligt år med massor av glada och positiva stunder i bussen och jag önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt reseår med Hagestad Touring.

Ps. Glöm inte att sjunga till julsnapsen som vi fraktat hem till er!

”En liten Tomte gick en gång
Stugan runt och sjöng en sång
Snön ligger djup
Därför tar vi en sup.
Skål!”

Mvh Georg

God Jul & Gott Nytt År Skål!

Astrid Ahlsröm

GOTT NYTT ÅR

Kristina o Lars-Olof Abbekås 20091229

2009-10-06
Hej!

Så var det höst och slut på värmen. Trist, men samtidigt tycker jag hösten är ganska bra. Många av mina kolleger i resebranschen säger att hösten är dålig med lite körningar. Detta kan jag inte hålla med om. Bussen från vinresan till Ungern kom hem igår och redan idag har några av gästerna hört av sig och tackat för en trevlig resa. Underbart! Än en gång har Ewa och Rolf gjort ett utmärkt jobb. Tack! För mig väntar nu en 5-dagarsresa till några av de mest besökta resmålen/städerna i Tyskland med en annan av våra rutinerade och omtyckta reseledare – Karin Erlandsson.

Vi har ju sedan 11 år tillbaka kört till Bremer Freimarkt – den stora folkfesten i Bremen. De första åren var det inte speciellt många svenska grupper, men numera är de flesta svenska researrangörerna där. Alltid lika trevligt och uppskattat. Kanske detta är årets höjdpunkt?

I November kan jag rekommendera er att boka plats på Dansweekenden i Rostock den 14-15/11. En härlig 2-dagarsresa med shopping på bl.a. Calles, REAL och ALDI. Boende på lyxiga SAS Radisson och dans på kvällen till Thoms Trio från Helsingborg – KANON! Ps. platser finns på buss 2 ds.   

Glöm inte att hjälpa oss att stötta rödhökarna – MIF på Malmö Arena. Vi kör den 13/11, då de möter Leksand och den 8/12 är det AIK som ska ”få sig en lektion” på Arenan.

Våra julshoppingresor säljer för fullt och som vanligt är det Berlin och Kiel som går bäst.

Skidresorna v.8 har också kommit igång och här är det snart fullbokat på Bad Gastein och Predazzo.

Jag säger Auf Wiederhören - som betyder - vi hörs på Hagestad språk.

Mvh Georg

 

Hej George!
Just hemkomna från en mycket lyckad resa (Linstow m Berlin o Rostock). Kanonhotell och bra upplägg på resan. Bra ordnat med förbeställd mat på färjan. Vi har inte rest med Hagestad på ett tag bl a för att vi tröttnade på de förbeställda luncherna längs färden utan möjlighet till eget alternativt ätande. Men detta var bra. Karin och Ulf skötte sitt jobb med den äran.
Jag, min fru och våra vänner från Örebro är helnöjda.

Stellan Amzoll

2009-09-25
Hej!

Åter i Hagestad efter en underbar vecka i Kroatien. Vi hade tur med vädret, härlig stämning i gruppen och mycket god mat. Kan man önska sig mer? Ja, att man fick möjlighet att umgås med nästan hela familjen. Det var bara Pauline i L.A. som inte kunde hänga med, men det får vi väl acceptera.

Samtidigt kan jag konstatera att båda bussarna som var i Österrike kommit hem med mycket nöjda resenärer. Underbart att få höra så många positiva kommentarer. Ett stort tack till Ewa, Karin, Johan och Magnus för ett utmärkt jobb.

Nu väntar nästa resa - Rhen-Mosel, alltid lika trevligt att komma till Rüdesheim och de vackra dalgångarna. Jag har tappat räkningen, men gissar på att jag varit där ca 30 gånger.

Nu måste jag gå och packa.

Mvh Georg

2009-09-09
Hej!

Tiden går fort när man är lycklig! Så sant som det är sagt. Sommar månaderna är förbi och jag kan konstatera att vi haft bl.a 9 bussar till Eva Rydbergs rosade föreställning på Fredriksdal. Kanske t.o.m den bästa någonsin. Även buskisen på Vallarna i Falkenberg har varit populär. Kortresorna till Göta Kanal, Bohuslän,Legoland och Allsången i Stockholm sålde också bra. Sverigeresan var nästan fullbokad och många nöjda resenärer har hört av sig och lovordat såväl resa som chauffören – Johan och reseledaren Eva – Underbart! Norge med Rolf och Jörgen var även den mycket uppskattad, trots att vädrets makter inte var riktigt med dem. Gotland med Medeltidsveckan körde jag själv med frun som reseledare. En klassiker som återkommer nästa år. Givetvis med boende i Visby, som ju är ett måste under denna speciella vecka. Tyvärr fick vi ställa in vår Skottlandsresa. Förmodligen valde många att besöka det fantastiska Ystad Tatoo. Var själv och beskådade det och kan bara konstatera att det är ett mycket bra arrangemang. Dock missar man ju den vackra naturen och den goda whiskyn i Skottland. Men jag kan redan nu avslöja att vi kommer att köra en resa till Skottland den 28/4-2010.

Jag har de 2 senaste veckorna kört till Polen. Den första resan på slottsresa med boende på ett tjusigt slott från 1300-talet. Det kommer för övrigt att arrangeras en påskresa 2010 med bl.a katolsk mässa och procession. Givetvis bor vi då på samma slott.  Program klart om ngn vecka. Andra resan – Polska Pärlor körde jag med Jörgen . Som alltid – uppskattad och mycket påläst. Tack Jörgen! Och alla trevliga resenärer. En resa som naturligtvis återkommer 2010, med ännu bättre upplägg.

Nu väntar en 10-dagars badresa till Kroatien. Skall bli härligt att komma till värmen med sköna bad i såväl poolen som det klara fina havsvattnet.

Om jag blickar ytterligare framåt, så ser hösten lovande ut med bl.a. 2 fullastade bussar till Österrike, 1 nästan full till Rhen-Mosel , 1 vinresa till Ungern och inte minst snart 6 bussar till ölfesten - Bremer Freimarkt! Fantastiskt.

Shoppingresorna fortsätter med fullastade bussar både inne i bussen och inte minst  i bagaget. Ha,ha. Även julresorna bokas på och skidresorna v. 8 har bl.a Bad Gastein endast 8 pl. kvar.

Glöm inte att studera vår innehållsrika hemsida med massor av lockande resor! Notera t.ex att vi har ett flertal musik- och teaterresor i höst och vinter.

Naturligtvis ska vi stötta Mif Redhawks på Malmö Arena i jakten på en Elitserieplats.

Må väl och åk mer buss!

Mvh Georg       

2009-07-01
Hej!

Ursäkta att jag inte skrivit på länge. Jag njuter av sommaren på lediga stunder. I helgen var jag och frun på cykelsemester 3 dagar på Bornholm - underbart!

Lite information om vad som händer i sommar: Eva Rydberg med Lorden från Gränden säljer som aldrig förr - endast ett fåtal platser kvar i juli. I augusti finns det fortfarande platser kvar.

Shoppingresorna till Tyskland fortsätter med fulla bussar - nyinsatta resor är: Sommarspecial till Burg och Trivseldagar på Scandlines till Sassnitz (se resor).

Göta Kanal är fullbokad, Stockholm med Allsång på Skansen finns det idag 2 platser kvar, Norge finns det också platser kvar, Bohuslän, Sverigeresan och Gotland likaså. Resorna Slottsresan till Polen och Polska Pärlor kommer båda att bli av och platser finns.

Personalnytt: Vår chaufför Sune har valt att sluta. Vi tackar honom för de 8 åren han varit hos oss. Vi har glädjen att hälsa en ny chaufför välkommen. Han heter Johan Jönsson - bor i Simrishamn och har redan smält bra in i gänget.

Jag önskar alla en skön sommar!

Ps. Skulle inte sommaren bli bra - kan ni ju boka in er på vår badresa till Kroatien i september - ännu finns det några platser kvar. ds

Mvh Georg

Trevligt att kunna följa vad som händer hos er ! Ha en trevlig sommar!

Göran Bengtsson

Ett litet tips på ett nytt resmål, endagsresa.

Jag reser gärna med på en resa till ett smålänskt glasbruk, Orrefore eller Kosta-Boda, om möjligheten finns. Kanske till nästa år?

Hälsningar
Evy Danielsson, Skillinge


Evy Danielsson, Skillinge

Vill bara tacka för en underbar resa till Värmland....mycket på grund av trevliga pensionärer från Borrby!Givetvis gjorde ju Bertil allt för att alla skulle trivas gott...hoppas att jag också bidrog till någonting trevligt!Har pratat så mycket gott om HAGESTAD TOURING o skaffat lite inside information om diverse saker där uppe.....ställer gärna upp som pass opp igen!(men då får det bli med Bertil,han är den enda som förstår värmländskan)

Allt gött till er båda...kram från Ingmarie i Västanbäck

frujacobsen.blogg.se

Vi två Marie Louise o. Thore fick vara "hjälpredor" när skåningarna besökte Värmland i slutet av juli. Efter bästa förmåga försökte vi bidraga till trevnaden. Detta var inte svårt, så trevliga och positiva resenärer är det ett privilegium att få träffa.
Hälsningar från
Marie Loise & Thore Peterson
"numera värmlandsbor"

Marie Louise och Thore

Det finns andra små glasbruk i Småland med försäljning med varor från Orrefors och Kosta och från andra glasbruk, billigt och bra. Jag kan också tänka mig att åka på en sådan resa. Tyvärr var jag lite sent ute för att boka semesterresa i år p.g.a. jobbet men satsar på nästa år.

Fortsatt trevlig sommar!

Anne Grönvall, Malmö

Resönskemål:
Cannes i anslutning till filmfestivalen, det vore jättetrevligt!
Hälsningar

Lena Holgersson

2009-05-20
Hej!

Jaha, så var jag åter på kontoret efter en underbar resa till härliga Tyrolen! Se bilder från resan i vårt bildgalleri.

Har du/ni inte varit där - tveka inte - ring idag och anmäl er till vår resa i höst! Det finns fortfarande plats kvar på buss 2.

I går hade jag nöjet att vara "Ut i det blå" med hustrun - Anne-Marie samt en massa trevliga gäster. Ännu en lyckad dag med fint väder, god mat och intressanta besök.

Trevligt också att höra alla positiva kommentarer från resan till Prag som Sune och Jörgen varit på.

I dessa dagar när alla talar om den s k krisen måste jag säga att visst märker även vi av den ibland, men vill ändå påstå att alla behöver lita avkoppling och då är ju en bussresa med oss ett klokt val!

Oavsett om det är en shoppingresa eller en flerdagsresa så får ni en härlig upplevelse på våra bekväma och lyxigt inredda helturistbussar!

Jag önskar alla en trevlig Kristi Himmelsfärdshelg!

Mvh Georg

2009-04-28
Hej!

Härligt att vara tillbaka i Hagestad!

Betydligt lugnare trafik här än på de holländska motorvägarna. men resan till det blomstrande Holland gick utmärkt. Trevliga gäster, med god stämning under hela resan och inte minst - strålande väder med 20-25 grader. Jag lägger in några foton som bevis på detta.

Imorgon den 29 april bär det av till Tyrolen 12 dagar med en grupp som jag har kört i 9 år! Naturligtvis hade det varit skönt att vara hemma och njuta av vårvädret och familjen,
men jag ser fram emot att åter komma till Herr Matic på Gasthof Neuwirt i tyrolerbyn Kössen.

Vi hörs av när jag kommer hem.

Ps. Det finns plats kvar på buss nr 2 till Österrike i september med Almfesten - dvs festen då byborna tillsammans med oss firar att korna kommer tillbaka till byn efter sommarbetet. Ds.

Mvh Georg

Hej Pappa! Vilken fin blogg.. Roligt att kunna följa dig här när du är ute i Europa :) Intressant att höra om alla olika resor.. Hoppas ni får det soligt och fint i Österrike! Längtar efter dig. / Emelie

Emelie

2009-04-15
Hej!

Så var påsken över och allt är som vanligt igen. Jag var ledig hela påsken och njöt av trädgårdsarbete och umgänge med familjen och goda vänner - precis som många andra. Dock blev det inte mycket konst för min del.

På tisdag den 21/4 kör jag till HOLLAND. Det finns faktiskt några platser kvar. Alltid lika populärt och uppskattat! Ser fram emot att tillsammans med reseledaren Eva ta emot de förväntansfulla gästerna.

Bokningarna till våra fotbollsresor har kommit igång, men ännu finns det möjlighet att "hänga med" och heja fram vårt landslag mot såväl Danmark som mot Malta. Ytterligare en fotbollsmatch finns nu bokningabar. Söndagen den 10/5 har vi en resa till Malmö FF - Djurgården på den nya fina Swedbank Stadion i Malmö.

Härligt med vår! Man blir sugen på att resa! Eller hur!

Mvh Georg

2009-04-06
Hej igen!

Då var det en ny vecka och den gångna helgen har det hänt en del på Hagestad Touring.

I fredags var jag på Helmut Lottis konsert i Baltiska Hallen. Superbra! Alla gäster var överrens om att belgaren är fantastisk! Han varvade swing med rock n´roll och klassiskt.

Sassnitzturen i lördags gick nästan fullbokad med Rolf och Gürhan som personal.

Själv var jag ledig i lördags och ägnade dagen åt trädgårdsskötsel i det underbara vädret. Härligt! Dagen avslutades med att fira dottern Emelies födelsedag på restaurang i Malmö.

På söndagen hade vi fullt hus med 50 gäster på vinprovning med Alfred Port från Bernkastel-Kues i Moseldalen. En trevlig eftermiddag i vår konferenslokal med goda viner.

Nu hinner jag inte skriva mer för jag ska köra Pandoras damlag till kval i Kristianstad.

Hör snart av mig igen.

Glad Påsk på er alla!

2009-04-03
Hej på er alla!

Jag vill gärna berätta om vad som hänt den senaste tiden. Som ni redan sett har vi nyligen fått en ny hemsida, som vi naturligtvis är mycket glada för.

Många har också hört av sig, både på telefon och via e-post och kommenterat och berömt denna. Trevligt!

Shoppingresorna har kommit igång på allvar efter "vinteridet".

Sassnitz kör vi nu endast på lördagar, men de säljer bra och de närmaste är i princip fullbokade. Bordershop och Burg-Heiligehafen likaså.

Jag konstaterar att trots att vår svenska krona försämrats gentemot €, så är det fortfarande lönsamt och inte minst trevligt att göra en utflykt och när vi åker gemendamt i en skön buss - tänker vi ju också på miljön!

Valutan är ju ett problem för ass alla. Men jag ser ljust på framtiden och tror att det snart kommer att ändras och framförallt vill jag påstå att när vi har s k dåliga tider är det dyrt att köra med egen bil och därför åker fler och fler kollektivt. Och det bästa och säkraste sättet att färdas med är ju bevisligen - buss.

Jag och Anne-Marie (frun) var på Turistmässan i Göteborg, Alltid trevligt! Här får man tips på nya resmål och dessutom träffar man en hel del kolleger och utbyter erfarenheter med varandra. Alla var överrens om att ett stort bekymmer inom branschen är att det blir svårare och svårare att få tag på biljetter till de stora evenemangen. Men det är förhoppningsvis ändringar på gång.

Den 21-22 mars var Sune och jag med ett glatt gäng på danswekkend till Radisson SAS Hotel i Rostock (www.rostock.radissonsas.com). Vi började med att shoppa på ALDI, Calles och REAL i utkanten av Rostock. Därefter var det incheckning på det flotta hotellet. Detta är nog ett av mina favorithotell! På kvällen dukades det upp en härlig buffé med massor av läckerheter. När alla rätterna var avklarade kändes det som att man antingen borde gå och lägga sig eller gå en runda på gågatan. Men! Då hände det! Vår egna svenska orkester Thoms Trio (www.thomstrio.se) från Sundets Pärla drog igång! Det blev fullt på dansgolvet direkt. Och det var det sedan till midnatt. Ett härligt tryck med omväxlande musik. Från Danne Stråhed till John Fogerty. Tack Thomas och Martin samt alla gäster som bidrog till att kvällen blev så lyckad. Jag ser fram emot nästa dansweekend den 14-15 november på samma hotell och med samma orkester. Skynda er att boka!

Den gångna helgen har jag varit ledig och umgåtts med familjen. Extra trevligt att dottern Emelie varit hemma och hälsat på. Dessutom har jag njutit av fint väder med lite avkopplande trädgårdsarbete.

I går torsdag den 2 april körde vi till Malmö Arena och såg Tre Kronor - Schweiz.

Söndagen den 5 april kommer vinbonden från Moseldalen, Alfred Port och hälsar på i Hagestad. Vi bjuder på vinprovning och filmförevisning. Fullbokat - chansa på återbud!

Nästa långresa för mig blir Holland den 21/4. Fåtal platser finns.

Nej, nu får det räcka för denna gång. Jag lovar att återkomma!

Vänliga hälsningar
Georg