Välkommen ombord
på Hagestad Touring! 

Visst längtar vi alla efter att komma ut på en resa, lång eller kort spelar ingen roll. Få uppleva nya platser eller gamla välbekanta, promenera på nötta gatstenar bland gamla hus och hålla om varandra. Lära känna nya mänskor och umgås över ett glas skummande öl eller svalt vin. Slippa rädas över framtiden och bara vara i nuet. På bilden är det vackra staden Porto som vi besöker på vår resa till Portugal "Portugals höjdpunkter" nästa höst. 2021 firar vi 25 år i resebranschen och vi jobbar på att få alla våra resor klara och bokningsbara. Några månader till sedan kommer nytt år med nya möjligheter. Vår resekalender uppdateras efterhand och ju närmare jul desto fler resor ligger på plats. Håll utkik!

En nyhet på plats är Vinresa till Ahr och Pfalz 

Efterlängtad nyinsatt    Gavnö med tulpanfestival 


Vi följer Region Skånes rekommendationer och avvaktar några veckor med bussturer. Ändrade öppettider tills vidare måndag-torsdag  09:00-13:00. Så fort som vi är åter på kontoret lyssnar vi av meddelanden och tar kontakt.

Jourmobil på resdagar: 0708-231164Årets Julshopping 

 Rostock 3-dagars avresa 27/11 med boende på fina hotell Radisson och. Denna är inställd. Vi ringer upp alla som bokat sig.
Hildesheim 3-dagars avresa 4/12. Här bor vi på Van der Valk hotel.


Vad gäller avbeställningsskydd så säljer vi inga under rådande omständigheter utan rekommenderar våra gäster att se över sin hemförsäkring och sina bankkort så att avbeställningsskydd ingår.

Många av vårens, sommarens och höstens resor har vi fått ställa in men de kommer tillbaka igen nästa år! Efterhand som vi får klart med bokningar och priser 2021, läggs programmen ut här på vår hemsida och görs bokningsbara. Ni som bokat en resa som blivit inställd, får även ett brev eller mail när just "er" resa är klar!

Vi rekommenderar alla att ha egna munskydd (eller något som täcker näsa/mun) samt handsprit med sig. De tyska affärerna kräver att man har något som täcker näsa/mun för att man ska få komma in. Affärerna är utrustade med handsprit och desinficerar regelbundet sina lokaler.
Vi litar även på våra resenärers sunda förnuft att stanna hemma om man känner sig det minsta krasslig. 

Trots att hela Sverige nu får åka fritt in och igenom Danmark så kräver de danska myndigheterna att vi fortsätter med folkbokföringsbevis, så att du/ni som gäst ska kunna bevisa att ni inte kommer från ett annat land. Vi tycker att passet skulle räcka men inte enligt det danska polisväsendet...

På våra resor har vi satt en begränsning på 35 personer. Vi gör allt vi kan för att ni ska fortsätta att känna er trygga att resa med oss! Har du något annat tips eller förslag på vad vi mer kan göra för att just du ska känna dig trygg, tar vi tacksamt emot detta!
På alla våra shoppingresor i höst kommer begränsningen vara 35 personer ombord och lastvikt på 100 kg/person! 

Vår 4-dagars Hemliga resa som vi skulle kört i våras är framflyttad till april 2021! Datum ännu inte fastställt

Som sagt, många av årets resor har blivit framflyttade till 2021. T ex Holland med Blomstertåget, Krakow, Hemlig Resa Polen, Beelitz Sparrisfest, Hjälmare Kanal & Lerins Sandgrund, Amalfikusten, Sverige Runt, Italienska Vinvägar, Norge , Östersjön Runt Hälsningar från
Anne-Marie o Georg

Shopping!

Bordershop - Plus! Avgångar:  27 oktober, 10 o 26 november, 1 o 15 december. Shoppingresa till Bordershop i Puttgarden med begränsning på 35 personer ombord och lastvikt på 100 kg/person.
Heiligenhafen - Plus!  21 november fullbokad, NYINSATT 12 december Shoppingresa till Heiligenhafen med shopping på Fleggaards, Calles & Aldi med begränsning på 35 personer ombord och lastvikt på 100 kg/person.
.
Burg/Bordershop - Plus! Avgångar 21 oktober, 17 november o 9 december.  Begränsning på 35 personer ombord och lastvikt på 100 kg/person.

Musik/Teater

Den klassiska föreställningen "Glada Änkan" som sätts upp på Nöjesteatern är framflyttad till 2021! Medverkar gör bland annat Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson och Thomas Järvheden.


"Alla tiders Åsa-Nisse"
på Vallarnas Friluftsteater flyttas till 202. Så även "Pang i Bygget" på Fredriksdalsteatern. 

Vår Teaterweekend i Stockholm med "Forever Piaf" med Malena och Beata Ernman, "Rain Man" med Robert Gustafsson och Jonas Karlsson och "Saturday Night Fever" med bl a David Lindgren, är också framflyttad till nästa år med avresa den 12 februari.

Senaste nytt är "Såsom i Himmelen" på Malmö Opera nästa vår! Vi har tre avgångar till denna omåttligt populära musikal!

Inför julen kan vi rekommendera "Jul på Operan" på Malmö Opera med Rickard Söderberg, Anne Sofie von Otter och Marianne Mörck! Vi har biljetter till denna magiska julkonsert både den 18 och 19 december!

"Kristina från Duvemåla - konsertversionen" är något man inte får missa nästa år! Den spelas på Malmö Live endast två dagar och vi har biljetter på parkett till den 25 april! Skynda att boka!


OBS! Angående  ID-kontrollerna. 
För resenärer som ska åka utomlands ska alltid giltigt pass kunna uppvisas. För resor till och från Danmark gäller körkort eller annat ID.
Tack på förhand! 

Nyhetsbrev
Nu kan ni även anmäla er till vårt nyhetsbrev! Klicka här och anmäl er: Nyhetsbrev.
Ni som tidigare har fått vårt nyhetsbrev kommer att få det även i fortsättningen men ni kan närsomhelst avanmäla er. Vi gör detta allt enligt reglerna i GDPR. Ni kan läsa mer om vår integritetspolicy och hur vi hanterar era personuppgifter här: Integritetspolicy.

Kryssningar!
Classic dryckespaket och balkonghytt ingår självklart på våra kryssningar

7 jan 2022 - Florida & Karibienkryssning med Virgin Islands, St Kitts, Dominica, Grenada, Barbados, St Lucia och Antigua, 16-dagar
    


Ändrade öppettider tills vidare måndag-torsdag  09:00-13:00. 
Vid bokning online kan du betala in på vårt bankgiro 5804-3266, om du så önskar. Annars är vår rutin att vi skickar ut en bokningsbekräftelse med betalningsunderlag. Oavsett hur du väljer att betala så ange alltid ditt bokningsnummer.

 OBS! Påstigning på utlandsresor över Öresundsbron från Malmö sker på bussparkeringen mellan Malmö Arena och Hyllie vattentorn. Adress Arenagatan.  Se länken http://goo.gl/maps/8paFl

            

Boka en bussresa!

Ta det säkra före det osäkra. Så att du vet att du kommer säkert iväg och säkert hem igen, de dagar du valt att resa!

Vi erbjuder dig det mest klimatvänliga alternativet. Ca 2,5 liter/mil diesel går åt för att transportera 50 gäster i vår sköna buss. Det är det ingen som slår. Räkna ut vad koldioxidutsläppet blir...

Vårt bidrag till en renare värld är alla resor som vi planerat för dig och dina vänner!

Vi är stolta över vår tjusiga och fräscha buss och att vi kan erbjuda våra gäster sköna och behagliga åkturer i bästa, möjliga komfort.

Våra resor går att boka online via vår hemsida, men är det mindre än fem platser kvar på en resa, är den bara bokningsbar på telefon.

Välkomna ombord önskar
Anne-Marie & Georg med personal!Shoppingresor


Flerdagarsresor


Musik- och Teaterresor


Dagsresor


Julresor


Skidresor


Grupp- och Föreningsresor


Trädgårdsresor


Flygresor


Vinresor