Välkommen ombord
på Hagestad Touring! 

Solen värmer med sina strålar och ger ett löfte om våren som nalkas! Våra 100 gäster på skidresa  i Österrike och Italien njuter av solen, precis som vi här hemma!

Oj, vilken respons vår katalog har fått! Vi är överväldigade av alla katalogbeställningar och bokningar som trillar in på våra resor! Ni som inte fått vår katalog kan beställa den här: Katalog. 
BAO - Benny Anderssons Orkester med Helen Sjöholm och Tommy Körberg på Sofiero den 26 juli är en stor succé! Två bussar är redan fullbokade men vi har ordnat fler biljetter så nu bokar vi på buss nr 3! 

Vi ser verkligen fram emot att återigen få köra förväntansfulla resenärer till välkända resmål som Holland (10/4 fullbokad, finns platser den 17/4), Engelska Trädgårdar där Karl Fredrik på Eklaholm är reseledare, Midsommarresan till Dalarna, Sverige Runt, Gotland, Kofesten i Österrike med flera.... 
Det ska också bli väldigt spännande att få ta er med till nya resmål, t ex våra Hemliga Resor där vi har både 2-,3- och 4-dagar, upptäcktsresan i Finland, Fårfesten i Österrike, Normandies guldkorn med medeltida Brygge och många fler... 

Nu kan ni även anmäla er till vårt nyhetsbrev som vi kommer att skicka ut en gång i månaden! Klicka här och anmäl er: Nyhetsbrev. 
Ni som tidigare har fått vårt nyhetsbrev kommer att få det även i fortsättningen men ni kan närsomhelst avanmäla er. Vi gör detta allt enligt reglerna i GDPR. Ni kan läsa mer om vår integritetspolicy och hur vi hanterar era personuppgifter här: Integritetspolicy

Välkomna ombord  2019!

Hjärtliga hälsningar,
er Hagestad Touring-familj

OBS! Angående  ID-kontrollerna. 
För resenärer som ska åka utomlands ska alltid giltigt pass kunna uppvisas. För resor till och från Danmark gäller körkort eller annat ID.
Tack på förhand! 

Kryssningar!
Dryckeskampanj från rederiet! Classic dryckespaket ingår på alla kryssningar 2019!

9 jan 2020 - Florida med Karibienkryssning med Puerto Rico, Virgin Islands, St Maarten, 12-dagar
18 feb 2020 - Florida & New Orleanskryssning med Grand Cayman, Cozumel & Mardi Gras i New Orleans, 15-dgr

 

Öppet!
Ändrade tider från och med 1 november:

Måndag-Onsdag    09:00-16:00
Torsdag-Fredag     09:00-13:00


Vid bokning online kan du betala in på vårt bankgiro 5804-3266, om du så önskar. Annars är vår rutin att vi skickar ut en bokningsbekräftelse med betalningsunderlag. Oavsett hur du väljer att betala så ange alltid ditt bokningsnummer.

 OBS! Påstigning på utlandsresor över Öresundsbron från Malmö sker på bussparkeringen mellan Malmö Arena och Hyllie vattentorn. Adress Arenagatan.  Se länken http://goo.gl/maps/8paFl

            

Boka en bussresa!

Ta det säkra före det osäkra. Så att du vet att du kommer säkert iväg och säkert hem igen, de dagar du valt att resa!

Vi erbjuder dig det mest klimatvänliga alternativet. Ca 2,5 liter/mil diesel går åt för att transportera 50 gäster i våra sköna bussar. Det är det ingen som slår. Räkna ut vad koldioxidutsläppet blir...

Vårt bidrag till en renare värld är alla resor som vi planerat för dig och dina vänner!

Vi är stolta över våra två, tjusiga och fräscha bussar och att vi kan erbjuda våra gäster sköna och behagliga åkturer i bästa, möjliga komfort.

Våra resor går att boka online via vår hemsida, men är det mindre än fem platser kvar på en resa, är den bara bokningsbar på telefon.

Välkomna ombord önskar
Anne-Marie & Georg med personal!Shoppingresor


Flerdagarsresor


Musik- och Teaterresor


Dagsresor


Julresor


Grupp- och Föreningsresor


Trädgårdsresor


Flygresor


Vinresor