Välkommen ombord
på Hagestad Touring! 

Vi på Hagestad Touring vill önska alla våra resenärer en riktigt härlig sommar! Den blir kanske lite annorlunda i år men vi hoppas att ni ska kunna umgås med era nära och kära på ett säkert sätt.
Vi finns på kontoret mån-fre mellan kl 9-13 varje vecka, för att ta emot era samtal, funderingar och bokningar! Det är ett väldigt ovisst läge för oss alla men vi måste blicka framåt och tro på att Jolanta snart kan komma ut och rulla på vägarna igen, full med glada och förväntansfulla resenärer!

Många av vårens, sommarens och höstens resor har vi fått ställa in men de kommer tillbaka igen nästa år! Efterhand som vi får klart med bokningar och priser 2021, läggs programmen ut här på vår hemsida och görs bokningsbara. Ni som bokat en resa som blivit inställd, får även ett brev eller mail när just "er" resa är klar!
UDs avrådan för utlandsresor gäller fram till den 15 juli så därefter räknar vi med att gränserna öppnas och vi kan komma iväg igen! Vi rekommenderar alla att ha eget munskydd (eller något som täcker näsa/mun) samt handsprit med sig. De tyska affärerna kräver att man har något som täcker näsa/mun för att man ska få komma in. Affärerna är utrustade med handsprit och desinficerar regelbundet sina lokaler.
Vi litar även på våra resenärers sunda förnuft att stanna hemma om man känner sig det minsta krasslig. Eftersom gränsen för folksamlingar är 50 personer, tar vi endast ombord 48 personer så vi ej överskrider denna regeln. På våra flerdagars-resor i höst har vi satt en begränsning på 35 personer. Vi gör allt vi kan för att ni ska fortsätta att känna er trygga att resa med oss! Har du något annat tips eller förslag på vad vi mer kan göra för att just du ska känna dig trygg, tar vi tacksamt emot detta!

Vi planerar att köra till Bordershop i Puttgarden den 16, 20, 22 och 24 juli samt till Heiligenhafen den 18/7. När det gäller höstens långresor, är läget som sagt ovisst. Vi planerar fortfarande att köra dessa och det går alldeles utmärkt att boka sig till t ex  Östersjön Runt, Hemlig Vinresa till Tyskland, Kofesten i St Anton. Vår 4-dagars Hemliga resa som vi skulle kört i våras är framflyttad till den 25/9.

Resorna till Gotland, Bondens Marknad/Saalbach och Inlandsbanan är inställda från och med 26 juni. Vi tar kontakt med er som bokat sig.

Som sagt, många av årets resor har blivit framflyttade till 2021. T ex Holland med Blomstertåget, Krakow, Hemlig Resa Polen, Beelitz Sparrisfest, Hjälmare Kanal & Lerins Sandgrund, Amalfikusten, Sverige Runt, Italienska Vinvägar, Norge m fl.

Vill man komma iväg bara en dag eller kväll så har vi massor av musik- och teaterresor (se nedan)! 

Vi ser verkligen fram emot att få hälsa er välkomna ombord igen och önskar er en riktigt härlig sommar med massor av sol, bad och avkoppling!

Somriga hälsningar från
Georg & Anne-Marie med personal


NYHETER!

Bordershop - Plus! Ny shoppingresa till Bordershop i Puttgarden
Heiligenhafen - Plus! Ny shoppingresa till Heiligenhafen med shopping på Fleggaards, Calles & Aldi
På dessa turer kör vi med enbart 35 resenärer ombord på bussen och lastvikt på 100 kg/person! 
OBS! Under förutsättning att gränserna till Danmark och Tyskland åter öppnas och att karantänsreglerna släpps.


Musik/Teater

Vi har biljetter till den klassiska föreställningen "Glada Änkan" som sätts upp på Nöjesteatern i höst! Medverkar gör bland annat Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson och Thomas Järvheden.

Höstens stora musikal  "Funny Girl"  med Sanna Nielsen i huvudrollen på Malmö Opera har vi också biljetter till!

"Alla tiders Åsa-Nisse"
på Vallarnas Friluftsteater flyttas till 2021

Senaste nytt är "Såsom i Himmelen" på Malmö Opera nästa vår! Vi har tre avgångar till denna omåttligt populära musikal!


Inför julen kan vi rekommendera "Jul på Operan" på Malmö Opera med Rickard Söderberg, Anne Sofie von Otter och Marianne Mörck! Vi har biljetter till denna magiska julkonsert både den 18 och 19 december!

"Kristina från Duvemåla - konsertversionen" är något man inte får missa nästa år! Den spelas på Malmö Live endast två dagar och vi har biljetter på parkett till den 25 april! Skynda att boka!


OBS! Angående  ID-kontrollerna. 
För resenärer som ska åka utomlands ska alltid giltigt pass kunna uppvisas. För resor till och från Danmark gäller körkort eller annat ID.
Tack på förhand! 

Nyhetsbrev
Nu kan ni även anmäla er till vårt nyhetsbrev! Klicka här och anmäl er: Nyhetsbrev.
Ni som tidigare har fått vårt nyhetsbrev kommer att få det även i fortsättningen men ni kan närsomhelst avanmäla er. Vi gör detta allt enligt reglerna i GDPR. Ni kan läsa mer om vår integritetspolicy och hur vi hanterar era personuppgifter här: Integritetspolicy.

Kryssningar!
Classic dryckespaket och balkonghytt ingår självklart på våra kryssningar!

21 jan 2021 - Florida med Karibienkryssning med Key West, Costa Maya, Cozumel och Grand Cayman, 12-dagar
7 jan 2022 - Florida & Karibienkryssning med Virgin Islands, St Kitts, Dominica, Grenada, Barbados, St Lucia och Antigua, 16-dagar
    


Ändrade öppettider tills vidare måndag-fredag  09:00-13:00. Vecka 21 kontoret öppet måndag-onsdag 09-13

Måndag-Onsdag    09:00-16:00
Torsdag-Fredag     09:00-13:00

Vid bokning online kan du betala in på vårt bankgiro 5804-3266, om du så önskar. Annars är vår rutin att vi skickar ut en bokningsbekräftelse med betalningsunderlag. Oavsett hur du väljer att betala så ange alltid ditt bokningsnummer.

 OBS! Påstigning på utlandsresor över Öresundsbron från Malmö sker på bussparkeringen mellan Malmö Arena och Hyllie vattentorn. Adress Arenagatan.  Se länken http://goo.gl/maps/8paFl

            

Boka en bussresa!

Ta det säkra före det osäkra. Så att du vet att du kommer säkert iväg och säkert hem igen, de dagar du valt att resa!

Vi erbjuder dig det mest klimatvänliga alternativet. Ca 2,5 liter/mil diesel går åt för att transportera 50 gäster i vår sköna buss. Det är det ingen som slår. Räkna ut vad koldioxidutsläppet blir...

Vårt bidrag till en renare värld är alla resor som vi planerat för dig och dina vänner!

Vi är stolta över vår tjusiga och fräscha buss och att vi kan erbjuda våra gäster sköna och behagliga åkturer i bästa, möjliga komfort.

Våra resor går att boka online via vår hemsida, men är det mindre än fem platser kvar på en resa, är den bara bokningsbar på telefon.

Välkomna ombord önskar
Anne-Marie & Georg med personal!Shoppingresor


Flerdagarsresor


Musik- och Teaterresor


Dagsresor


Julresor


Skidresor


Grupp- och Föreningsresor


Trädgårdsresor


Flygresor


Vinresor