Välkommen ombord
på Hagestad Touring! 

Inget är som väntans tider!
Vi vet inte i nuläget vad som kan utlovas, men hoppas så klart på att bussåkandet snart ska komma igång.
Vår önskan är att ni som gäster ska känna er trygga med oss och att vi alla hjälps åt att hålla virus på distans. De nya sederna med att inte kramas, inte ta i hand måste vi anamma och känns det bäst med munskydd så ska man givetvis bära detta. 
Känner man sig krasslig så får man avstå från att åka iväg.
Efter den 15 juli hoppas vi att dansken öppnat sitt land för oss. Den 16,20, 22 och 24 juli åker vi till Bordershop. Resan till Gotland hoppas vi också på att kunna genomföra. Nu ser vi fram emot nya, positiva direktiv från FHM och vår regering.
Hemsidan uppdateras ständigt allt eftersom nya råd och rön kommer. Än så länge planerar vi att köra de resor som ligger under resekalendern.
Den ljuva månaden juni står för dörren och vi gläds över sol, fågelsång och blomsterprakt.
Njut av varje dag!
Vi finns på kontoret måndag-fredag 09-13 och fortsätter ta kontakt med alla som bokat sig på någon/några av våra resor!Vi får hålla ut  tills allt lugnat ner sig, för det kommer det ju att göra efterhand!

Soliga hälsningar från Georg & Anne-Marie med personal


Beställ vår katalog här:
 Katalog 2020

Musik/Teater

Den 23 juli kommer
"Thank you for the Music" till Sofiero! En hyllning till Björn & Benny där deras låtskatt sjungs av några av deras närmsta vänner, Gunilla Backman, Kalle Moreaus och Johan Boding.

Vi har även biljetter till den klassiska föreställningen
"Glada Änkan" som sätts upp på Nöjesteatern i höst! Medverkar gör bland annat Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson och Thomas Järvheden.

Höstens stora musikal  "Funny Girl"  med Sanna Nielsen i huvudrollen på Malmö Opera har vi också biljetter till!

"Alla tiders Åsa-Nisse"
på Vallarnas Friluftsteater flyttas till 2021

Senaste nytt är "Såsom i Himmelen" på Malmö Opera nästa vår! Vi har tre avgångar till denna omåttligt populära musikal!

På vår Teaterweekend i Stockholm den 6-8/11 har vi biljetter till två olika föreställningar: "Rainman" och "Saturday Night Fever". "Forever Piaf" flyttas fram till våren 2021 och vi kommer att ha en teaterweekend även då. Datum och program kommer inom kort.
 

Inför julen kan vi rekommendera "Jul på Operan" på Malmö Opera med Rickard Söderberg, Anne Sofie von Otter och Marianne Mörck! Vi har biljetter till denna magiska julkonsert både den 18 och 19 december!

OBS! Angående  ID-kontrollerna. 
För resenärer som ska åka utomlands ska alltid giltigt pass kunna uppvisas. För resor till och från Danmark gäller körkort eller annat ID.
Tack på förhand! 

Nyhetsbrev
Nu kan ni även anmäla er till vårt nyhetsbrev! Klicka här och anmäl er: Nyhetsbrev.
Ni som tidigare har fått vårt nyhetsbrev kommer att få det även i fortsättningen men ni kan närsomhelst avanmäla er. Vi gör detta allt enligt reglerna i GDPR. Ni kan läsa mer om vår integritetspolicy och hur vi hanterar era personuppgifter här: Integritetspolicy.

Kryssningar!
Classic dryckespaket och balkonghytt ingår självklart på våra kryssningar!

21 jan 2021 - Florida med Karibienkryssning med Key West, Costa Maya, Cozumel och Grand Cayman, 12-dagar
7 jan 2022 - Florida & Karibienkryssning med Virgin Islands, St Kitts, Dominica, Grenada, Barbados, St Lucia och Antigua, 16-dagar
    


Ändrade öppettider tills vidare måndag-fredag  09:00-13:00. Vecka 21 kontoret öppet måndag-onsdag 09-13

Måndag-Onsdag    09:00-16:00
Torsdag-Fredag     09:00-13:00

Vid bokning online kan du betala in på vårt bankgiro 5804-3266, om du så önskar. Annars är vår rutin att vi skickar ut en bokningsbekräftelse med betalningsunderlag. Oavsett hur du väljer att betala så ange alltid ditt bokningsnummer.

 OBS! Påstigning på utlandsresor över Öresundsbron från Malmö sker på bussparkeringen mellan Malmö Arena och Hyllie vattentorn. Adress Arenagatan.  Se länken http://goo.gl/maps/8paFl

            

Boka en bussresa!

Ta det säkra före det osäkra. Så att du vet att du kommer säkert iväg och säkert hem igen, de dagar du valt att resa!

Vi erbjuder dig det mest klimatvänliga alternativet. Ca 2,5 liter/mil diesel går åt för att transportera 50 gäster i vår sköna buss. Det är det ingen som slår. Räkna ut vad koldioxidutsläppet blir...

Vårt bidrag till en renare värld är alla resor som vi planerat för dig och dina vänner!

Vi är stolta över vår tjusiga och fräscha buss och att vi kan erbjuda våra gäster sköna och behagliga åkturer i bästa, möjliga komfort.

Våra resor går att boka online via vår hemsida, men är det mindre än fem platser kvar på en resa, är den bara bokningsbar på telefon.

Välkomna ombord önskar
Anne-Marie & Georg med personal!Shoppingresor


Flerdagarsresor


Musik- och Teaterresor


Dagsresor


Julresor


Skidresor


Grupp- och Föreningsresor


Trädgårdsresor


Flygresor


Vinresor