Välkommen till oss
på Hagestad Touring! Regnbågen över vårt hus lovar bättre tider! Många av våra gäster har blivit vaccinerade och bokningarna börjar så smått ta fart! Vi ser fram emot då allt börjar rulla igen och det är inte långt kvar, lita på oss! Välkomna att boka Din upplevelse!

Lite längre ner på sidan står reglerna som gäller just nu för resa genom Danmark!


.
Kontoret är öppet måndag till torsdag mellan 09.00.13.00. Telefon 0411-524175
OBS! Onsdag 12 maj stänger vi kl 12 och har stängt 13 maj på Kristi Himmelsfärdsdag. Välkomna åter måndag den 17 maj!


Den hemliga resan till Polen avresa 13 juni är inställd. Vi tar kontakt med alla som bokat sig!  

NYHET!  NYHET!  NYHET!
Vi har 50 biljetter till Sven Ingvars show "En liten bit av Värmland" på Malmö Arena den 7 januari. Ligger bokningsklart!

Skidresan till Predazzo vecka 8 är fullbokad. Nu sätter vi in buss 2 som kommer att köras av  Kiviks Taxi med boende på hotel Montanara.

Bokningsbar  skidresa Predazzo buss 2

Det sägs ju att "Intet är som väntans tider" och vi får öva oss i tålamodets konst. Vi längtar efter att få höra av Dig/er.

Vasaloppet 2022 firar 100 år! Vi kör för Lugi skidklubb 3-7 mars.  Anmälan på 
www.lugiskidor.se
Boende i Försgården några hundra meter från Vasaloppsstarten!

Holland 2022 med Blomstertåget och Floriaden


Nu är det klart med vilka datum vi kommer att ha avgångar till Så som i himmelen på Malmö opera våren 2022: 15 och 21 maj samt 5 juni.  Så som i Himmelen


Tips på resor!


Gotland
 

6-dagarsresa till St. Petersburg, Rysslands kulturella centrum

 Vinresa till Ahr och Pfalz 

Hjälmare Kanal

 
Nyhet! Bohuslän med Kosteröarna

Kungslinjen med katamaranen från Ystad-Sassnitz


 
Ändrade öppettider tills vidare måndag-torsdag  09:00-13:00. Så fort som vi är åter på kontoret lyssnar vi av meddelanden och tar kontakt. Telefon 0411-524175

Jourmobil på resdagar: 0708-231164
Vad gäller avbeställningsskydd så säljer vi inga under rådande omständigheter utan rekommenderar våra gäster att se över sin hemförsäkring och sina bankkort så att avbeställningsskydd ingår.

Vi rekommenderar alla att ha egna munskydd (eller något som täcker näsa/mun) samt handsprit med sig. De tyska affärerna kräver att man har något som täcker näsa/mun för att man ska få komma in. Affärerna är utrustade med handsprit och desinficerar regelbundet sina lokaler.
Vi litar även på våra resenärers sunda förnuft att stanna hemma om man känner sig det minsta krasslig. 

Reglerna för att få lov att resa utomlands är fortfarande oklara och vi väntar på tydliga direktiv från myndigheterna. I nuläget är det ett krav på att vaccination nr 2 ska ha skett 14 dagar innan inresa i Danmark och Tyskland  alternativ ett max 48 timmar gammalt Covid 19 test( testbeskedet kan sparas digitalt i mobilen)

På våra resor har vi satt en begränsning på 35 personer. Vi gör allt vi kan för att ni ska fortsätta att känna er trygga att resa med oss! Har du något annat tips eller förslag på vad vi mer kan göra för att just du ska känna dig trygg, tar vi tacksamt emot detta!
På alla våra shoppingresor i höst kommer begränsningen vara 35 personer ombord och lastvikt på 100 kg/person! 

 Hälsningar från
Anne-Marie o Georg

Musik/Teater


Den klassiska föreställningen "Glada Änkan" som sätts upp på Nöjesteatern är framflyttad till 2021! Medverkar gör bland annat Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson och Thomas Järvheden.

ALLA TIDERS ÅSA-NISSE FLYTTAS TILL 2022.
Vi tar kontakt med er som bokat resa!


"Alla tiders Åsa-Nisse"
på Vallarnas Friluftsteater flyttas till 2021. Så även "Pang i Bygget" på Fredriksdalsteatern. 

Vår Teaterweekend i Stockholm med "Forever Piaf" med Malena och Beata Ernman, "Rain Man" med Robert Gustafsson och Jonas Karlsson och "Saturday Night Fever" med bl a David Lindgren, är också framflyttad till nästa höst. Datum 2021-11-12


"Kristina från Duvemåla - konsertversionen" är något man inte får missa! Den spelas på Malmö Live endast två dagar och vi har biljetter på parkett till den 27/3 2022


OBS! Angående  ID-kontrollerna. 
För resenärer som ska åka utomlands ska alltid giltigt pass kunna uppvisas. För resor till och från Danmark gäller körkort eller annat ID.
Tack på förhand! 

Nyhetsbrev
Nu kan ni även anmäla er till vårt nyhetsbrev! Klicka här och anmäl er: Nyhetsbrev.
Ni som tidigare har fått vårt nyhetsbrev kommer att få det även i fortsättningen men ni kan närsomhelst avanmäla er. Vi gör detta allt enligt reglerna i GDPR. Ni kan läsa mer om vår integritetspolicy och hur vi hanterar era personuppgifter här: Integritetspolicy.

Kryssningar!
Classic dryckespaket och balkonghytt ingår självklart på våra kryssningar

7 jan 2022 - Florida & Karibienkryssning med Virgin Islands, St Kitts, Dominica, Grenada, Barbados, St Lucia och Antigua, 16-dagar
    


Ändrade öppettider tills vidare måndag-torsdag  09:00-13:00. 
Vid bokning online kan du betala in på vårt bankgiro 5804-3266, om du så önskar. Annars är vår rutin att vi skickar ut en bokningsbekräftelse med betalningsunderlag. Oavsett hur du väljer att betala så ange alltid ditt bokningsnummer.

 OBS! Påstigning på utlandsresor över Öresundsbron från Malmö sker på bussparkeringen mellan Malmö Arena och Hyllie vattentorn. Adress Arenagatan.  Se länken http://goo.gl/maps/8paFl

            

Boka en bussresa!

Ta det säkra före det osäkra. Så att du vet att du kommer säkert iväg och säkert hem igen, de dagar du valt att resa!

Vi erbjuder dig det mest klimatvänliga alternativet. Ca 2,5 liter/mil diesel går åt för att transportera 50 gäster i vår sköna buss. Det är det ingen som slår. Räkna ut vad koldioxidutsläppet blir...

Vårt bidrag till en renare värld är alla resor som vi planerat för dig och dina vänner!

Vi är stolta över vår tjusiga och fräscha buss och att vi kan erbjuda våra gäster sköna och behagliga åkturer i bästa, möjliga komfort.

Våra resor går att boka online via vår hemsida, men är det mindre än fem platser kvar på en resa, är den bara bokningsbar på telefon.

Välkomna ombord önskar
Anne-Marie & Georg med personal!Shoppingresor


Flerdagarsresor


Musik- och Teaterresor


Dagsresor


Julresor


Skidresor


Grupp- och Föreningsresor


Trädgårdsresor


Flygresor


Vinresor