Nyhet! Skidresa över julen 2021 till Italien

Val di Fiemme-Predazzo

8-dagarsresa
Avresa 19/12

Tyvärr blev det ingen resa till det världsberömda Val di Fiemme på sportlovet 2021 p g a pandemin. Men nu satsar vi på en resa över Julen 2021.Vi bor på hotel Touring (www.touringpredazzo.com) som är ett mycket bra, centralt 3-stjärnigt hotell i den charmiga staden Predazzo. På hotellet finns bland annat restaurang, bar, tv-rum, lounge, bastu, spa, solarium och mycket god mat. Alla rum är utrustade med dusch/bad, wc, telefon och tv. På 10 minuter tar "Lilla Tåget" oss till det fantastiska skidområdet Latemar (www.latemar.it) med massor av härliga, välpreparerade pister!
Val di Fiemme/Obereggen består av 53 liftar, 80 nedfarter och 140 km preparerad pist. Ett fantastiskt skidområde att upptäcka och uppleva! Val di Fiemme ingår även i det mer välkända Dolomiti Superski (www.dolomitisuperski.com) som består av totalt 12 olika delar, 40 byar och smått ofattbara 1180km pist med totalt 460 liftar!
Ett av världens största skidområde! Vi fortsätter med succén Skidsafari-2 dagar kör vi med vår egen buss till olika skidområden som ingår i Dolomiti Superski.


Program

Söndag
Uppsamling på förmiddagen, därefter åker vi vidare över Öresundsbron. Resan går  via de danska öarna till färjeläget i Gedser. Färjan till Rostock avgår kl 15.30 och ombord finns möjlighet att äta en god buffé ( pris ca 250 kr )OBS beställes vid bokning av resa) och handla till bra priser. Vi åker vidare på autobahn och gör lämpliga stopp för mat och kaffe. Efter kvällsrasten släcker vi ner i bussen och somnar skönt i de komfortabla stolarna. Bussen köres av 2 rutinerade yrkesförare och stannar under natten endast för förarbyte.

Måndag
På morgonen är vi framme i Predazzo. Vi lastar in väskorna, äter en god frukost på hotellet (ingår) och fixar skidutrustning. De förbeställda liftkorten ligger på hotellet, så redan på förmiddagen  kan vi ge oss ut i de härliga pisterna! På eftermiddagen får vi  våra rum innan vi på kvällen njuter vi av veckans första middag och av att vara i Bella Italia!

Tisdag-Fredag
Underbar skidåkning i välpreparerade pister! Sol och snö varvat med god mat och trevlig gemenskap. Två dagar under vår vistelse åker vi med vår egen buss till olika skidområden. En dag till Canazei, för att åka runt berget Sella Ronda (www.sella-ronda.info) och en dag åker vi till fina skidområdet San Pellegrino (wwwbergfex.com/passo-pellegrino-fassatal)
Lördag-Söndag
Observera att vi har våra rum hela lördagen fram till kl 16.00 och kan njuta av skidåkning även denna dag.. På kvällen äter vi sista gemensamma middagen på hotellet och därefter sätter vi oss bekvämt i bussen för att åka hemåt. Vi gör ett kort stopp för kvällstoalett och under natten stannar vi endast för förarbyte och anländer till färjeläget i Rostock på morgonen. Ombord på färjan finns möjlighet att äta en god frukostbuffé (pris ca 200 kr, OBS beställes vid bokning av resa). Via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige tidig söndag eftermiddag efter en härlig skidsemester i Bella Italia!


Priser/person

Dubbelrum      8900:-
3-bäddsrum     8500:-
4-bäddsrum     7800:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresor, broavgifter, vägskatter, 5 nätter i dubbelrum inkl halvpension fr o m frukost dag 2 t om middag dag 7.

Tillval: Liftkort Val di Fiemme/Obereggen     4+2 dagar
Vuxen                                    ca 295 €
Junior                                     ca 210 €
Senior                                     ca 265 €
Barn                                        fritt skipass ( 1 st/vuxen)
OBS! 2020 års priser. Beställes vid bokning av resa!

4+2 innebär att man får åka 2 dagar utanför området Val di Fiemme/Obereggen om man vill

Enkelrumstillägg: 1600:-


Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
Bra att veta
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt: 40 kg/person. 1 par skidor och 1 par pjäxor/person.
Liftkort samt bufféer ombord beställes vid bokning.