NYHET!

Bordershop - plus


Ny shoppingresa till Bordershop i Puttgarden med enbart 35 resenärer ombord och lastvikt på 100 kg/person!
1-dagsresa
Avresa: 27 juli, 3, 10, 17 och 31 augusti

Program

Uppsamling: Hagestad kl 05.00 - Ystad Hälsobacken kl 05.30 - Skurup E65-rasten kl 05.50 - Svedala Circle K kl 06.10 - Malmö bussparkering Malmö Arena kl 06.30.
Resan går vidare över Öresundsbron och direkt till färjeläget i Rödby. Ombord på bussen finns möjlighet att köpa Hagestadkaffe och ost/skinsksnitt. Färjan till Puttgarden avgår kll 09.15 och överfarten tar ca 45 min. Efter ankomst åker vi direkt till Bordershop för 2 timmars shopping. Därefter åker vi tillbaka till färjeläget och tar färjan till Rödby. Efter ett "korva-stopp" i Danmark kör vi över Öresundsbron och är åter i Skåne på sena eftermiddagen.OBS! Resan genomförs under förutsättning att gränserna till Danmark och Tyskland åter öppnas och att karantänsreglerna släpps.
Rederiet har gjort säkerhetsåtgärder och tar inte ombord mer än 35 % av sin fulla kapacitet. Det finns handsprit tillgängligt runt hela färjan och allt desinficeras kontinuerligt. Vi kan rekommendera att kanske ha med sig något gott att äta och sitta ute på däck (vid fint väder).
Bordershop har också gjort begränsningar och räknar alla som går in, så att det inte blir för många inne i affären. De kräver dock att man har munskydd eller något som täcker näsa/mun.

Ombord på bussen har vi satt begränsningen till max 35 personer och rekommenderar alla att ha eget munskydd och handsprit med sig. Vi städar och desinficerar allting kontinuerligt.

Pris 650:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, EU-moms, vägskatt samt bussvärd/värdinna.

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!Bra att veta
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt: 100 kg/person
Betalningsmedel Bordershop: kreditkort, euro, danska eller svenska kronor.
 

Fler resor