Burg/Bordershop - Plus

Ny shoppingresa till Burg med shopping på Fleggaards, Calles & Aldi samt Bordershop med begränsning på max 35 personer ombord och lastvikt på 100 kg/person
1-dagsresa
Avgångar följande datum:

oktober: 20


Program

Uppsamling: Vi kör från Hagestad kl 04.55 - Borrby kiosken kl 05.00 - Skillinge torget kl 05.10 - Simrishamn godsmagasinet kl 05.25 - Gärsnäs jvgstn kl 05.45 - Tomelilla jvgstn kl 06.05 - Ystad OBS ny påst.plats, Industrigat vid f d militärparkeringen kl 06.30 - Skurup E65-rasten kl 06.55 - Svedala Circle K kl 07.10 - Malmö bussparkering Malmö Arena kl 07.25.

Resan går vidare över Öresundsbron och vi stannar i Danmark för förmiddagsrast. Här finns möjlighet att köpa kaffe och snittar från busscaféet. I Rödby tar vi färjan över till Tyskland och efter överfarten åker vi direkt till Bordershop för 1,5 tim stopp.
Lunch erbjuds i form av kokt korv från bussen.
Mätta och belåtna åker vi till Aldi, Calles och Fleggaard för shopping. Vi tar färjan tillbaka till Rödby och via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Skåne efter en trevlig dagstur till Tyskland!Bra att veta
Giltigt pass samt personbevis med er folkbokförda adress måste medtas. Munskydd och handsprit ska också medtagas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt: 100 kg/person
Betalningsmedel Bordershop: kreditkort, euro, danska, svenska kronor.
Betalningsmedel Burg: kreditkort eller euro

Rederiet har gjort säkerhetsåtgärder och tar inte ombord mer än 35% av sin fulla kapacitet. Det finns handsprit tillgängligt runt hela färjan och allt desinficeras kontinuerligt. Vi kan rekommendera att kanske ha med något gott att äta och sitta ute på däck (vid fint väder).
Butikerna har också gjort begränsningar på hur många som släpps in samt att man måste ha munskydd eller näsa/mun förtäckt för att komma in.

Ombord på bussen har vi satt begränsningen till max 35 personer och vi rekommenderar alla att ha eget munskydd och handsprit med sig. Vi städar och desinficerar allting kontinuerligt.

OBS! Ett personbevis där er folkbokförda adress står (går att hämta på Skatteverkets hemsida) måste medtagas enligt danska myndigheter.

Pris 700:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatt samt EU-moms.

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor