Nyhet! Bohuslän m Kosteröarna

Med Tjörn, Smögen, Kosteröarna, Tjolöholms slott samt boende med spa och bad på fina Hotell Bohusgården i Uddevalla
4-dagarsresa
Avresa 1/8

Häng med på denna härliga 4-dagarsresa till Sveriges framsida! Vi bor 3 nätter på 4-stjärniga Spahotell Bohusgården i Uddevalla. Här njuter vi av god mat, vacker miljö och inte minst av spa-, pool- och relaxområdet! Vi gör trevliga utflykter till Smögen och Kosteröarna med härliga båtturer.

Program

Dag 1
Efter uppsamling beger vi oss norrut och stannar på Glumslövs backar för kaffe o toalettstopp. Därefter följer vi E6:an och gör ett stopp för lunch utmed vägen. Mätta och belåtna fortsätter vi sedan förbi Göteborg, följer Göta älv och åker över den imponerande Tjörnbron, för att njuta av vacker natur på såväl Tjörn som Orust. På eftermiddagen besöker vi en trevlig butik och passar på att dricka eftermiddagskaffe innan vi åker vidare till Bohusläns största stad, Uddevalla, och checkar in på fina Hotel Bohusgården, www.bohusgarden.se. Möjlighet till spa och bad (ingår alla dagarna) eller kanske en härlig promenad på den av Vägverket prisade Strandpromenaden. Det spektakulära trädäcket smyger sig runt branta bergsväggar längs havslinjen in till centrum. Middag.

Dag 2
Vi avnjuter en god frukostbuffé och hela förmiddagen är fri till att njuta av spa och bad, promenad på trädäcket eller bara koppla av på vårt fina hotell. På eftermiddagen tar vi plats i bussen för att åka till idylliska Smögen. Här kan vi beundra alla tjusiga båtar och sätta oss ner för att ta en lokal öl från Smögenbryggarn eller kanske testa Smögen Whiskey. En vandring på Bryggan är ett måste. Kl 19.00 stiger vi ombord på M/S Soten som tar oss med till Sotenkanalen. Ombord njuter vi av en god Västkustbuffé som ingår i resans pris. Därefter återresa till Uddevalla med vår buss.
Dag 3
Frukost och avresa med bussen till Strömstad. Här möter vi vår lokalguide som är med oss hela dagen. Vi stiger ombord på nästa båt som tar oss ut till de välkända Kosteröarna. Vi åker en guidad rundtur med Kostertåget och stannar för lunch på Kostergården (ingår). På eftermiddagen åker vi båt från Ekenäs tillbaka till Strömstad och vidare med bussen tillbaka till hotellet. Middag
Dag 4
Vi säger på återseende till vårt hotell och styr bussen söderut för att göra ett besök på fina Tjolöholms slott. Här blir vi guidade runt på slottet, beundrar den enormt vackra trädgården och avslutar med att njuta av en Halländsk lunch som även den ingår i resans pris. Mätta och belåtna åker vi vidare mot Skåne och är tillbaka på respektive hemorter mot kvällen, efter en skön, avkopplande resa till ett av Sveriges vackraste landskap!

Pris 5995:-

I resans pris ingår: bussresa, 3 nätter i dubbelrum inkl frukost o 2 middagar på hotellet, fri tillgång till spa-, bad- och relaxavdelningen, utflykt dag 2 inkl båtresa o buffé, utflykt dag 3 inkl lokalguide, båtturer o lunch, inträde o guidad visning på Tjolöholms slott m lunch inkl dryck dag 4 samt reseledare.

Enkelrumstillägg: 1050:-


Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor