Vackra Västkusten

Med besök på bl a Marstrand, Smögen och Hunnebostrand
3-dagarsresa
Avresa 15/9

Häng med på denna härliga 3-dagarsresa till Sveriges framsida! Vi bor 2 nätter på 4-stjärniga Spahotell Bohusgården i Uddevalla. Här njuter vi av god mat, vacker miljö och inte minst av spa-, pool- och relaxområdet! Vi gör en trevlig utflykt till Smögen och Hunnebostrand och på hemresan besöker vi Marstrand med guidad visning på Carlstens Fästning.
OBS! Vi bokar endast in 35 gäster på bussen för att hålla bra avstånd!

Program

Dag 1
Efter uppsamling beger vi oss norrut och stannar på Hallandsåsen för kaffestopp. Därefter följer vi E6:an och gör ett stopp för lunch utmed vägen. Mätta och belåtna fortsätter vi sedan förbi Göteborg och åker vidare till Bohusläns största stad, Uddevalla, och checkar in på fina Hotel Bohusgården, www.bohusgarden.se. Möjlighet till spa och bad (ingår) eller kanske en härlig promenad på den av Vägverket prisade Strandpromenaden. Det spektakulära trädäcket smyger sig runt branta bergsväggar längs havslinjen in till centrum. Middag på hotellet ingår.

Dag 2
Vi avnjuter en god frukostbuffé, innan vi tar plats i bussen för en liten utflykt i vackra Bohuslän. Vårt första stopp blir idylliska Smögen. En vandring på bryggan är ju nästan ett måste. På vackra vägar fortsätter vi sedan till Hunnebostrand.
Vi tar en promenad och besöker den fina skulpturparken.På husen utmed huvudgatan finns historiska bilder uppsatta. Här kan man läsa om Hunnebos historia.
Vi samlas på Bella Gästis för att äta en god lunch som ingår i resans fantastiska pris, därefter återvänder vi till vårt fina hotell för att relaxa och koppla av innan vi på kvällen serveras ytterligare en god middag med fantastisk utsikt!
Dag 3
Frukost och utcheckning. Vi lämnar vårt fina hotell och beger oss söderut. Dagens första stopp blir på Marstrand. Här börjar vi med att njuta av kaffe och en god räksmörgås (ingår), innan vi får en guidad visning på Carlstens Fästning. Vår resa går vidare hemåt och vi avslutar med att äta en mycket god middag på en väldigt uppskattad restaurang (som vi använt oss av i många år, ingår i priset). Mätta och belåtna åker vi vidare mot Skåne och är tillbaka på respektive hemorter på kvällen efter en skön, avkopplande och innehållsrik resa till ett av Sveriges vackraste landskap!

Pris 3695:-

I resans pris ingår: bussresa, 2 nätter i dubbelrum inkl frukost och middag, fri tillgång till spa-, bad- och relaxavdelningen, utflykt dag 2 inkl lunch, färja t/r Marstrand, inträde och guidad visning på Carlstens Fästning, kaffe och räkmacka dag 3, avslutande middag dag 3 samt reseledare.

Enkelrumstillägg: 660:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor