Mamma Mia-The Party!

På Rondo i Göteborg
2-dagsresa
Avresa 1/4-202


Succén fortsätter! ABBA:s musik spelas över hela världen! Nu kommer här en ny chans till att få en upplevelse för livet!
Först kom musikalen, sen kom filmen-nu kommer partyt! Bli en del av en helt ny upplevelse! En grekisk taverna, en medelhavsmeny, ABBAs låtar och en fest som vill aldrig ta slut!
Björn Ulveus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till partyt! Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö. Festen varar minst fyra timmar och är fylld med god mat, fantastisk musik och dans i en härlig blandning! 

Program
Dag 1
Vi kör från Hagestad, gamla Mälarhusvägen 164 kl06.20-Borrby kiosken kl06.30-Skillinge, torget kl 06.40-Simrishamn Godsmagasin kl 06.55-Gärsnäs jvgstn kl 07.10-Tomelilla jvgstn kl 07.30-Ystad, Industrigatan vid f d militärparkeringen kl 07.50-Skurup, E-65 rasten kl 08.10-Svedala Circle K kl 08.25-Malmö Jägersro kl 08.40. Påstigning kan även ske på ett flertal platser längs E6:an på väg mot Göteborg. Vi gör ett stopp för förmiddagskaffe på Hallandsåsen, innan vi fortsätter på E6:an. Kl 13.00 öppnas dörrarna till Rondo och vi tar plats för att äta en god tre-rättersmiddag och njuter av alla underbara ABBA hits. En fantastisk eftermiddag garanteras! Efter showen åker vi med bussen till vårt fina centrala hotell Opalen. Kanske ett besök på Avenyn lockar?
Kvällen är fri!Dag 2
Sovmorgon och frukostbuffé. Därefter hemresa med stopp utmed resvägen för lunch. Vi är åter i Skåne på Eftermiddagen, efter en härlig helg i Göteborg med Mamma Mia-The Party!

 


 

Avgång  1/4                Pris 3395:-

I resans pris ingår: Bussresa, 1 natt i dubbelrum inkl frukostbuffé, biljett till Mamma Mia-The Party inkl 3-rättersmiddag och underhållning samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg               650:-

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!Bra att veta:
Handsprit rekommenderas att medtagas. 
 

Fler resor