Skidresa till Bad Gastein

Vecka 8
9-dagarsresa
Avresa 15/2 - 2019

Bad Gastein är en av de mest populära skidorterna i Österrike och Alperna. I Gasteinerdalen finns många olika skidområden som lätt kan nås med gratis skidbussar. Vid Bad Gastein ligger det största området - Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel med alla svårighetsgrader. Vill man ha en utmaning, ligger området Graukogel med svarta backar även vid Bad Gastein. Via skidbuss kan man ta sig till skidsystemen Dorfgastein, Bad Hofgastein och Sportgastein. Totalt finns det 63 pister (250 km) och 52 liftar i Gasteinerdalen!
www.gastein.com

Vi bor centralt på fyrstjärniga Hotel Elisabethpark med 300 m till liften. Hotellet har även gratis skidbuss. På hotellet finns också en pool med 30-gradigt välgörande vatten och ett fint spa med olika behandlingar. I Bad Gastein finns något för alla åldrar, från disko och After Ski och bra shopping.
www.elisabethpark.at

Program

Fredag
Uppsamling vid lunchtid, därefter åker vi vidare över Öresundsbron och fortsätter genom Danmark. Efter färjan till Tyskland åker vi på autobahn och gör lämpliga stopp för middag och kvällstoalett. Sedan släcker vi ner i bussen och somnar skönt i de komfortabla stolarna. Bussen köres av 2 rutinerade yrkesförare och stannar under natten endast för förarbyte.

Lördag
På morgonen är vi framme i Bad Gastein och börjar med att äta frukost (ingår i resans pris), innan vi hyr skidutrustning och fixar liftkort. Eftersom vi är framme på morgonen, finns det möjlighet att njuta av skidåkning redan vid lunchtid. På eftermiddagen checkar vi in på Hotel Elisabethpark, innan vi på kvällen avnjuter vår första middag i härliga Österrike!

Söndag - Torsdag
Underbar skidåkning i välpreparerade pister! Sol och snö varvat med god mat och trevlig gemenskap. I Gasteinerdalen finns det massor av backar att välja mellan, 60 km lätta, 117 km medel och 24 km svåra backar!
Alla dagar ingår frukost och middag på hotellet.

Fredag - Lördag
Vi har våra rum kvar även denna dagen så att vi kan att åka skidor hela dagen, eftersom vi lämnar Bad Gastein först kl.17.00 Vi gör stopp för middag utmed resvägen.
Under kvällen och natten gör vi stopp för förarbyte och anländer till färjeläget på morgonen. Ombord finns möjlighet att äta frukost. Via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige vid lunchtid, efter en härlig skidsemester i Österrike!

Priser/person

Dubbelrumca: 7700:-
Deluxe 3-bädd - 2 vuxna 1 barn över 11 år
Deluxe 3-bädd - 2 vuxna 1 barn under 11 år
Deluxe 4-bädd - 2 vuxna 2 barn över 11 år
Deluxe 4-bädd - 2 vuxna 2 barn under 11 år
Deluxe 4-bädd - 2 vuxna 2 barn (1 under & 1 över 11 år)

I resans pris ingår: Buss- och båtresor, broavgifter, vägskatter, EU-moms, frukost dag 2, 6 nätter i dubbelrum med dusch/wc inkl. halvp.

Enkelrumstillägg: 1500:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Tel 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Fler resor