Skidresa till Val di Fiemme- Predazzo

 11  Klassiker!
9-dagarsresa
Avresa       8/3 Nyinsatt!

För tolfte året i rad kör vi till det världsberömda Val di Fiemme i Italien. Vi bor på Hotel Touring (www.touringpredazzo.com) som är ett mycket bra, centralt 3-stjärnigt hotell i den charmiga staden Predazzo. På hotellet finns bland annat restaurang, bar, tv-rum, lounge, bastu, spa och solarium. Alla rum är utrustade med dusch/bad, wc, telefon och tv.
På 5 minuter tar ”Lilla Tåget” oss till det fantastiska skidområdet Latemar (www.latemar.it) med massor av härliga välpreparerade pister!
Val di Fiemme/Obereggen består av 53 liftar, 80 nedfarter och 140 km preparerad pist. Ett fantastiskt skidområde med mycket att upptäcka och uppleva!
Val di Fiemme ingår även i det mer välkända Dolomiti Superski (www.dolomitisuperski.com) som består av totalt 12 olika dalar, 40 byar och smått ofattbara 1180 km pist med totalt 460 liftar!
Ett av världens största skidområde!
Vi fortsätter med succén Skidsafari! - 3 dagar kör vi med vår egen buss till olika skidområden som ingår i Dolomiti Superski.

Program

Fredag
Uppsamling på morgonen och vidare över Öresundsbron. Därefter går resan via de danska öarna till färjeläget i Danmark. Här tar vi färjan till Tyskland. Ombord finns möjlighet att handla till bra priser. Sedan åker vi på tyska autobahn och gör lämpliga stopp för mat och kaffe. Efter kvällsrasten släcker vi ner i bussen och somnar skönt i de komfortabla stolarna. Bussen köres av 2 rutinerade yrkesförare och stannar under natten endast för förarbyte.

Lördag
På morgonen är vi framme i Predazzo. Vi börjar med att äta frukost på hotellet. (Obs. att denna ingår i resans pris). Därefter hyr vi skidutrustning och fixar liftkort, innan vi ger oss ut i de härliga pisterna. På eftermiddagen får vi våra rum och på kvällen njuter vi av veckans första middag och av att vara i Bella Italia!

Söndag - Torsdag
Underbar skidåkning i välpreparerade pister! Sol och snö varvat
med god mat och trevlig gemenskap. 3 dagar under vår vistelse åker vi med vår egen buss till olika skidområden. Två dagar till Canazei, för att åka runt berget Sella Ronda (www.sella-ronda.info) och en dag åker vi till skidområdet San Pellegrino www.bergfex.com/passo-pellegrino-fassatal. Fantastiskt!
Fredag - Lördag
Observera att vi har våra rum hela fredagen och kan njuta av skidåkning även denna dag. På kvällen äter vi sista gemensamma middagen på hotellet och därefter sätter vi oss bekvämt i bussen för att styra hemåt. Vi gör ett kort stopp utmed resvägen för kvällstoalett och under natten gör vi stopp endast för förarbyte och anländer till färjeläget i Rostock på morgonen. Ombord finns möjlighet att äta frukost och via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige efter en härlig skidsemester i ”Bella Italia”!!

Priser

 

Per person i dubbelrum ca 6900:-
Per person i trebäddsrum ca 6300:-
Per person i fyrbäddsrum ca 6100:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, EU-moms, 6 nätter i dubbelrum m. dusch/wc inkl halvpension fr o m frukost dag 2 t om kvällsmiddag dag 8.

Enkelrumstillägg: 1100:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-
Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Fler resor