Bordershop 

Shoppingresa till Bordershop i Puttgarden
48 resenärer ombord och lastvikt 70 kg/person
1-dagsresa
Avgångar följande datum:

oktober: 6, 27
november: 10, 26
december: 1, 15

Program

Uppsamling: Hagestad kl 07.15 - Borrby, kiosken kl 07.20 - Skillinge, torget kl 07.30 - Simrishamn, godsmagasinet kl 07.40 - Gärsnäs, jvgstn kl 07.55 - Tomelilla, jvgstn kl 08.10 - Ystad, Hälsobacken kl 08.30 - Skurup, E65-rasten kl 08.50 - Svedala, Circle K kl 09.05 - Malmö, bussparkering Malmö Arena kl 09.25.

Resan går vidare över Öresundsbron. Vi stannar i Danmark för förmiddagskaffe. I busscaféet kan man bland annat köpa nybryggt kaffe och ost- och skinksnittar. Vi fortsätter sedan till Rödby där vi åker ombord på färjan till Puttgarden. Överfarten tar ca 45 minuter.

På Bordershop finns 4 våningar med öl, vin, sprit m m. Vi stannar i 2 timmar innan vi tar färjan tillbaka till Rödby. Via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Skåne på kvällen efter en trevlig dagsresa till Bordershop.
Rederiet har gjort säkerhetsåtgärder och tar inte ombord mer än 35% av sin fulla kapacitet. Det finns handsprit tillgängligt runt hela färjan och allt desinficeras kontinuerligt. 
Bordershop har också gjort begränsningar och räknar alla som går in, så att det inte blir för många inne i affären. De kräver dock att man har munskydd eller något som täcker näsa/mun.

Ombord på bussen har vi satt begränsningen till max 48 personer för att hålla oss till 50-personersregeln. Vi rekommenderar alla att ha eget munskydd och handsprit med sig. Vi städar och desinficerar allting kontinuerligt.

Observera att ni måste vara folkbokförda i Skåne, Blekinge eller Småland för att komma in i Danmark och ni måste ha med ett personbevis där er folkbokförda adress står (går att hämta på Skatteverkets hemsida).


Pris fr o m 1/8: 500:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatt, EU-moms samt bussvärd/värdinna.

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


B
ra att veta: 
Giltigt pass samt personbevis med er folkbokförda adress måste medtas.
Munskydd och handsprit ska också medtagas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt: 70 kg/person
Betalningsmedel Bordershop: kreditkort, euro, danska eller svenska kronor.
 

Fler resor