Florida & New Orleans-kryssning

Fort Lauderdale, Miami, Grand Cayman, Cozumel och New Orleans med "Mardi Gras"
15-dagarsresa
Avresa 18/2 - 2020

Nyhet 2020! Fly kylan, vintern och mörkret tillsammans med oss! Vi inleder resan med 3 nätter i Fort Lauderdale och gör utflykter till bland annat Everglades.
Därefter väntar en fantastisk 11-dagarskryssning på lyxiga 5-stjärniga fartyget Celebrity Reflection. Under dessa dagar kopplar vi av och njuter av god mat, shower och underhållning i världsklass samt sol och bad. Självklart ingår utsides balkonghytter och Classic dryckespaket! Vi gör olika strandhugg på Grand Cayman och Cozumel och två dagar ligger fartyget i New Orleans då vi får uppleva världens största karnival - Mardi Gras!

Program

Dag 1
Bussen hämtar upp på respektive påstigningsplatser och kör oss via Öresundsbron till Kastrup. Efter en mellanlandning i Europa blir det vidare färd över Atlanten. Vår egen reseledare är med under hela resan och i Miami väntar vår svensktalande guide på oss med en buss som tar oss till Best Western Oceanside Inn. Efter incheckning ingår en lättare måltid vid poolen.

Dag 2
Vi börjar dagen med en båttur på Fort Lauderdales kanaler. Dessa kallas för Amerikas Venedig. På turen får vi se många flotta villor och lyxiga båtar. Eftermiddagen är fri för egna upptäckter. Kanske lite sol och bad?

Dag 3
Efter frukosten väntar ännu en spännande och innehållsrik dag! Vi börjar med att åka till Everglades. I naturreservatet gör vi en tur med en så kallad "airboat", en båt som svävar fram. Här finns goda chanser att se alligatorer! En lättare lunch ingår. På eftermiddagen arrangeras en utflykt till den enormt stora outletbutiken SawGrass Mill, pris 15$. Fyllda av upplevelser återvänder vi till vårt hotell på kvällen.

Dag 4
Sovmorgon och frukost. Därefter beger vi oss till världens största kryssningshamn i Fort Lauderdale. Här checkar vi in på det 5-stjärniga fartyget Celebrity Reflection, www.celebritycruises.com. Vi bor i bekväma utsides dubbelhytter med balkong och varje dag ingår helpension, dvs frukost, lunch och middag. Även hamnavgifter och dricks är inkluderat i priset. Vi lämnar Fort Lauderdale kl 16.00. 
Varje kväll njuter vi av 3-rättersmiddagar tillsammans.

Dag 5-13
Under kryssningen stannar fartyget på Grand Cayman och Cozumel. Ombord kan man köpa olika utflykter och vi ordnar taxi till någon fin strand för de som vill. På dagarna erbjuds en mängd olika aktiviteter ombord, såsom tävlingar och underhållning i salongerna och på pooldäck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och för den som vill hålla sig i form finns ett fint gym och olika gymnastikpass. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i den fina spa-avdelningen (behandlingar betalar man extra för). På kvällarna visas varierande och imponerande shower med professionella artister i fartygets teater. Eller varför inte koppla av i någon av de många barerna eller i det stora kasinot? 
Första dagen som fartyget ligger still i New Orleans (24/2) ingår en stadsrundtur med lokalguide då vi får bekanta oss med "jazzens huvudstad". Staden är känd för sitt rika musik- och restaurangliv och sina välbevarade och unika byggnader. Dag 2 i New Orleans (25/2) får vi vara med om världens största karnival - Mardi Gras med parader, musik, dans och fest i hela staden!

21/2   Fort Lauderdale, Florida                     avresa 16.00
22/2   Till havs
23/2   New Orleans                                       ankomst 18.30
24/2   New Orleans
25/2   New Orleans                                       avresa 22.00
26/2   Till havs
27/2   Till havs
28/2   Georgetown, Grand Cayman               07.00 - 15.30
29/2   Cozumel, Mexico                                 10.00 - 19.30
1/3     Till havs
2/3     Fort Lauderdale, Florida                        ankomst 07.00

Dag 14
På morgonen kommer vi åter till hamnen i Fort Lauderdale. Här väntar vår buss på oss och vi gör en stadsrundtur i Miami tillsammans med vår svensktalande lokalguide. I Miami Beach gör vi ett stopp på berömda Oceandrive för shopping och lunch på egen hand, innan vi samlas igen för att åka till Miami flygplats. Mat och dryck ingår på flyget tillbaka till Europa.

Dag 15
Efter en mellanlandning är vi tillbaka i Köpenhamn. Här väntar vår buss och via Öresundsbron är vi åter i Sverige, efter en fantastisk och oförglömlig resa till Florida och New Orleans!

Pris 32 450:-

I resans pris ingår: Bussresor, broavgifter, flygresa t/r Köpenhamn-Miami i ekonomiklass, lättare måltid dag 1, 3 nätter i dubbelrum i Fort Lauderdale inkl frukost, transfer i Florida, besök i Everglades inkl båttur och lunch, båttur på kanalerna, lokalguide i Miami, kryssning 10 nätter i utsides dubbelhytt med balkong inkl helpension, hamnskatter och dricks, flygskatter och lokala skatter samt reseledare från Hagestad Touring under hela resan.

Enkelrumstillägg: 19400:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet. 


OBS! Anmälningsavgiften är 2000 kr/person (del av priset) och betalas 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 60 dagar före avresa.

Bokning - bokas senast 20 okt 

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

OBS! Priset är preliminärt då flyget ej är bokningsbart än.
 

Fler resor