"GREASE"

på Nöjesteatern
1-dagsresa
Avresa 4/10

Musikalen Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen! När Grease sätts upp på Nöjesteatern åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på!
Den 3 oktober har Grease åter premiär på Nöjesteatern i Malmö. Denna klassiska musikal som välkomnar alla åldrar gjorde succé 2006 och är nu tillbaka för att fylla teatern med skratt och glädje!
För regin står Staffan Götestam som än en gång tar på sig uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Sian Playsted skapar magiska dansnummer till oförglömliga låtar som "Greased Lightnin´", "You´re the one that I want" och "We go together"!

I Grease träffar Danny sin Sandy i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget "T-birds" och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i det coola tjejgänget "Pink Ladies" och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton-Johns berömda steg, vet svaret på... Från film till teaterscenen - Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

Program

Vi kör från Hagestad kl 15.05 - Borrby kiosken kl 15.15 - Skillinge torget kl 15.25 - Simrishamn godsmagasinet kl 15.40 - Gärsnäs jvgstn kl 15.55 - Tomelilla jvgstn kl 16.15 - Ystad Hälsobacken kl 16.35 - Skurup E65-rasten kl 16.55 - Svedala Circle K kl 17.10 och vidare till Nöjesteatern i Malmö. Vi äter en god teatersupé innan musikalen börjar kl 19.00.

Pris: 1295:-

I resans pris ingår: Bussresa, teatersupé på Nöjesteatern samt biljett till "Grease".

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller  boka här!
 

Fler resor