"Häxorna i Eastwick"

på Cirkus i Stockholm
3-dagarsresa
Avresa 15/11

Efter succén med "The Phantom of the Opera" är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella musikal på Cirkus i Stockholm!

Peter Jöback ser vi i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne - mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen.

De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg). Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden....
Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkade? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna och oanade vändningar tar vid...
Denna humoristiska musikal bygger på kultfilmen "Häxorna i Eastwick" med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon. År 2000 hade musikalen premiär i London.
Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna  komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi!
Bra att veta
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt: 40 kg/person
Middag dag 1 beställes vid bokning och betalas på plats.

Program

Dag 1
Efter uppsamling kör vi genom Smålands skogar och längs Vätterns glittrande vatten. Utmed resvägen gör vi lämpliga stopp för kaffe och mat. Framme i Stockholm checkar vi in på centrala Scandic Malmen. Middag arrangeras för de som önskar (beställes vid bokning av resa). 

Dag 2
Frukostbuffé. Hela dagen är fri för egna strövtåg i vår vackra huvudstad. Mot kvällen avgår bussen till Cirkus. Musikalen börjar kl 19.30 och efteråt åker vi med bussen tillbaka till hotellet.

Dag 3
Sovmorgon och frukostbuffé. Därefter hemresa med stopp utmed resvägen för lunch och kaffe. Vi är åter i Skåne på kvällen efter en härlig weekend i Stockholm med musikalen "Häxorna i Eastwick"!

Pris 3795:-

I resans pris ingår: Bussresa, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé, biljett på parkett till "Häxorna i Eastwick" samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 1100:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

 

Bokning

(bokas via "Såsom i Himmelen" i bokningssystemet)

 

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här! 
 

Fler resor