Robin Hood

på Malmö Arena
1-dagsresa 
Avresa 1/3 - 2020

I "Robin Hood - The Musical" möter vi bondsonen Robert Locksley vars familj blivit dödad i en räd utförd av den fruktade Sheriffen av Nottingham. Detta har tvingat Robert att leva som fredlös tillsammans med ett gäng likasinnade i Sherwood-skogen.
Som äldst och mest vis är Brother Tuck beundrad av alla i gänget och de flesta vill vara en "brother" till honom. Tuck ser dock hellre de andra som enbart "half-brothers". För att skapa mer sammanhållning föreslår han istället en gänguniform med jacka och huva. Alla medlemmar väljer därefter vars ett namn som ska innehålla ordet Hood. Roberts gängnamn blir Robin Hood.
För att komma tillrätta med orättvisorna i landet startar Robin tillsammans med bland annat Little John och Brother Tuck en serie rån mot sheriffens penningtransporter. I samband med att gänget nästan åker fast träffar Robin på Marion som är dotter till prins John av England. Blixtrande tycke uppstår vilket inte blir populärt hos den vackra Rebecka, som även hon är med i Sherwood-gänget.
Rebeckas svartsjuka leder till att hon förråder Robin som hamnar i klorna på prins John. Räddningsaktioner sätts in och nu startar en spiral av spännande händelser som mynnar ut i en final helt värdig denna nytolkning av legenden Robin Hood!

Dröse & Norberg tar sig an denna mytomspunna historia och tolkar den på sitt sedvanliga personliga sätt med hjälp av smittande humor, egenproducerad fantastisk musik, dramatik och en sanslöst begåvad ensemble!

Program

Vi kör från Hagestad kl 10.05 - Borrby kiosken kl 10.15 - Skillinge torget kl 10.25 - Simrishamn godsmagasinet kl 10.40 - Gärsnäs järnvägsstation kl 10.55 - Tomelilla järnvägsstation kl 11.15 - Ystad Hälsobacken kl 11.35 - Skurup E65-rasten kl 11.55 - Svedala Circle K kl 12.10 och vidare till Malmö Arena där musikalen börjar kl 13.00. 

Pris vuxen 895:-
Pris barn 1-12 år 795:-

I resans pris ingår: Bussresa samt biljett på nedre läktare till "Robin Hood".

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor