Familje-Skidresa till Österrike

St Johann in Tirol

vecka 8 - 2020                                 På mångas begäran!
9-dagarsresa
Avresa 14/2

I St Johann åker man skidor i avslappnad alpmiljö med storslagna vyer! Det är känt för sin snösäkerhet och sina breda, fina pister! En stor familjefavorit! Här finns 22 pister, mestadels blåa och röda men även någon svart. Totalt 43 km pist med ett tjugotal mysiga restauranger och värdshus i skidområdet. St Johann är en klassisk tyrolsk stad med ett medeltida centrum som har ett stort utbud av restauranger, barer och butiker.
Vi bor på mysiga Pension Meixner/Obermoser, www.pension-meixner.at, med 3 min gångväg till centrum. Gratis skidbuss stannar utanför hotellet och tar oss till närmsta skidlift (ca 500 m).
I priset ingår även inträde till Panorama Badewelt, ett 38000 kvm stort badlandskap med sportbassäng, utomhuspool, jacuzzis, barnbassäng, rutschkanor, massagebehandlingar och mycket mer!

Program

Fredag
Uppsamling vid lunchtid, därefter åker vi vidare över Öresundsbron och fortsätter genom Danmark. Färjan till Rostock avgår kl 17.00 och ombord finns möjlighet att äta en god middagsbuffé (275 kr, beställes vid bokning av resa) och handla till bra priser. Vi åker vidare på autobahn och gör lämpliga stopp för kaffe och kvällstoalett. Sedan släcker vi ner i bussen och somnar skönt i de komfortabla stolarna. Bussen köres av 2 rutinerade yrkesförare och stannar under natten endast för förarbyte. 

Lördag
På morgonen är vi framme i St Johann och börjar med att äta frukost (ingår i resans pris), innan vi hyr skidutrustning och fixar liftkort. Eftersom vi är framme på morgonen, finns det möjlighet att njuta av skidåkning redan på förmiddagen. På eftermiddagen checkar vi in på Pension Meixner/Obermoser.

Söndag - Torsdag
Underbar skidåkning i välpreparerade pister! Sol och snö varvat med god mat och trevlig gemenskap! Alla dagar ingår frukost på hotellet. 
Fredag - Lördag
Vi har våra rum kvar även denna dagen så att vi kan åka skidor hela dagen, eftersom vi lämnar St Johann först kl 17.00. Vi stannar för middag utmed resvägen.
Under kvällen och natten gör vi stopp för förarbyte och anländer till färjeläget i Puttgarden på morgonen. Ombord på färjan till Rödby finns möjlighet att äta frukost. Via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige vid lunchtid, efter en härlig skidsemester i Österrike!

Priser
Vuxen 6995:-
Barn 0-5 år 5495:-
Barn 6-12 år 6295:-

Barnpriser gäller 3:e & 4:e person i rum
I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, frukost dag 2, 6 nätter på hotell inkl frukost samt bussvärdinna.

Tillval: Liftkort Skistar St Johann in Tirol      6-8 dgr.
Vuxen                                                           232,50€
Junior (födda 2001-2003)                             185,50€
Barn (födda 2004-2013)                               116.50€
Senior (född 1954 eller tidigare)                   213,50€
OBS! Liftkort betalas på plats.

Enkelrumstillägg: 1000:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor