Hemlig Resa Polen

En väldigt innehållsrik och prisvärd resa till Polen med bland annat spa, ölprovning, båttur och temakvällar!

4-dagarsresa
Avresa 12/6

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar för förmiddagskaffe (kaffe och ost- och skinksnittar finns att köpa ombord), innan vi tar färjan från Gedser till Rostock. Överfarten tar ca 1 tim och 45 min och ombord finns möjlighet att handla till bra priser och äta en god lunchbuffé (250 kr, beställes vid bokning av resa). Vi fortsätter genom Tyskland och vidare till Polen och vårt hotell. På kvällen ingår middagsbuffé med fri dryck (vatten, juice, mousserande, öl, vin, vodka).

Dag 2
Frukost. Idag blir det vinprovning, båttur och guidad rundtur med engelsktalande lokalguide. Lättlunch ingår. Tid ges även för egen sightseeing, shopping eller varför inte utnyttja hotellets fina spa-avdelning som ingår i priset.Glöm inte ta med badkläder!
Middag inkl fria drycker.

Dag 3
Frukost. Idag blir det bryggerivisning med ölprovning och lunch, därefter besök i en närliggande stad. Engelsktalande lokalguide är med hela dagen. Dagen avslutas med ännu en middag inkl fria drycker.
Dag 4
Frukost och utcheckning. Vi gör stopp för kaffe och lunch samt gränshandel i Rostock, innan färjan till Gedser avgår. Varför inte njuta av ännu en god lunchbuffé under överfarten, beställes vid bokning av resa På kvällen är vi åter i Sverige efter en härlig och spännande resa i hemliga spår!

Pris 4995:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgifter, vägskatter, 3 nätter i dubbelrum inkl halvpension (fria drycker till middagen), utflykter, inträden och 2 luncher enligt program samt reseledare.

Enkelrumstillägg: 600:-


Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Bra att veta
Giltigt pass måste medtas samt Vaccinpass
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
Valuta: Zloty (mestadels kontant betalning i Polen)
Fin spa-avdelning på hotellet så glöm ej badkläder.
 

Fler resor