Bremer Freimarkt 2022

Den stora Ölfesten i Bremen!

4-dagarsresa
Avresa 27/10  2022

Åk med Sveriges största arrangör av Bremer Freimarktresor, den stora ölfesten i Bremen! Detta är resan för er som vill uppleva en riktig tysk ölfest på bästa möjliga sätt! Garanterat tryck från du stiger ombord till du går av bussen! Vi bor på ett av Bremens bästa hotell - Zur Post med gångsavstånd till både centrum och festivalområdet! Kan det bli bättre? Boka idag!

Program

Dag 1 
Efter uppsamling åker vi över Öresundsbron och stannar för förmiddagskaffe i Danmark, innan vi fortsätter över de danska öarna till färjeläget i Rödby. Här tar vi färjan till Puttgarden. Lunchuppehåll utanför Hamburg (pris ca 15 €). Vi anländer till Hansastaden Bremen på eftermiddagen och checkar in på vårt 4-stjärniga Hotel Zur Post. Redan första kvällen kan man besöka det stora nöjesområdet Bremer Freimarkt.

Dag 2
Frukostbuffé. Hela dagen är fri för egna strövtåg i Bremen! Festivalområdet öppnar vid lunchtid för de som vill roa sig här. Kanske lite shopping i de exklusiva butikerna i centrum lockar? 

Dag 3
Frukostbuffé. På förmiddagen ges det möjlighet att följa med på en stadsrundvandring i Hansastaden. Vi får bland annat se Rådhuset, Stadsmusikanterna, den helige Roland, Böttcherstrasse och de mysiga Schnorrkvarteren. Resten av dagen är fri för shopping i den trevliga staden. På kvällen är det fest och hög stämning på festivalområdet. Vi har alltid platser reserverade i öltältet, Bayern Festhalle! Tillägg: 500 kr för en reserverad plats inkl mat och 1 liter öl (obs! beställes vid bokning).

Dag 4
Sovmorgon och frukostbuffé. Vi lämnar Bremen kl 11.00 och stannar för lunch (pris ca 15€) samt shopping på vägen till Puttgarden. Färjan till Rödby tar ca 45 min och via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en resa utöver det vanliga!
OBS! Tidigt fullbokad varje år! Boka in din plats idag!

Pris 3995:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgifter, vägskatter, EU-moms, 3 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé samt bussvärd/värdinna.

Tillägg: Reserverad plats inkl mat och öl i Bayern Festhalle, 500:-

Enkelrumstillägg: 1200:-


Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning - OBS! Sista bokningsdag 30/3 för plats i öltältet

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Bra att veta
Giltigt pass måste medtas.
Vaccinpass erfordras
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
Bagagevikt 40 kg/person
 

Fler resor