Eva Rydberg 2022

"Pang i Bygget"     


Fredriksdalsteatern, Helsingborg
1-dagsresa
Avresa 3,17 och 24/7 samt 31/7

2014 satte Fredriksdalsteatern upp en scenversion av den omåttligt populära TV-serien "Pang i Bygget" och det blev en stor succé! Vi körde med sju fullastade bussar till Fredriksdalsteatern den sommaren!

Nu har John Cleese gjort en helt ny scenversion och Europapremiären blir på Fredriksdal! Detta är inge slump då han blev väldigt imponerad av hur framgångsrik den var 2014!
Den nya versionen bygger på en av de mest populära episoderna ("Hotel Inspectors") och runt denna intrig har man på ett smart sätt vävt in några av de absolut mest populära scenerna ur hela TV-serien!

Vi kommer åter att få möta de skådespelare som senast lyckades så perfekt med att pricka in originalkaraktärernas tajming och få de engelska badhotellet att leva upp även på svenska!
Adde Malmberg spelar Basil Fawlty som är basen på hotellet. Åtminstone när hustru Sybil, som spelas av Eva Rydberg, inte är i närheten. Basil är en högst säregen person - milt uttryckt. Överspänd, dryg, oberäknelig, nedlåtande, oförskämd och inte sällan fullkomligt galen. Bugar, kryper och fjäskar för överheten. Slickar uppåt och sparkar nedåt. Vilket inte minst den välmenande men måttligt begåvade spanske kyparen Manuel (spelad av Kalle Rydberg) får känna på.

Mitt i händelsernas centrum befinner sig också hotellets alltiallo Polly (Birgitta Rydberg). En charmerande ung dam som oftast behåller sitt lugn och bidrar med den i sammanhanget så ovanliga egenskapen sunt förnuft. Även Ewa Roos dyker upp som Mrs Richards och så förstås Håkan Mohede som Majoren.

Välkomna till sommarens bästa skratt!Progra
m

Vi kör från Hagestad kl 13.40 - Borrby kiosken kl 13.45 - Skillinge torget kl 13.55 - Simrishamn godsmagasinet kl 14.10 - Gärsnäs järnvägsstation kl 14.25 - Tomelilla järnvägsstation kl 14.50 - Ystad OBS ny påst.plats, Industrigat vud f d militärparkeringen kl 15.10 - Skurup E65-rasten kl 15.30 - Svedala Circle K kl 15.45 - Malmö Jägersro travbana kl 16.10 vidare till Helsingborg. Innan föreställningen äter vi en god middag på en trevlig restaurang och själva lustspelet börjar kl 19.00 på Fredriksdalsteatern.

Pris 1095:-

I resans pris ingår: Bussresa och biljett till Fredriksdalsteatern samt middag.

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor