Kroatien - Vodice

Sol, bad och intressanta utflykter!

14-dagarsresa
Avresa 4/9

Succé 2017! Nu ännu bättre med två övernattningar på dit- och hemresan! Turistorten Vodice ligger strax norr om Sibenik på fastlandet och är ett populärt resmål! Vi bor på fyrstjärniga Hotel Olympia med stort poolområde. Hotellet ligger endast 50 meter från stranden. Längs stranden, som är belönad med Blue Flower, går strandpromenaden in till centrum där vi hittar massor av restauranger, caféer och mysiga butiker! Vi erbjuder även två utflykter under vistelsen! En dag kör vi till den vackra nationalparken med sina fantastiska vattenfall och en dag kör vi till den tvåtusenåriga staden Split! www.olympiavodice.hr

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron till Gedser. Här väntar färjan som på ca 2 tim tar oss till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god buffé (beställes vid bokning av resa) och handla till bra priser. Vi fortsätter sedan på tyska autobahn förbi Berlin och Leipzig. Mot kvällen kommer vi fram till Pentahotel i Gera, där vi checkar in för middag och övernattning.

Dag 2
Frukost och utcheckning. Vår resa söderut går vidare och vi åker förbi Nürnberg och München, passerar gränsen till Österrike och framme i Altemarkt im Pongau, checkar vi in för middag och övernattning på Hotel Gasthof Markterwirt.

Dag 3
Resan fortsätter söderut genom ett vackert Österrike och Slovenien. Vi gör lämpliga stopp under dagen för kaffe och mat. Mot kvällen kommer vi fram till Vodice och checkar in på Hotel Olympia för 9 nätter med halvpension. Varje kväll dukas det upp en stor och varierande buffé.

Dag 4-11
Sol och bad varvas med utflykter!
* Krka Nationalpark med fantastisk vattenfall, Heldag
* Staden Split. Den tvåtusenåriga staden med mycket historia och kroatisk charm. Pris för utflykterna: Krka 400:-, Split 350:-
Beställes vid bokning av resa.

Dag 12
Frukost och utcheckning. Vi lämnar Vodice på förmiddagen och åker norrut via Slovenien och Österrike. Under dagen stannar vi för mat och kaffe utmed resvägen. Mot kvällen checkar vi in på Hotel Brückenwirt i St Johann im Pongau för övernattning och middag.

Dag 13
Vi fortsätter vår resa hemåt och passerar gränsen till Tyskland. Vi gör lämpliga stopp under dagen för kaffe och mat. Mot kvällen kommer vi fram till Halle och checkar in på H+Hotel Leipzig-Halle. Middag på hotellet.

Dag 14
Sista resdagen tar vi oss vidare norrut genom Tysklands vackra landskap, passerar Berlin och kommer fram till Rostock på eftermiddagen. Via färjan till Gedser och Öresundsbron är vi tillbaka i Skåne på kvällen efter en behaglig solsemester i ljuvliga Kroatien!

Pris 11 995:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, EU-moms, 13 nätter i dubbelrum inkl halvpension samt bussvärdinna.

Tillkommer: utflykter

Enkelrumstillägg: 2800:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 14 75 eller boka här!


Fler resor