"Thank you for the music"

På Sofiero
1-dagsresa
Avresa 23/7 Inställt!

"Thank you for the music" är en hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dom nära, Kalle Moraeus, Gunilla Backman och Johan Boding. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still!

Under hösten 2019 har denna mäktiga hitkavalkad turnerat för fulla hus. Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Linda Holberg sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner. Deras stora turné rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda! Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny bakom kulisserna!

Kalle Moraeus - denne prisbelönte speleman behöver ingen närmare presentation. Kalle är en av våra mest folkkära artister, nära vän till Benny Andersson och även medlem i Benny orkester, BAO.

Gunilla Backman - en av våra största musikalartister! Hon har spelat många av de tunga rollerna i ett flertal stora musikalen, bl a Les Miserables, West Side Story och Miss Saigon. Hon spelade även huvudrollen som Donna i musikalversionen av Mamma Mia och blev även belönad med Guldmasken för denna.

Johan Boding - känns igen som frontfigur för otaliga succéer med hyllningskonserter till Queen. Johan sjunger allt från jazz och visor till rock och har bl a deltagit i "Så ska det låta". Han har turnerat med hyllningskonserten till Ted Gärdestad och blev belönad med Guldmasken för sin roll i Miss Saigon.

Program

Vi kör från Hagestad kl 13.50 - Borrby kiosken kl 13.55 - Skillinge torget kl 14.05 - Simrishamn godsmagasinet kl 14.20 - Gärsnäs järnvägsstation kl 14.35 - Tomelilla järnvägsstation kl 14.55 - Ystad Hälsobacken kl 15.15 - Skurup E65-rasten kl 15.35 - Svedala Circle K kl 15.50 - Malmö Jägersro travbana kl 16.10 - Lund södra, Circle K kl 16.30 och vidare till Sofiero där vi beräknar vara ca 17.30. Insläpp är från kl 18.00 och konserten börjar kl 19.30.

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar som ej går att fälla ihop, plaststolar, trädgårdsstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick eller andra vassa föremål, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra, medtagas in på konsertområdet. Det är heller inte tillåtet att ta in paraplyer så ta med regnkläder om det behövs.
Ihopfällbara campingstolar och sittpallar är tillåtet att ta med in på området. Egna plaststolar, trädgårdsmöbler, bord och dylikt är ej tillåtet.
Filt, picknick och alkohol i PET-flaskor/Tetrapak är välkommet att ta med. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.

Pris 1195:-

I resans pris ingår: Bussresa och biljett till "Thank you for the music".

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här! 
 

Fler resor