Berlin

30 år efter återföreningen

Historisk resa till världsmetropolen Berlin
3-dagarsresa
Avresa 2/10

Tveka inte! Boka in dig på denna intressanta och innehållsrika resa till Tysklands huvudstad! 
Vi bor centralt på utmärkta Hotel Berlin, Berlin som ligger endast 5 min gångväg till paradgatan Kurfürstendamm och ca 15 min gångväg till Brandenburger Tor. Här blir det stort firande på lördagen den 3 oktober - 30 år efter återföreningen!

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar i Danmark för förmiddagskaffe (kaffe och ost- och skinksnittar finns att köpa ombord), innan vi fortsätter till Gedser. Här väntar färjan som på knappt 2 timmar tar oss till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god lunchbuffé (pris 250 kr inkl öl, vin, vatten och kaffe, beställes vid bokning av resa). På vår väg mot Berlin gör vi ett stopp för eftermiddagskaffe och efter en kort rundtur i Berlin checkar vi in på mycket centrala Hotel Berlin, Berlin. Möjlighet att boka bord på en bra restaurang nära hotellet finns (beställes vid bokning av resa).

Dag 2
Stor frukostbuffé. Vi gör en historisk resa med bussen och får bland annat se Brandenburger Tor, Unter den Linden, Alexanderplatz, Check Point Charlie, Potzdamer Platz och mycket mer. Vi avslutar vid East Side Gallery och det finns då möjlighet att njuta av en lunch bestående av världens godaste revben, pris ca 25€ (beställes vid bokning av resa). Efter lunchen återvänder vi till vårt fina hotell och resten av dagen är fri för fest och firande i underbara Berlin!
Dag 3
Sovmorgon. Stor frukostbuffé, därefter checkar vi ut från hotellet och lämnar Berlin bakom oss för denna gång. Givetvis hinner vi med lite gränshandel, innan vi tar färjan från Rostock tillbaka till Gedser. Ombord finns möjlighet att äta återigen äta deras goda lunchbuffé (pris 250 kr, beställes vid bokning). Via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en härlig och trevlig minisemester i fantastiska Berlin!

Pris 2995:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé, historisk rundtur samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 700:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 -  52 41 75 eller boka här!Bra att veta
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
Bagagevikt 40 kg/person
Luncher ombord på färjan beställes vid bokning.
Middag dag 1 och lunch dag 2 beställes vid bokning och betalas på plats.
 

Fler resor