Julshoppingresa till Berlin


Nytt upplägg!
3-dagarsresa

Avresa 26/11

Vi kör från Hagestad kl 04.25-Ystad, OBS Ny påstigningsplats. Industrigatan vid f d militärparkeringen kl 04.55- Skurup E-65-rasten kl 05.20-Svedala Circel K kl 05.40- Malmö, bussparkering Malmö Arena kl.06.00

Program

Dag 1  Fredag
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och gör ett kort toastopp i Danmark innan vi fortsätter till färjeläget i Gedser. Färjan till Rostock avgår kl 09.00 och ombord finns möjlighet att äta en god frukostbuffé (ca 200 SEK OBS beställes vid bokning av resan). Överfarten till Rostock tar knappt 2 timmar. Vi åker sedan vidare på autobahn mot Berlin. Efter en paus utmed resvägen är vi framme i Berlin vid 14-tiden och stannar på en av Berlins mest besökta och finaste julmarknad vid slottet Charlottenburg. Efter besöket gör vi en liten orienterande stadsrundtur för att beundra den enormt vacker upplysta och julpyntade staden. Incheckning på vårt centralt belägna 4-stjärniga Hotel Berlin, Berlin på gångavstånd till nästa julmarknad City, på Kurfürstendam.

Dag 2  Lördag
Stor frukostbuffé. Dagen fri för shopping. På eftermiddagen arrangeras en utflykt till Berlins absolut mest eleganta julmarknad, Weinachtsmarkt Gendarmenmarkt i f d Östeberlin. Här drickar man mer sekt än glühwein. Inträde ingår och efter besöket avnjuter vi en mycket god2-rättersmiddag på en trevlig restaurang. Pris för utflykten inkl inträde och middag  35 euro. OBS beställes vid bokning av resan.
Vi kan även hjälpa till att boka biljetter till den fantastiska julshowen på Varité Friedrichstadtpalast, pris ca 60 euro. OBS beställes vid bokning av resan.
Dag 3  Söndag
Frukost och utcheckning, därefter lämnar vi Berlin och beger oss norrut. I Rostock hinner vi med lite gränshandel på Scandlines Bordershop innan färjan går tillbaka till Gedser. Ombord finns möjlighet att äta en god buffé ( pris ca 275 SEK OBS beställes vid bokning av resa). Milen genom Danmark går snabbt och via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en oförglömlig julresa till världsmetropolen Berlin!Avgång     26/11

Pris:          3595:-
                                         

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé samt reseledare

Enkelrumstillägg: 900:-

Tillkommer utflykt dag 2: 35 euro
Biljett till Friedrichstadtpalast: 60 euro

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 -  52 41 75 eller boka här!Bra att veta
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
Bagagevikt 80 kg/person
Luncher ombord på färjan beställes vid bokning.
 

Fler resor